Închide meniul

A ratat două penalty-uri, dar s-a revanşat cu un gol fabulos! Al Dawsari, înger şi demon în Liga Campionilor Asiei

Alex Ioniță Publicat: 28 noiembrie 2023, 20:31

Reclamă
A ratat două penalty-uri, dar s-a revanşat cu un gol fabulos! Al Dawsari, înger şi demon în Liga Campionilor Asiei

A ratat două penalty-uri, dar s-a revanşat cu un gol fabulos

Al Dawsari / Profimedia

A ratat două penalty-uri, dar s-a revanşat cu un gol fabulos! Partida dintre Navbahor Namangan și Al-Hilal a oferit un spectacol de excepție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria saudiților, scor 2-0. Partida, la fel ca toate meciurile din Liga Campionilor Asiei, a fost exclusiv în AntenaPLAY.

A ratat două penalty-uri, dar s-a revanşat cu un gol fabulos! Imagini de excepție cu execuția lui Al Dawsari

După o primă repriză în care Al Dawsari a ratat o lovitură de la 11 metri, cei de la Al-Hilal au dat lovitura în minutul 68, prin Malcom. Același Al Dawsari a ratat un alt penaly, dar balonul a ajuns în poartă grație fostului star de la FC Barcelona.

Al doilea gol al duelului a fost înscris de Al Dawsari, care s-a revanșat după ratarea celor două lovituri de pedeapsă. În minutul 85 al duelului care s-a jucat în Uzbekistan, atacantul de la Al-Hilal a trimis balonul de la mare distanță spre poartă. Goalkeeper-ul gazdelor nu a reușit să intervină, iar mingea s-a oprit în plasă.

Grație acestui rezultat, Al-Hilal se află pe primul loc în Grupa D din Liga Campionilor Asiei, cu 13 puncte obținute după cele 5 meciuri jucate. De cealaltă parte, adversarii din această partidă sunt pe poziția a 2-a, cu 10 puncte.

Reclamă

Pozițiile 3 și 4 sunt ocupate de Nasaji Mazandaran și de Mumbai City, care au 6, și respectiv 0 puncte, după ultimele rezultate înregistrate.

Dan Petrescu luptă în AntenaPLAY pentru play-off-ul Ligii Campionilor Asiei

Kitchee şi Jeonbuk se duelează în etapa a cincea a grupelor Ligii Campionilor Asiei. Partida crucială pentru Dan Petrescu este live în AntenaPLAY, miercuri, de la ora 12:00.

Jeonbuk are nevoie neapărat de o victorie pentru a mai spera la play-off-ul Ligii Campionilor Asiei. După primele patru mecirui disputate în Grupa F, echipa „Bursucului” are 6 puncte, fiind pe locul 2, la patru lungimi de liderul Bangkok United.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, gazdele nu mai au şanse de a trece de faza grupelor, având un singur punct după cele patru partida disputate. În meciul tur, Jeonbuk s-a impus cu 2-1.

Echipa românului vine după o victorie extrem de importantă în campionat. Jeonbuk a bătut-o pe Gwangju, în deplasare, şi s-a apropiat la un singur punct de locul 3, după 37 de meciuri disputate în campionatul Coreei de Sud.

Golurile victoriei echipei lui Dan Petrescu au fost marcate de Ahn Hyun-Beom, în minutul 18, şi de Song Min-Kyu, în minutul 45+3.

Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY

Liga Campionilor Asiei va fi transmisă exclusiv în AntenaPLAY, în următoarele două sezoane. Cea mai importantă competiţie intercluburi din Asia aduce spectacolul care îi are în prim-plan pe Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, dar şi pe românii Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu.

Competiţia care aduce la start cele mai tari echipe de club din Asia a fost înfiinţată în 1967. 40 de cluburi iau startul la întrecere. Al-Hilal este cea mai titrată echipă a Ligii Campionilor Asiei, cu patru trofee adjudecate. Campioana en-titre este Urawa Red Diamonds.

Valoarea loturilor echipelor prezente în Liga Campionilor Asiei este de peste un miliard de euro. Neymar este cel mai bine cotat jucător (50 de milioane de euro), fiind urmat de Sergej Milinkovic-Savic (40), Ruben Neves (40), Fabinho (38), Otavio (35), Malcom (30), Aleksandar Mitrovic (28), Sadio Mane (25), Cristiano Ronaldo (15) şi Karim Benzema (15).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și