Închide meniul

Ce urmează pentru Dan Petrescu, după ce s-a calificat cu Jeonbuk în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei

Viviana Moraru Publicat: 13 decembrie 2023, 14:28

Reclamă
Ce urmează pentru Dan Petrescu, după ce s-a calificat cu Jeonbuk în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei

Ce urmează pentru Dan Petrescu, după ce a calificat-o pe Jeonbuk în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei

Dan Petrescu și un jucător de la Jeonbuk/ Instagram Jeonbuk

Se știe ce urmează pentru Dan Petrescu, după ce a calificat-o pe Jeonbuk în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei, live în AntenaPLAY. Trupa antrenată de tehnicianul român își va afla adversara din faza următoare a competiției pe 28 decembrie, atunci când va avea loc tragerea la sorți, care va fi de asemenea live pe platforma noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeonbuk a învins-o cu 3-2 pe Bangkok, în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor Asiei. Echipa lui Dan Petrescu a obținut calificarea în play-off de pe locul secund al grupei.

Ce urmează pentru Dan Petrescu, după ce a calificat-o pe Jeonbuk în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei

Jeonbuk este ultima echipă calificată în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei, după Bangkok, Yokohama, Kofu, Kawasaki, Ulsan, Pohang și Shandong.

Meciurile din play-off-ul Ligii Campionilor Asiei vor avea loc pe 13 și 14 februarie, returul urmând să se desfășoare pe 20, respectiv 21 februarie.

Reclamă

Jeonbuk va fi în urna a doua la tragerea la sorți, și cel mai probabil va întâlni una dintre echipele care și-au câștigat grupele din Liga Campionilor Asiei, anume una dintre Yokohama, Bangkok, Kofu, Kawasaki sau Pohang.

În play-off-ul Ligii Campionilor Asiei sunt calificate și Al Nassr și Al Ittihad, echipe la care evoluează Cristiano Ronaldo și Karim Benzema. Acestea își vor afla adversarele tot pe 28 decembrie, însă nu se vor afla pe ruta lui Jeonbuk, deoarece se află în partea vestică a Asiei.

Competiția a fost împărțită în două regiuni, iar fazele eliminatorii se vor disputa tot după același criteriu: echipele din Vest vor juca între ele, iar cele din Este la fel. Acestea se pot duela doar în finală.

Reclamă 4 / 0/3

Meciurile din play-off ale echipelor din zona vestică a Asiei, printre care și Al Nassr, se vor disputa între 12 și 13 februarie, respectiv 19 și 20 februarie.

Până la tragerea la duelurile din play-off-ul Ligii Campionilor Asiei, Jeonbuk nu va mai disputa niciun meci, deoarece campionatul din Coreea de Sud s-a încheiat. Trupa lui Dan Petrescu s-a clasat pe locul 4 la finalul sezonului.

Jeonbuk avea nevoie de cel puțin un punct din duelul cu Bangkok, din ultima etapă. Trupa lui Dan Petrescu a ieșit victorioasă din meciul cu liderul grupei, scor 3-2, golurile victoriei fiind marcate de Lee (dublă) și Moon.

Românii care au câştigat Liga Campionilor Asiei

Anghel Iordănescu a câştigat în două rânduri Liga Campionilor Asiei, cu Al-Hilal, în 2000, şi cu Al-Ittihad, în 2005. Răzvan Lucescu şi-a adjudecat şi el trofeul, în 2019.

Laurenţiu Reghecampf a fost şi el finalist al competiţiei, în 2014, atunci când Al-Hilal era învinsă de Western Sydney Wanderers, cu Mihai Pintilii pe teren. În 2015, Cosmin Olăroiu a pierdut şi el finala, în faţa lui Guangzhou Evergrande.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă ACUM pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024, live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și