Închide meniul
Foto

Războiul sfârşitului de an! Cum l-a numit acum Călin Donca pe Dorian Popa, după aceştia au fost apropiaţi

Reclamă

Publicat: 31 decembrie 2023, 10:05

Războiul sfârşitului de an! Cum l-a numit acum Călin Donca pe Dorian Popa, după aceştia au fost apropiaţi

Cum l-a numit acum Călin Donca pe Dorian Popa

Călin Donca şi Dorian Popa / colaj Instagram

E războiul sfârşitului de an între Călin Donca şi Dorian Popa. Cei doi au fost apropiaţi în trecut, dar acum nu mai au nicio relaţie. Iată cum l-a numit acum Călin Donca pe Dorian Popa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Călin Donca a făcut declaraţii tari despre cel pe care l-a numit „fostul lui prieten”. Călin Donca a fost foarte deranjat de faptul că Dorian Popa s-a dezis de el după ce milionarul a fost arestat. Recent, Călin Donca a fost eliberat din arest preventiv.

Războiul sfârşitului de an! Cum l-a numit acum Călin Donca pe Dorian Popa

Cel mai tare m-a durut faptul că familia nu a fost ajutată de prietenii cu care mi-am petrecut timpul înainte. Am crezut că acele persoane vor fi cu mine și la bine și la rău, însă la rău se pare că unii nici măcar nu au mai răspuns la telefon, iar alții au dat cu pietre în mine, precum a fost și Dorian Popa, care s-a dezis în prima zi de toată prietenia noastră. Atunci când am avut cea mai mare nevoie de el.

Așadar, prețuiesc anumiți prieteni, iar pe alții îi disprețuiesc pentru răul pe care mi l-au făcut în mod gratuit. Deși nimeni nu le-a cerut, doar ca să își spele păcatele pe care ei credeau că eu le am. De aceea am învățat să prețuiesc oamenii care ajută în momente grele, pentru că ceilalți sunt doar de fațadă”, a declarat Călin Donca pentru fanatik.ro.

Ce a putut face milionarul Călin Donca, imediat după ieşirea din închisoare. Momentul în care a început să plângă

S-a aflat ce a putut face milionarul Călin Donca, imediat după ieşirea din închisoare. Omul de afaceri era în arest din luna septembrie, acuzat fiind de evaziune fiscală, delapidare, înşelăciune şi manipularea pieţei de capital. După o lungă aşteptare, a fost eliberat şi îşi poate petrece sărbătorile în familie.

Reclamă

La ieşirea din închisoare, Călin Donca a fost aşteptat de soţie. Aceasta a alergat şi i-a sărit în braţe. Orianda a avut grijă singură, în toată această perioadă, de cei cinci copii. A recurs la decizii drastice pentru a face rost de bani şi s-a împrumutat de la prieteni. Totul după ce anchetatorii i-au blocat conturile.

Chiar milionarul din Braşov a postat imaginile emoţionante pe contul său de Instagram, acolo unde are 174.000 de urmăritori. A oferit şi o primă reacţie şi a numit-o „eroină” pe soţia lui. În momentul în care a început să vorbească despre copiii său, Călin Donca a început să plângă.

„Ce contează cu adevărat nu sunt lucrurile materiale”

A fost cea mai puternică perioadă de îmbogăţire personală. În primul rând vreau să le mulţumesc judecătorilor care mi-au oferit ocazia de a sta în libertate şi au fost îngăduitori.

Reclamă 4 / 0/3

Mulţumesc prietenilor, familiei, soţiei eroine care a dus şi firma, şi copiii şi absolut tot. Cel mai greu a fost despărţirea de familie. Ştiţi cum este, când sunteţi în situaţii de genul acesta simţiţi ce contează cu adevărat, iar ce contează cu adevărat nu sunt lucrurile materiale…. copiii fără de care nu puteam să dorm seara (n.r. are lacrmi în ochi), soţia cu care sunt de 15 ani în relaţie. N-am stat niciodată despărţit de ei. Alea sunt toate lucrurile care contează.

Din păcate, toată alergătura noastră, fugind după averi, fugind după lucruri fizice, căutăm bucurii în lucruri mai scumpe, când de fapt adevărata mare bucurie este la noi acasă şi nu aflăm decât atunci când ni se ia”, a declarat Călin Donca.

Orianda Donca este pasionată de fitness şi deţine o sală de forţă

Soţia lui Călin Donca, Orianda, este pasionată de fitness şi deţine o sală de forţă. Şi Călin Donca făcea sală înainte de a fi arestat preventiv, după cum se observă în imaginile în care apare la bustul gol.

Orianda Donca îi este alături lui Călin Donca de 15 ani. Cei doi au împreună 5 copii, iar Călin Donca a dezvăluit ce pact au făcut în urmă cu 15 ani, atunci când au decis să înceapă relaţia.

Soția mea întotdeauna mi-a fost suport. Asta a fost înțelegerea noastră. Am bătut palma în momentul în care am pornit pe acest drum împreună. Noi am pornit pe acest drum în urmă cu 15 ani și eu am spus în felul următor: Eu am nevoie de un suport, eu nu am nevoie de un concurent, n-am nevoie ca ea să facă altceva.

Dacă eu sunt susținut și știu că atunci când vin acasă lucrurile sunt bune… Bine, la început ea mă susținea în business, lucra în administrație în compania noastră. Doar că ulterior, în momentul în care am început să avem copii, am avut nevoie ca atunci când vin acasă să mă încarc și să văd că mediul este așa cum trebuie, așa cum mi-l doresc. Dar da, tot ce am făcut am făcut împreună”, povestea Călin Donca într-un video postat pe reţelele de socializare.

Reclamă
Recomandări
  • Călin Donca, dezamăgit de Dorian Popa
  • Milionarul l-a numit pe Dorian Popa „fostul lui prieten”, acuzându-l că s-a dezis de el

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
20
apr.
22:49
„Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!
Vezi toate știrile
Citește și