Închide meniul

Ilie Dumitrescu nu a avut niciun dubiu înainte de Rapid – Farul: „Nu există aşa ceva”. Ce a spus despre Gică Hagi

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 16 martie 2024, 10:14

Ilie Dumitrescu nu a avut niciun dubiu înainte de Rapid – Farul: „Nu există aşa ceva. Ce a spus despre Gică Hagi

Ilie Dumitrescu nu a avut niciun dubiu înainte de Rapid - Farul: "Nu există aşa ceva". Ce a spus despre Gică Hagi

Gică Hagi, în timpul meciului Rapid - Farul / Hepta

Ilie Dumitrescu nu a avut niciun dubiu înainte de Rapid – Farul. Fostul component al Generaţiei de Aur a analizat prestaţia jucătorilor lui Gică Hagi, din victoria obţinută în Giuleşti vineri seară, scor 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a marcat o dublă pentru giuleşteni, după ce a primit două pase geniale de la Grameni şi Cojocaru. Pentru echipa lui Cristiano Bergodi a marcat Albion Rrahmani, din penalty.

Ilie Dumitrescu nu a avut niciun dubiu înainte de Rapid – Farul

Chiar dacă Farul a obţinut calificarea în play-off în ultima etapă a sezonului regulat, Ilie Dumitrescu a fost convins că Gică Hagi a pregătit partda din Giuleşti la victorie. Mai mult, acesta consideră că antrenorul celor de la Farul a fost „omul serii”, la finalul primei partide din play-off:

„Nu există meci pregătit de Hagi să nu joace la victorie. Deci, nu există așa ceva. Au intrat montați. Să nu uităm că echipa asta a câștigat campionatul cu cifre extraordinare pe jocul ăsta în profunzime. Avea cele mai bune cifre pe atacurile astea în profunzime.

Rapid în seara asta a fost expusă, pentru că jocul ăsta în profunzime al Farului… este o echipă lucrată. Rapid este extrem de periculoasă când adversarul atacă pozițional. Gică Hagi e omul serii”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Reclamă

Gică Hagi, euforic după ce Farul a învins-o pe Rapid în Giuleşti

Gică Hagi a oferit prima reacţie, după ce Farul a învins-o pe Rapid în Giuleşti! „Regele” s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale, felicitându-şi jucătorii. Acesta a mai transmis că Rapid era cea mai în formă echipă din Liga 1, înaintea partidei cu campioana en-titre.

Gică Hagi a declarat că îşi doreşte cele trei puncte şi în derby-ul cu FCSB, din runda următoare de Liga 1. „Regele” a avut doar cuvinte de laudă şi la adresa lui Louis Munteanu, cel care a marcat o „dublă” în Giuleşti.

„Ştiam că întâlnim cea mai în formă echipă, că joacă bine pe atac rapid. Ne-am apărat foarte bine, iar ofensiv am ştiut să construim, am făcut ce trebuie. E greu să câştigi în Giuleşti, dar felicitări tuturor. Unii au excelat, Rapid chiar era în formă.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-a trecut presiunea, anul trecut am făcut un lucru mare, am ieşit campioni, am avut tot timpul presiune, dar acum nu mai avem nicio presiune. Avem copii talentaţi, trebuie să le dăm minute. Rapid e o echipă foarte bună, a jucat acasă, pasează repede, au combinaţii. Era cea mai în formă echipă. Am făcut unul dintre cele mai bune meciuri în deplasare, să nu uitaţi că am fost şi noi acolo sus anul trecut, avem o experienţă bună. Abia a început play-off-ul.

Dacă batem FCSB-ul, da, ne gândim doar la victorie. Mai multă posesie pentru Farul, mai multă personalitate, îmi doresc mai mult, dar trebuie să avem răbdare.

El trebuie să se gândească la ce avem noi, să se refacă, aleargă foarte mult, face un efort incredibil, dar e bine, nu sunt dubii, îl cunoaştem cu toţii pe Louis, dar mai are multe de învăţat. Cojocaru e talentat, dar n-a avut continuitate, în a se antrena, din antrenamente înveţi.

(N.r. Trimiteţi jucători la naţională) Nu mă interesează, mă bucur o zi şi jumătate, poate încă una, avem două meciuri săptămâna următoare, vom avea două amicale, şi după vom vedea”, a declarat Gică Hagi, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și