Închide meniul

Mihai Stoica, detalii de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman: „Noi trebuie să emitem factură”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 iunie 2024, 22:35

Reclamă
Mihai Stoica, detalii de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman: „Noi trebuie să emitem factură

Mihai Stoica, detalii de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman

Florinel Coman şi Mihai Stoica / Facebook Mihai Stoica

Mihai Stoica a dat detalii de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman. „Mbappe de România” încă nu a semnat cu arabii de la Al Duhail, deşi Gigi Becali aşteaptă de 3 zile banii în cont. 5 milioane de zile este clauza de reziliere a lui Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica aşteaptă şi el ca arabiii să vireze banii, însă aşteaptă şi un semn de la Coman. Mihai Stoica a spus că nu a luat legătura cu Florinel Coman, care se află acum în cantonamentul naţionalei.

Mihai Stoica, detalii de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman

Cu Coman n-am vorbit absolut deloc, am zis să-i lăsăm în pace să nu-i mai… Nu s-a achitat clauza, nu. Să se achite clauza noi trebuie să emitem o factură, iar noi trebuie să primim ok-ul de la Florinel ca să emitem factura. El trebuie să se înţeleagă cu clubul respectiv, iar el nu cred că s-a înţeles cu clubul, că ne-ar fi anunţat.

Noi am vorbit doar cu un intermediar, care a zis că clubul e pregătit să achite clauza, că o să trimită un mail ca să emitem factura, dar Florinel trebuie să se înţeleagă cu ei şi nu cred că s-a întâmplat până la ora asta.
Nu vreau sub nicio formă să vorbesc cu Florinel să-l influenţez, vreau să fie concentrar la echipa naţională şi are timp să-şi decidă viitorul. Florin e major şi ştie ce are de făcut. La noi chestia e clară, cine plăteşte clauza nu putem combate asta. Noi doar emitem factura„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care transferul lui Coman încă nu s-a făcut

Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care transferul lui Coman nu s-a făcut.

Reclamă
Reclamă

„Nu au virat, de vreo 3 zile spun că mâine virează. Coman are telefonul închis, ei trebuiau să semneze cu Coman şi apoi să vireze banii. Că dacă stau la mâna lui Coman… probabil Coman nu mai vrea. Eu nu dau comision la o afacere pe care nu vreau să o fac.

Nu ştiu, dar nu mă interesează pe mine de Coman. Mă interesează pe mine de Coman? Nu mă interesează la ora asta decât Champions League, nimic altceva. Nici Coman, nici transferuri… eu Champions League visez şi nu mă interesează altceva!

Eu am spus la toţi că nu vreau să îi aud. Nu are voie nimeni să îmi spună mie că dacă trecem de ăia pe urmă suntem în Europa League. Toată lumea are voie să vorbească doar despre Champions League. Nu are voie nimeni să vorbească despre altceva. Eu zic că e greu (n.r. să te califici în Champions League), dar de asta am intrat în Champions League. Dacă vrei greul, te lupţi cu greul, atunci iei banii”, a spus  Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:49

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 1-0! Selmani a dat lovitura cu un lob excelent, după greșeala lui Pap! Gol anulat pentru „câini”

21:39

Mihai Stoica a venit cu o replică pentru Marius Șumudică, după ce antrenorul nu s-a declarat surprins victoria FCSB-ului cu RFS

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 0-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și