Închide meniul

Gigi Becali i-a răspuns lui Florin Talpan, după ce juristul CSA Steaua a susţinut că îi va da o lovitură de proporţii!

Bogdan Stănescu Publicat: 29 mai 2024, 8:37

Reclamă
Gigi Becali i-a răspuns lui Florin Talpan, după ce juristul CSA Steaua a susţinut că îi va da o lovitură de proporţii!

Gigi Becali i-a răspuns lui Florin Talpan, după ce juristul CSA Steaua a susţinut că îi va da o lovitură de proporţii!

Gigi Becali şi Florin Talpan / Colaj Hepta

Gigi Becali i-a răspuns lui Florin Talpan. Juristul clubului CSA Steaua s-a arătat convins că va câştiga procesul privind palmaresul. Milionarul din Pipera e sigur însă că CSA Steaua nu are nicio şansă în acest proces.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a explicat de ce consideră el că nu a creat niciun prejudiciu clubului Armatei prin folosirea mărcii „Steaua”. CSA Steaua solicită în instanţă plata unor despăgubiri în valoare de 37 de milioane de euro.

Gigi Becali i-a răspuns lui Florin Talpan, după ce juristul CSA Steaua a susţinut că îi va da o lovitură de proporţii!

În primul rând, hai să vorbim băbește. Eu am o tarabă și vând carne. Dumneata ai o tarabă, dar e închisă. Și vii după mai mult timp că n-ai putut să vinzi carne din cauza mea. Păi tu dacă n-ai deschis taraba, cum n-ai vândut? N-aveai tarabă deloc! 

Cum să vinzi fotbal dacă n-ai fotbal? M-ați înțeles? Eu n-am vândut niciun produs cu marca Steaua pentru că eu nu am contracte în acest sens. Eu am vândut fotbal. El nu putea să vândă fotbal, că n-avea! Eu nu am furat fotbalul, ei mi l-au dat!”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Din păcate procesul în care cerem prejudiciul este ținut în șah de celălalt dosar în care FCSB cere anularea mărcilor istorice, dar care și acesta se apropie de final. Ei doar încearcă să tragă de timp. Nu au nicio șansă. 

Reclamă
Reclamă 4

Nu o să mai fie mult timp și va fi reluat procesul cu prejudiciul. Nu se știe foarte clar cât vor mai dura dosarele. Asta nu poate ști nimeni cu exactitate. Însă eu preconizez că vor mai dura poate un an. Cam un an, nu mai mult de atât”, a declarat Florin Talpan pentru fanatik.ro.

În momentul în care va veni dosarul pe rol, vom solicita toate drepturile care ne-au fost luate și însușite de către George Becali. Ei și acum au încercat să spună că au palmaresul și și-au pus pe autocar că au câștigat 27 de titluri. Asta nu înseamnă că s-au folosit de palmaresul Stelei?”, a mai spus Florin Talpan pentru sursa citată.

Florin Talpan a acţionat şi CSA Steaua în instanţă! Cere să i se plătească sporul pentru lucrări de excepţie

Juristul clubului CSA Steaua a deschis un proces şi împotriva angajatorului său şi a Ministerului Apărării. Talpan e nemulţumit că i s-a tăiat sporul de 50% pentru lucrări de excepţie. El solicită să îi fie plătit acest spor retroactiv, pe o perioadă de 4 ani.

Reclamă

Potrivit fanatik.ro, dacă va avea câştig de cauză, Florin Talpan ar urma să încaseze circa 20.000 de euro. Totodată, i se va plăti, din momentul deciziei instanţei, în continuare, lunar, acest spor.

Fără falsă modestie, trebuie să mi se recunoască munca deosebită și efortul depus pentru a câștiga aceste dosar și din care am ieșit epuizat fizic și moral. 

Am muncit singur ani buni la acest dosar, fără ajutorul nimănui din club. Din contră, în zilele în care am termene planificate la instanțe și trebuia să fiu prezent, comandanții Clubului Sportiv al Armatei Steaua numeau comisii să mă sancționeze să nu ajung la termen. 

Acum ies în presă și își asumă meritele muncii mele afirmând că a venit în sfârșit ziua dreptății pentru Steaua? Este ridicol. Nu mai spun că am fost sancționat pentru că am trimis notificări către FRF. Mi s-a luat din salariu deși am avut merite excepționale. Eu m-am luptat foarte mult pentru acest club și am făcut toate demersurile posibile pentru a-l apăra”, a subliniat Florin Talpan la fanatik.ro.

 

 

 

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:39

Situaţie fără precedent în grupa României de la EURO 2024! Niciodată nu s-a mai întâmplat asta la o ediţie de Campionat European

0:38

„E bine că am scăpat cu 2-0!” Basarab Panduru, concluzie dură după meciul cu Belgia: „Nu e corect scorul!”

0:18

Edi Iordănescu, prima reacție după Belgia – România 2-0! Pronostic uriaș pentru fani: „Sunt sigur de asta!”

0:18

„Nu ne demoralizăm!” Radu Drăguşin, mesaj de luptă după Belgia – România 2-0: „Avem cele mai mari şanse să ne calificăm”

0:15

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!”

0:06

„România trebuie să sufere până la ultimul meci” Denis Drăguș, prima reacție după Belgia – România 2-0!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3
Citește și