Închide meniul

Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO (19:00) în AntenaPLAY. Neymar revine pe teren după un an! Programul zilei în Liga Campionilor Asiei

Alex Masgras Publicat: 21 octombrie 2024, 13:43

Reclamă
Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO (19:00) în AntenaPLAY. Neymar revine pe teren după un an! Programul zilei în Liga Campionilor Asiei

Al Ain - Al Hilal LIVE VIDEO

Neymar, în timpul unui meci / Profimedia

Meciul Al Ain – Al Hilal va fi transmis în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Grupa principală continuă cu etapa a treia. Alte două meciuri vor fi transmise în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un an de zile, Neymar este în lotul lui Al Hilal. Starul brazilian a avut de suferit în urma accidentării la ligamentul încrucişat pe 17 octombrie 2023, în meciul Braziliei cu Uruguay, din preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO (19:00) în AntenaPLAY. Neymar revine pe teren după un an! Programul zilei în Liga Campionilor Asiei

Operat în noiembrie anul trecut, Neymar a fost nevoit să parcurgă un drum lung pentru a putea reveni pe teren. În cele din urmă, recuperarea s-a încheiat, iar brazilianul este în lotul lui Al Hilal.

„Ştiu că sunteţi nerăbdători, şi eu sunt nerăbdător, iar pe 21 octombrie mă întorc”, spunea Neymar, în videoclipul în care susține că este pregătit să joace din nou.

Al Hilal merge pe terenul lui Al Ain după două victorii obţinute în primele două etape, cu Al Rayyan şi Al Shorta. De partea cealaltă, deţinătoarea trofeului a debutat cu stângul în actuala ediţie: un egal cu Al Sadd şi o înfrângere cu Al Gharafa, echipa lui Florinel Coman.

Reclamă
Reclamă

Pe lângă duelul Al Ain – Al Hilal, luni seară vor mai avea loc două partide: Al Sadd – Perespolis (19:00) şi Al Rayyan – Al Ahli (21:00).

Programul de luni din Liga Campionilor Asiei

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:41

OFICIAL! A intrat în faliment direct din grupa Ligii Campionilor: „Nu am găsit nicio soluţie”

17:39

Mihai Stoichiță a dezvăluit ce se va întâmpla cu Daniel Pancu, după reacția din meciul cu Elveţia. „Nu se poate așa ceva”

17:04

”Îmi lasă un gust amar”. Giani Kiriţă le cere socoteală dinamoviştilor după înfrângerea din derby-ul cu FCSB

17:02

Carlo Ancelotti a dezvăluit ce nu îi va cere niciodată lui Mbappe: „Prefer să facă asta! Aşa a fost de mulţi ani la Real Madrid!”

16:58

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 octombrie

16:39

Peluza Cătălin Hîldan, mesaj clar pentru conducerea „câinilor”, după Dinamo – FCSB 0-2!

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 5 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat
Citește și