Închide meniul

Jeonbuk – Bangkok 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY. Echipa lui Dan Petrescu s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei!

Alex Masgras Publicat: 13 decembrie 2023, 13:55

Reclamă
Jeonbuk – Bangkok 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY. Echipa lui Dan Petrescu s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei!

Jeonbuk - Bangkok LIVE VIDEO

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Jeonbuk – Bangkok 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY. Echipa pregătită de Dan Petrescu a obţinut calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei. Jeonbuk a învins în ultimul meci liderul grupei, Bangkok, formaţie deja calificată. Pentru a se califica, echipa lui Dan Petrescu avea nevoie de un egal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Petrescu s-a clasat pe locul doi în grupă, calificându-se în fazele eliminatorii ale competiţiei transmise LIVE în AntenaPLAY.

Jeonbuk – Bangkok 3-2 LIVE VIDEO

Min. 90+7: Fluier final! Echipa lui Dan Petrescu s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei

Min. 91: Ocazie pentru Bangkok! Rungrath a tras foarte bine, Kim a reuşit să îşi salveze echipa

Min. 88: O nouă ocazie pentru Jeonbuk. Lee a tras peste poartă dintr-o poziţie bună

Reclamă

Min. 85: Jeonbuk – Bangkok 3-2! Oaspeţii au redus din handicap, dar mai au nevoie de încă două goluri pentru a elimina echipa lui Dan Petrescu. Rungrath a fost marcatorul golului

Min. 78: Jeonbuk – Bangkok 3-1! Lee a marcat pentru 3-1! Spectacol total făcut de echipa lui Dan Petrescu! Antrenorul român e în culmea fericirii!

Min. 76: Jeonbuk – Bangkok 2-1! Lee a marcat, iar echipa lui Dan Petrescu e ca şi calificată în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 69: Bară pentru Jeonbuk! Song a izbit transversala! Echipa lui Dan Petrescu ratează o nouă şansă uriaşă de a prelua conducerea în meci

Min. 64: Ocazie uriaşă ratată de Jeonbuk! Park nu a reuşit să marcheze singur cu portarul advers!

Min. 46: S-a reluat partida! Dan Petrescu e la doar o repriză distanţă de calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei

Min. 45+4: Pauză! Scorul e 1-1, iar echipa lui Petrescu se califică dacă lucrurile rămân tot aşa în repriza secundă

Min. 45+2: Emoţii pentru Dan Petrescu! Autorul golului oaspeţilor, Wanchai, a fost iar aproape de gol. Din fericire pentru antrenorul român, a fost blocat înainte de a finaliza o fază periculoasă pentru gazde

Min. 42: Jeonbuk – Bangkok 1-1! Moon a profitat de o gafă din apărarea oaspeţilor şi a egalat! La acest scor echipa lui Dan Petrescu e calificată în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei!

Min. 34: Petrescu l-a înlocuit pe Boateng cu Lee

Reclamă

Min. 33: Lovitură pentru Dan Petrescu! Boateng s-a accidentat şi trebuie înlocuit de antrenorul român

Min. 31: Moon a pătruns pe partea stângă, dar nu a reuşit să centreze, fiind şi uşor împins de adversarul direct

Min. 26: O nouă ocazie pentru Jeonbuk! Boateng a reluat după un corner, dar nu a reuşit să marcheze. Dan Petrescu şi-a pus mâinile în cap după ratarea jucătorului său

Min. 13: Ocazie pentru Jeonbuk! Kim a şutat peste poartă dintr-o poziţie foarte bună!

Min. 11: Echipa lui Petrescu se apropie de poartă. Boateng a centrat foarte bine pentru Park, dar Everton a reuşit să respingă

Min. 3: Jeonbuk – Bangkok 0-1! Oaspeţii au deschis scorul rapid, prin Wanchai. Reuşita a fost validată şi cu VAR

Min. 3: Prima ocazie a oaspeţilor! Portarul Kim a respins şutul pe poartă

Min. 1: A început partida crucială pentru Dan Petrescu! Antrenorul român are nevoie de un egal pentru a se califica în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei

Yokohama – Shangdong 3-0 şi Kaya – Incheon 1-3 au fost şi ele LIVE în AntenaPLAY

Min. 90+6: Se termină meciurile: Yokohama – Shangdong 3-0 şi Kaya – Incheon 1-3! Urmează meciul decisiv al echipei lui Dan Petrescu!

Min. 90+4: Kaya – Incheon 1-3! Căpitanul oaspeţilor, Dohyeok a transformat un penalty şi acest meci este şi el decis

Min. 64: Yokohama – Shangdong 3-0! Matheus a marcat cu un lob superb, iar meciul este deja decis!

Min. 57: Yokohama – Shangdong 2-0! Lopes a reluat uşor, cu poarta goală, şi a dus scorul la 2-0

Min. 53: Kaya – Incheon 1-2! Rota a redus din handicap cu o lovitură de cap, după un corner. Portarul oaspeţilor a făcut o gafă uriaşă

Min. 45+4: Yokohama – Shangdong 1-0! Elber a marcat pentru gazde în prelungirile primei reprize

Min. 25: Kaya – Incheon 0-2! Jinhong a mărit avantajul oaspeţilor cu un şut plasat

Min. 12: Kaya – Incheon 0-1! Park Seung-Ho a deschis scorul, din pasa lui Hong Si-Hoo.

Update 10:00: Au început primele meciuri ale zile din Liga Campionilor Asiei, Kaya = Incheon și Yokohama – Shandong.

Jeonbuk se pregăteşte vizita liderului din Grupa F, Bangkok United. Formaţia pregătită de Dan Petrescu are nevoie de victorie pentru a spera la calificarea în fazele eliminatorii ale competiţiei.

Chiar dacă nu mai poate ajunge pe locul 1, Jeonbuk se poate califica dacă va fi una dintre cele trei echipe cu cel mai bun punctaj de pe locul 2.

În partida tur, în etapa a doua, Bangkok s-a impus cu 3-2. Formaţia din Thailanda este singura echipă din grupă care nu a pierdut în primele cinci etape.

Jeonbuk vine după înfrângerea din campionat cu Ulsan, scor 0-1, în timp ce Bangkok nu a avut emoţii cu Khonkaen, într-o partidă pe care a câştigat-o cu 4-0.

Partida echipei lui Dan Petrescu nu este singura partidă a zilei din Liga Campionilor Asiei care va fi transmisă în AntenaPLAY.

Primele două meciuri ale zilei vor începe la ora 10:00, urmate de alte două dueluri de la ora 12:00.

Programul de miercuri din Liga Campionilor Asiei

Ora 10:00

Ora 12:00

Românii care au câştigat Liga Campionilor Asiei

Anghel Iordănescu a câştigat în două rânduri Liga Campionilor Asiei, cu Al-Hilal, în 2000, şi cu Al-Ittihad, în 2005. Răzvan Lucescu şi-a adjudecat şi el trofeul, în 2019.

Laurenţiu Reghecampf a fost şi el finalist al competiţiei, în 2014, atunci când Al-Hilal era învinsă de Western Sydney Wanderers, cu Mihai Pintilii pe teren. În 2015, Cosmin Olăroiu a pierdut şi el finala, în faţa lui Guangzhou Evergrande.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și