Închide meniul
VIDEO

Gest de fair-play incredibil făcut de Cristiano Ronaldo! Ce s-a întâmplat după ce a căzut în careu și arbitrul a acordat penalty

Alex Ioniță Publicat: 27 noiembrie 2023, 20:28

Reclamă
Gest de fair-play incredibil făcut de Cristiano Ronaldo! Ce s-a întâmplat după ce a căzut în careu și arbitrul a acordat penalty

Gest de fair-play incredibil făcut de Cristiano Ronaldo

Faza la care Cristiano Ronaldo a căzut în careu / captură AntenaPLAY

Gest de fair-play incredibil făcut de Cristiano Ronaldo. Starul celor de la Al-Nassr a fost protagonistul unei faze cum rar se vede în fotbal, în meciul din Liga Campionilor Asiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lusitanului, Al-Nassr, se duelează cu cei de la Persepolis în faza grupelor a Ligii Campionilor Asiei, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Gest de fair-play incredibil făcut de Cristiano Ronaldo. Ce s-a întâmplat în minutul 2 al partidei

La începutul meciului, încă de la prima ocazie periculoasă a celor de la Al-Nassr, Cristiano Ronaldo a căzut în careu după un duel cu un fundaș iranian. La această fază, centralul partidei a dictat lovitură de la 11 metri, însă starul lusitan a făcut un gest uluitor.

Acesta s-a ridicat rapid de pe gazon și i-a făcut semn arbitrului că la acea fază nu trebuie dată o lovitură de la 11 metri, având în vedere că intervenția fundașului a fost una regulamentară.

Totuși, chiar dacă Cristiano Ronaldo a recunoscut faptul că nu a fost faultat în careu, arbitrul partidei a verificat faza cu ajutorul arbitrajului video, pentru a se asigura că nu a comis vreo greșeală.
Gestul lui Cristiano Ronaldo este totuși de-a dreptul impresionant, având în vedere faptul că echipa sa ar fi putut trece în avantaj, în cazul în care centralul și-ar fi păstrat decizia luată inițial. Astfel de faze sunt rare în lumea fotbalului, mai ales în competiții importante, cum este și Liga Campionilor Asiei, cea mai importantă competiție inter-cluburi de pe continent.

Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY

Liga Campionilor Asiei va fi transmisă exclusiv în AntenaPLAY, în următoarele două sezoane. Cea mai importantă competiţie intercluburi din Asia aduce spectacolul care îi are în prim-plan pe Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, dar şi pe românii Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu.

Reclamă

Competiţia care aduce la start cele mai tari echipe de club din Asia a fost înfiinţată în 1967. 40 de cluburi iau startul la întrecere. Al-Hilal este cea mai titrată echipă a Ligii Campionilor Asiei, cu patru trofee adjudecate. Campioana en-titre este Urawa Red Diamonds.

Valoarea loturilor echipelor prezente în Liga Campionilor Asiei este de peste un miliard de euro. Neymar este cel mai bine cotat jucător (50 de milioane de euro), fiind urmat de Sergej Milinkovic-Savic (40), Ruben Neves (40), Fabinho (38), Otavio (35), Malcom (30), Aleksandar Mitrovic (28), Sadio Mane (25), Cristiano Ronaldo (15) şi Karim Benzema (15).

Nivelul competiţiei a fost ridicat şi de investiţiile uriaşe făcute în fotbalul din Arabia Saudită. După venirea lui Cristiano Ronaldo, cluburile saudite au atras jucători precum francezul Karim Benzema, fostul ”Balonul de Aur”, mijlocaşul brazilian Fabinho sau atacantul senegalez Sadio Mane. Investiţia totală a fost de 875 milioane de dolari.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și