Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 martie 2024, 9:17

Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez

Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain

Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain, imediat după golul marcat în minutul 118. Mama starului portughez şi Elma, sora cea mare, au oferit imagini emoţionante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a marcat din penalty în minutul 118 al partidei cu Al Ain şi a trimis meciul la loviturile de departajare. Din păcate pentru portughez, Al Nassr a fost eliminată. Al Nassr – Al Ain a fost live în AntenaPLAY.

Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain

Imediat după ce Cristiano Ronaldo a marcat golul din penalty, Maria Dolores, mama starului portughez, dar şi Elma, una dintre cele două surori, au început să plângă. Iar imaginile au devenit virale.

Vezi video aici imaginile cu mama şi sora lui Ronaldo în timp ce plâng

Al Nassr a fost eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Al Ain a produs marea surpriză, la capătul unui meci nebun, după ce în tur s-a impus cu 1-0. În retur, scorul a fost 4-3 pentru Al Nassr, după mai bine de 120 de minute de joc, iar formaţia antrenată de Hernan Crespo a obţinut calificarea la loviturile de departajare.

Reclamă

Al Ain a condus cu 2-0, după dubla lui Rahimi, dar Al Nassr a reuşit să reducă din diferenţă în prelungirile primei reprize, prin Ghareeb. În debutul reprizei secunde, Eisa a trimis în propria poartă, iar Al Nassr a restabilit egalitatea. În minutul 72, Alex Tellex a marcat după o lovitură liberă executată perfect de Otavio.

Partida a ajuns în prelungiri, acolo unde Al Nassr a avut emoţii uriaşe. Echipa lui Ronaldo şi Mane a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Ayman Yahya, după o intervenţie horror asupra unui adversar. În minutul 103, Al Shamsi a profitat de gafa monumentală a portarului Raghed Al Najjar şi a dus scorul la 3-3, scor la care Al Ain era calificată.

Chiar dacă nu a avut o prestaţie grozavă, Cristiano Ronaldo a ieşit la rampă atunci când echipa sa avea nevoie de el. Portughezul a marcat în minutul 118 dintr-un penalty obţinut tot de el şi a trimis soarta calificării la loviturile de departajare. Acolo, singurul jucător care a marcat de la Al Nassr a fost Cristiano Ronaldo. Starurile Telles, Otavio şi Brozovic au ratat, iar Al Ain merge mai departe în sferturiile Ligii Campionilor Asiei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și