Închide meniul

Dan Petrescu, o nouă înfrângere în Liga Campionilor Asiei! Jeonbuk a cedat în fața unei echipe din Singapore

Alex Ioniță Publicat: 8 noiembrie 2023, 15:13 / Actualizat: 27 noiembrie 2023, 9:43

Reclamă
Dan Petrescu, o nouă înfrângere în Liga Campionilor Asiei! Jeonbuk a cedat în fața unei echipe din Singapore

Dan Petrescu, o nouă înfrângere în Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu într-o conferinţă de presă / Hepta

Dan Petrescu a suferit o nouă înfrângere în Liga Campionilor Asiei! Formația pregătită de tehnicianul român a fost învinsă de o echipă mult mai slab cotată din singapore, în cadrul etapei cu numărul 4 a competiției asiatice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeonbuk a cedat cu scorul de 0-2 în fața celor de la Lion City, campioana sezonului trecut din Singapore. De asemenea, jucătorii „Bursucului” au ratat și o lovitură de la 11 metri, în finalul duelului.

Dan Petrescu, o nouă înfrângere în Liga Campionilor Asiei! Ce s-a întâmplat în Lion City – Jeonbuk 2-0

Partida care a contat pentru etapa cu numărul 4 a Ligii Campionilor Asiei a început foarte bine pentru formația din Singapore, care a punctat încă din minutul 23 al duelului, prin Zivkovic. Jucătorii lui Dan Petrescu nu au reușit să o pună în dificultate pe Lion City, iar scorul pauzei a fost de 1-0.

În cadrul reprizei secunde, același Zivkovic a reușit „dubla”, în minutul 55. Mai apoi, cei de la Jeonbuk au primit o lovitură de la 11 metri, care a fost ratată de către Gustavo, în minutul 90 al duelului de pe Bishan Stadium din Singapore.

După acest meci, „Bursucul” a ajuns la 2 eșecuri în grupele Ligii Campionilor. Jeonbuk se află în Grupa F a competiției, alături de Bangkok United (Thailanda), Lion City (Singapore) și Kitchee (Hong Kong).

Reclamă

Pentru formația pregătită de Dan Petrescu urmează meciul cu cei de la Incheon, din campionat, care se va juca pe data de 12 noiembrie. În următoarea etapă din Liga Campionilor Asiei, Jeonbuk se va duela cu cei de la Kitchee, în deplasare, pe 29 noiembrie.

Dan Petrescu nu a reușit să câștige primul trofeu în Coreea de Sud!

Dan Petrescu nu a reușit să câștige primul trofeu în Coreea de Sud! Echipa pregătită de tehnicianul român, Jeonbuk, a fost învinsă într-un duel în care s-au marcat 6 goluri!

Formaţia Jeonbuk Hyundai, antrenată de Dan Petrescu, a fost învinsă, în finala Cupei Coreei de Sud, scor 4-2, de echipa Pohang Steelers, notează news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Finala Cupei a început cum nu se putea mai bine pentru formația pregătită de Dan Petrescu, care a deschis scorul în minutul 17, prin reușita lui Song Min-Kyu. Adversarii au egalat-o pe Jeonbuk înainte de pauză, mai exact în minutul 44, după ce Han Chan-Hee a trimis balonul în poarta apărată de Jung-Hoon Kim.

În repriza secundă, echipa antrenorului român a marcat prima, prin Gustavo, în minutul 50. Atacantul brazilian a transformat atunci o lovitură de la 11 metri. Totuși, finalul duelului a apartținut celor de la Pohang. Echipa pregătită de Gi-Dong Kim a înscris prin Zeca, în min 74, prin Kim Jong-Woo, în min 77 și prin Hong Y, în prelungirile partidei, mai exact în minutul 90+1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și