Închide meniul
VIDEO

Florinel Coman a făcut show în Liga Campionilor Asiei! Două pase de gol reuşite de „Mbappe” pentru Al Gharafa

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2024, 22:52

Reclamă
Florinel Coman a făcut show în Liga Campionilor Asiei! Două pase de gol reuşite de „Mbappe pentru Al Gharafa

Florinel Coman a făcut show în Liga Campionilor Asiei

Florinel Coman/ Instagram

Florinel Coman a făcut show total în meciul din Liga Campionilor Asiei, dintre Al Gharafa şi Al Ain. Fostul jucător al campioanei FCSB a oferit două pase de gol în repriza secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Gharafa a primit vizita campioanei en-titre din Liga Campionilor Asiei, Al Ain. Duelul din etapa a doua a grupei competiţiei se vede live în AntenaPLAY.

Florinel Coman a făcut show în Liga Campionilor Asiei şi a oferit două pase de gol pentru Al Gharafa

Florinel Coman a fost titularizat în duelul „de foc” cu Al Ain. Internaţionalul român a fost activ în prima repriză, însă a ieşit cu adevărat la rampă în a doua parte a jocului.

Al Gharafa a condus cu 2-0, după „dubla” lui Joselu, însă Al Ain a revenit spectaculos şi a egalat, după golurile lui Kaku şi Rahimi.

În minutul 73, Sano a dus-o pe Al Gharafa în avantaj. Florinel Coman a centrat perfect la reuşita fundaşului, din marginea careului.

Reclamă
Reclamă

Ulterior, Florinel Coman a pasat decisiv şi la reuşita lui Brahimi, din minutul 76. Internaţionalul român nu a ţinut cont de faptul că ceilalţi jucători ai lui Al Gharafa cereau penalty şi a preluat în interiorul careului, şutând periculos către poarta lui Al Ain. Brahimi a fost pe fază şi a înscris.

Florinel Coman a oferit astfel două pase de gol în doar trei minute. Internaţionalul român a avut o prestaţie de vis în duelul cu campioana en-titre din Liga Campionilor Asiei.

Florinel Coman, în centrul unui scandal în Al Gharafa – Al Ain

Florinel Coman a fost în centrul unui scandal, în duelul dintre Al Gharafa şi Al Ain. Fostul jucător de la FCSB s-a certat cu un adversar pe teren, la finalul primei reprize.

Reclamă

Internaţionalul român a fost activ pe durata primei reprize, însă la finalul primelor 45 de minute s-a aflat într-un conflict cu portarul oaspeţilor. Totul a pornit de la o fază petrecută în al treilea minut al prelungirilor. Portarul lui Al Ain a reţinut un balon, pe care îl urmărea Florinel Coman, moment în care internaţionalul român l-a împins uşor şi i-a adresat câteva cuvinte goalkeeper-ului.

După ce arbitrul a fluierat finalul primei reprize, portarul lui Al Ain, Eisa, a mers direct la Florinel Coman. Cei doi s-au împins şi s-au certat pe teren, iar coechipierii şi arbitrii au intervenit imediat, pentru ca spiritele să se calmeze.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20 1 oct.

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09 1 oct.

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și