Închide meniul

Cristiano Ronaldo ratează debutul lui Al-Nassr în Liga Campionilor Asiei! Lovitură uriașă pentru clubul saudit

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2024, 14:27

Reclamă
Cristiano Ronaldo ratează debutul lui Al-Nassr în Liga Campionilor Asiei! Lovitură uriașă pentru clubul saudit

Cristiano Ronaldo ratează debutul lui Al-Nassr în Liga Campionilor Asiei!

Cristiano Ronaldo, în timpul meciului Al Ain - Al Nassr / Profimedia

Cristiano Ronaldo ratează debutul lui Al-Nassr în Liga Campionilor Asiei! Oficialii formației din Arabia Saudită au anunțat că superstarul nu va face parte din lotul echipei, pentru duelul de săptămâna viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Nassr se va duela cu Al-Shorta, din Irak, în prima partidă de pe tabloul principal al Ligii Campionilor Asiei. Competiția se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Cristiano Ronaldo ratează debutul lui Al-Nassr în Liga Campionilor Asiei!

Oficialii lui Al-Nassr au emis un comunicat prin care au anunțat faptul că Ronaldo nu va face deplasarea cu echipa pentru duelul din Liga Campionilor Asiei, din cauza unei probleme medicale.

„Capitanul Al Nassr, Cristiano Ronaldo, nu se simțea bine astăzi și a fost diagnosticat cu o infecție virală. Medicul echipei a confirmat că trebuie să se odihnească și să stea acasă. Drept urmare, el nu va călători cu echipa în Irak astăzi. Îi dorim căpitanului nostru însănătoșire grabnică”, a postat clubul saudit pe X.

În grupa principală din Liga Campionilor Asiei, Al-Nassr se va duela cu: Al Shorta, Al-Rayyan, Esteghlal, Al-Ain, Al Gharafa (echipa la care evoluează Florinel Coman), Al-Sadd, Al-Wasl și Persepolis.

Reclamă
Reclamă

Cristiano Ronaldo, premiat de Al-Nassr după ce a ajuns la borna de 900 de goluri marcate!

Cristiano Ronaldo a fost premiat de Al-Nassr după ce a ajuns la borna de 900 de goluri marcate! Oficialii clubului saudit nu și-au uitat jucătorul.

Oficialii lui Al-Nassr l-au premiat pe Ronaldo la ultimul meci de campionat, înainte de debutul în Liga Campionilor Asiei, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Superstarul a ajuns la borna de 900 de goluri marcate în partida dintre Portugalia și Croația, din UEFA Nations League. Cristiano Ronaldo a marcat al doilea gol al lusitanilor, în victoria cu 2-1.

Reclamă

Astfel, Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător din istorie care a ajuns la 900 de goluri, în toate competițiile.

Înainte de partida din campionatul saudit, cu Al-Ahli, oficialii lui Al-Nassr i-au oferit un tricoul lui Cristiano Ronaldo, cu numărul 900 pe spate și cu inscripția „GOAT” („Greatest of all time” – „cel mai bun din toate timpurile”).

Portughezul Cristiano Ronaldo a ajuns și la un total de un miliard de abonaţi pe conturile sale de pe rețelele de socializare, relatează L’Equipe.

„Am scris istorie”. Pe X, Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Al-Nassr (Arabia Saudită), s-a felicitat pentru că a ajuns la un miliard de abonaţi, cumulat, pe reţelele de socializare. „1 MILIARD de urmăritori! Este mai mult decât o cifră: este o mărturie a pasiunii noastre, a dorinţei noastre şi a dragostei noastre comune pentru joc şi nu numai”, notează news.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:29

VideoSergio Perez şi Carlos Sainz, accident în Marele Premiu al Azerbaidjanului! S-a schimbat liderul în clasamentul constructorilor

15:54

Oscar Piastri, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului! Ce a spus pilotul de la McLaren

15:40

VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku

15:37

Miriam Bulgaru a câștigat turneul Țiriac Foundation Trophy! A învins-o pe Kathinka von Deichmann în 3 seturi

15:05

LIVE SCORETottenham – Arsenal se joacă ACUM! Radu Drăgușin e rezervă! Barcelona joacă de la 17:15! Atletico, la 22:00

14:48

Momente de reculegere în Liga 1, după moartea lui Gigi Mulțescu! Anunțul făcut de Federația Română de Fotbal

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEOFC Porto – Farense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:30). Braga – Guimaraes, de la 22:30. Meciurile serii 3 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 4 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 5 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial 6 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul”
Citește și