Închide meniul

Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: „Nici Europa League”! Jucătorii FCSB-ului pe care i-a făcut praf!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 aprilie 2024, 11:22

Reclamă
Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: „Nici Europa League! Jucătorii FCSB-ului pe care i-a făcut praf!

Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: "Nici Europa League"!

Gigi Becali / Profimedia Images

Marius Şumudică a dat un verdict dur pentru Gigi Becali. Becali visează la grupele Ligii Campionilor, dar Şumudică e de părere că, în momentul acesta, FCSB nu ar prinde nici grupele Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a spus că FCSB are nevoie de 10 jucători ca să prindă grupele unei competiţii europene.

Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: „Nici Europa League”! Jucătorii FCSB-ului pe care i-a făcut praf!

Foarte greu să iasă din grupele Conference League. Nici Europa League (n.r.: nu ar prinde-o acum). Să îţi dau alt exemplu, PAOK defilează cu FCSB. Îi bate de câte ori îi prinde.

Târnovanu e ok, Creţu e limitat, pentru cupele europene limitat. Ngezana limitat, Chiricheş e ok, experienţă, un an te poţi folosi, Dawa trage cu roşu, X. Radunovic e ok, poţi să îţi faci treaba cu el. Şut e necopt, merge până la un nivel, nu poţi să faci performanţă.

Lixandru nu are agresivitate. Olaru verde, Băluţă portocaliu, între verde şi roşu. Vorbim de Europa League, calificare în grupe. Băluţă e un jucător care excelează şi nu excelează în campionatul României. Florinel Coman de două ori verde. Miculescu, roşu, nu poate să joace niciodată. Miculescu, pentru mine, e jucătorul fără post, nu poate să joace în atac niciodată.

Reclamă

FCSB-ul are nevoie de ax central.  Ok, a defilat anul ăsta în campionat, dar nu a excelat ca joc. FCSB anul ăsta ia campionatul şi fiindcă nu are adversar. Jocul FCSB-ului nu mă impresionează, nu excelează cu nimic. Cu 50 de mii în tribune trebuia să îi mănânci pe Rapid”, a declarat Marius Şumudică la fanatik.ro.

Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare!” L-a lăudat pe Dan Şucu

Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid. „Şumi” l-a lăudat pe Dan Şucu pentru investiţiile de la Rapid din acest sezon.

Şumudică e de părere că George Copos nu a investit în nicio campanie de transferuri cât a investit Dan Şucu în recenta campanie de achiziţii din iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-e foarte greu în momentul de faţă să spun cine va ocupa locul 2. E talmeş-balmeş, o echipă joacă extraordinar în weekend, după care e catastrofă. N-am văzut în viaţa mea.

Cred că putem da un verdict după această etapă intermediară.

(n.r: Cam nasol pentru Rapid să nu prindă cupele europene. 7.5 milioane de euro a investit Dan Şucu) Enorm, buget extraordinar de bun.

Eu am luat un campionat, e adevărat, a trecut destul de mult timp, şi ştiu cum funcţiona atunci, cu cesiuni, nici n-aveam apă caldă.

„Eu nu ştiu dacă George Copos, într-o singură campanie, a băgat 7-8 milioane în transferuri”

Într-un an jumate am produs în jur de 17 milioane de euro. Nu numai eu, Coman, împreună cu echipa. Au făcut o analiză, 17 milioane de euro au intrat în club într-un an şi câteva zile. Cu tot ce s-a adunat, 17 milioane profit.

Tu nu pune doar cei 7 milioane şi ceva, Rapid are un buget cumulat care duce la mult mai mult, este buget de campioană. Buget de locurile 2-3 uşor. Stabilitatea pe care ţi-o dă domnul Şucu, cu salariile la zi. Asta e lux, nu e normalitate. În Turcia se întârzie salariile 3-4 luni.

Eu, dacă aş fi jucător, aş prefera să merg la Rapid şi să îmi iau banii la zi decât să mă împrumut şi să-i iau peste 3-4 luni sau să mă duc la FIFA. E foarte greu să ţii o echipă, sunt costuri foarte mari colaterale.

Reclamă

Ar fi un eşec mare (n.r.: ca Rapid să nu prindă cupele europene). Eu nu ştiu dacă George Copos, într-o singură campanie, a băgat 7-8 milioane în transferuri”, a declarat Marius Şumudică pentru sursa citată.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și