Închide meniul

„Florinel are telefonul închis!” Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care transferul lui Coman încă nu s-a făcut

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 iunie 2024, 16:49

Reclamă
„Florinel are telefonul închis! Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care transferul lui Coman încă nu s-a făcut

Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care transferul lui Coman încă nu s-a făcut

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care transferul lui Coman nu s-a făcut. Becali spune că arabii nu au virat banii şi spune că este posbil ca Florinel Coman să nu poată fi găsit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali spune că Florinel Coman are telefonul închis pentru a se putea concentra exclusiv la meciurile echipei naţionale la România. Florinel Coman este la un pas de transferul la Al Duhail.

Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care transferul lui Coman nu s-a făcut

„Nu au virat, de vreo 3 zile spun că mâine virează. Coman are telefonul închis, ei trebuiau să semneze cu Coman şi apoi să vireze banii. Că dacă stau la mâna lui Coman… probabil Coman nu mai vrea. Eu nu dau comision la o afacere pe care nu vreau să o fac.

Nu ştiu, dar nu mă interesează pe mine de Coman. Mă interesează pe mine de Coman? Nu mă interesează la ora asta decât Champions League, nimic altceva. Nici Coman, nici transferuri… eu Champions League visez şi nu mă interesează altceva!

Eu am spus la toţi că nu vreau să îi aud. Nu are voie nimeni să îmi spună mie că dacă trecem de ăia pe urmă suntem în Europa League. Toată lumea are voie să vorbească doar despre Champions League. Nu are voie nimeni să vorbească despre altceva. Eu zic că e greu (n.r. să te califici în Champions League), dar de asta am intrat în Champions League. Dacă vrei greul, te lupţi cu greul, atunci iei banii”, a spus  Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Transferul lui Florinel Coman a ajuns la urechile spaniolilor: „Mbappe de România”

Posibilul transfer al lui Florinel Coman, anunţat de Gigi Becali după România – Ucraina 3-0, a ajuns la urechile spaniolilor. Una dintre cele mai renumite publicaţii iberice a analizat în detaliu plecarea lui „Mbappe de România” de la FCSB.

Jurnaliştii de la AS.com au titrat, după anunţul lui Gigi Becali: „Nebunie după victoria cu Ucraina. Au plătit clauza de reziliere a lui ‘Mbappe de România”.

Spaniolii au menţionat faptul că Florinel Coman este comparat cu Kylian Mbappe în România, pentru viteza sa din joc, citând şi declaraţiile lui Gigi Becali. Ibericii au transmis că Cristophe Galtier, fostul antrenor al lui PSG, o antrenează în prezent pe Al-Duhail, echipă care l-a transferat pe Florinel Coman.

Reclamă

„Coman, un mijlocaş stânga de 26 de ani, a fost titular în echipa lui Edi Iordănescu, care a obţinut o victorie istorică împotriva Ucrainei. Al Duhail, antrenată de Cristophe Galtier şi unde Coutinho a jucat, şi în acest sezon va juca şi spaniolul Lucas Alberto, oprise negocierile, refuzând să plătească cele cinci milioane de euro pentru semnătura lui”, au notat spaniolii, conform sursei citate mai sus.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:25

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 1-0! Selmani a dat lovitura cu un lob excelent, după greșeala lui Pap!

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 0-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și