Închide meniul
VIDEO

Hanoi – Urawa Reds 2-1 şi Wuhan Three Towns – Pohang 1-1! Meciurile au fost exclusiv în AntenaPLAY

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2023, 16:02

Reclamă
Hanoi – Urawa Reds 2-1 şi Wuhan Three Towns – Pohang 1-1! Meciurile au fost exclusiv în AntenaPLAY

Hanoi - Urawa Reds şi Wuhan Three Towns - Pohang se joacă ACUM

Wuhan Three Towns, într-un meci / Profimedia Images

Două meciuri din Liga Campionilor Asiei au fost exclusiv în AntenaPLAY. Este vorba de duelurile Hanoi – Urawa Reds 2-1 şi Wuhan Three Towns – Pohang 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două partide, care s-au disputat la ora 14:00, au fost în AntenaPLAY, în Grupa J a celei mai importante competiţii inter-cluburi din Asia.

VEZI AICI PARTIDELE HANOI – URAWA RED ŞI WUHAN THREE TOWNS, EXCLUSIV ÎN ANTENAPLAY

Două meciuri din Liga Campionilor Asiei au fost exclusiv în AntenaPLAY

Update: Fluier final în Wuhan Three Towns – Pohang 1-1!

Update: Fluier final în Hanoi FC – Urawa 2-1!

Reclamă

Min. 90+6 în Wuhan Three Towns – Pohang 1-1! Pohang a avut o şansă uriaşă de a câştiga partida în prelungiri, dar sud-coreenii nu au profitat. Vezi mai jos video cu o fază incredibilă!

Min. 87 în Hanoi FC – Urawa 2-1! Pham Tuan Hai a marcat din penalty.

Min. 77 în Wuhan Three Towns – Pohang 1-1! Lee Ho-Jae a restabilit egalitatea.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 66 în Hanoi FC – Urawa 1-1! Linssen a restabilit egalitatea.

Min. 53 în Hanoi FC – Urawa 1-0! Dao Van Nam a deschis scorul pentru gazde.

Min. 50 în Wuhan Three Towns – Pohang 1-0! Lee Gyu-Baeg a trimis în propria poartă.

Update 14:00: Au început meciurile Hanoi – Urawa Reds şi Wuhan Three Towns – Pohang din Liga Campionilor Asiei.

Fosta echipă a lui Nicolae Stanciu e penultima în grupă, cu 3 puncte şi va întâlni liderul Pohang, care a câştigat primele cinci dueluri disputate la această ediţie a Ligii Capionilor Asiei.

Urawa Reds are nevoie neapărat de victorie în partida cu lanterna roşie Hanoi. Cu un succes, va ajunge la 9 puncte şi poate spera că va prinde cele 3 locuri 2 care merg în fazele superioare.

Cosmin Olăroiu a ratat dramatic calificarea în optimile Ligii Campionilor Asiei

Al-Faisaly – Al-Sharjah 2-1 a contat pentru ultima etapă din Grupa B a Ligii Campionilor Asiei și a fost în format LIVE VIDEO pe AS.ro.

Reclamă

Jucătorii lui Olăroiu au condus cu 1-0 până în minutul 90, dar a urmat un final dramatic pentru ei. Mai întâi Banihani a egalat cu o execuţie de excepţie. În al 4-lea minut de prelungiri, Kamaregi a înscris, iar echipa românului a fost eliminată din competiție!

După acest rezultat, dar și rezultatele înregistrate în grupă, echipa lui Cosmin Olăroiu a fost eliminată din Liga Campionilor Asiei, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY! Formația românului, Al-Sharjah, a încheiat grupa pe poziția a 3-a.

Dan Petrescu luptă pentru fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor Asiei

Dan Petrescu luptă pentru play-off-ul din acest an al Ligii Campionilor Asiei. Jeonbuk e pe 2 în Grupa A şi va evolua contra liderului Bangkok United, pe 13 decembrie, de la ora 12:00, exclusiv în AntenaPLAY.

Chiar dacă nu mai poate prinde primul loc, echipa lui Dan Petrescu poate fi una dintre cele trei echipe cu cel mai bun punctaj de pe locul secund, care de asemenea obţin biletele către fazele eliminatorii ale întrecerii.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani Vezi toate știrile
Citește și