Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, ratări uriașe în prima repriză din Al-Nassr – Al-Rayyan! Nu a înțeles cum nu a reușit să înscrie

Alex Ioniță Publicat: 30 septembrie 2024, 21:50

Reclamă
Cristiano Ronaldo, ratări uriașe în prima repriză din Al-Nassr – Al-Rayyan! Nu a înțeles cum nu a reușit să înscrie

Cristiano Ronaldo, ratări uriașe în prima repriză din Al-Nassr - Al-Rayyan!

Colaj: AntenaPLAY

Cristiano Ronaldo a avut ratări uriașe în prima repriză din Al-Nassr – Al-Rayyan. Superstarului nu i-a venit să creadă că nu a reușit să trimită în poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Al-Nassr și Al-Rayyan reprezintă un duel din Liga Campionilor Asiei, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY.

Cristiano Ronaldo, ratări uriașe în prima repriză din Al-Nassr – Al-Rayyan!

Prima ratare semnată de Cristiano Ronaldo a venit în minutul 13, atunci când vedeta lui Al-Nassr a primit o centrare excelentă, în fața porții. Totuși, „CR7” nu a reușit să îl învingă pe Paulo Victor, șutul său fiind respins de portar.

Cristiano Ronaldo a fost foarte aproape de gol și în minutul 37, atunci când Sadio Mane i-a centrat mingea în careu. Lusitanul a lovit balonul cu capul, însă acesta a trecut pe lângă poartă.

După această ratare, Cristiano Ronaldo a reacționat într-un mod prin care arăta că nu înțelege cum nu a reușit să trimită mingea în plasa porții.

Reclamă
Reclamă

Echipele de start:

Cristiano Ronaldo a făcut show la ultimul meci din campionat

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu. Al Nassr a primit vizita celor de la Al Wehda în etapa a cincea a campionatului din Arabia Saudită. Echipa vedetelor Cristiano Ronaldo și Sadio Mane s-a impus cu 2-0.

Scorul a fost deschis de Angelo în minutul 41, cel care a primit o pasă foarte bună de la Sadio Mane. În repriza secundă, Cristiano Ronaldo a majorat diferența, după ce a înscris de la 11 metri. Până la urmă, Al Nassr s-a impus doar cu 2-0, în ciuda mai multor ocazii importante de gol pe care le-a avut. Al Wehda a terminat meciul în 10 oameni după eliminarea lui Bakshween.

Reclamă

Alex Crețu a fost integralist și a primit nota 6,7 pe sofascore.com. Fostul jucător de la Universitatea Craiova nu a avut vină la cele două goluri. Crețu, cotat la 800.000 de euro pe transfermarkt.com, a ajuns la Al Wehda vara aceasta, în schimbul a 600.000 de euro. Acesta a fost deja al cincilea meci al românului în Arabia Saudită.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 1 oct.

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03 1 oct.

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:15

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și