Închide meniul
VIDEO

Goluri spectaculoase în Liga Campionilor Asiei, care e exclusiv în AntenaPLAY! Faze uluitoare în etapa a 6-a a competiției

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 4 decembrie 2023, 22:59

Goluri spectaculoase în Liga Campionilor Asiei, care e exclusiv în AntenaPLAY! Faze uluitoare în etapa a 6-a a competiției

Goluri spectaculoase în Liga Campionilor Asiei, care e exclusiv în AntenaPLAY

Fază din meciul celor de la Al-Ittihad / Captură AntenaPLAY

Au fost goluri spectaculoase în Liga Campionilor Asiei, competiție care e exclusiv în AntenaPLAY. În cadrul unor meciuri din etapa cu numărul 6 a grupelor, o serie de formații au făcut spectacol total.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liga Campionilor Asiei a oferit o nouă serie de faze și de goluri uluitoare și în cadrul primelor meciuri din etapa a 6-a. Cea mai importantă competiție de pe continentul asiatic se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Goluri spectaculoase în Liga Campionilor Asiei, care e exclusiv în AntenaPLAY. Imaginile sunt, cu adevărat, senzaționale

Meciurile zilei din Liga Campionilor Asiei au oferit o serie de goluri excepționale. Primul a fost marcat în partida dintre Air Force Club și AGMK. În cadrul meciului din Irak, în minutul 62, Mirzhakhon Mirakhmadov a redus din diferență, chiar dacă adversarii au codus cu scorul de 3-0, la pauză.

A doua reușită de excepție a venit în partida dintre Al-Sadd și Nasaf FC. La acest meci, în minutul 6, Mateus Uribe a trimis un șut de la distanță către poarta apărată de Abduvakhid Nematov. Șutul fostului star de la FC Porto a intrat în plasa porții, după ce portarul advers a comis o gafă uluitoare

Un alt gol de senzație a fost marcat în meciul echipei lui Cosmin Olăroiu. Adversarii celor de la Sharjah, Al-Faisaly Amman au înscris în minutul 90 prin Banihani, care a trimis o „torpilă” către poarta formației oaspete. Meciul avea să se încheie cu victoria echipei din Iordania, scor 2-1, chiar dacă formația tehnicianului român a condus cu scorul de 1-0.

Reclamă

Seara golurilor de excepție s-a încheiat odată cu meciul dintre Al-Ittihad și Sepahan. În minutul 14 al acestui duel, Al Amri a înscris, în mod excepțional, dintr-o lovitură liberă, care l-a lăsat cu gura căscată pe portarul formației oaspete, Niazmand. Acesta a primit și o notă deosebit de mică, de 5,4, după prestația din acest meci.

Au fost 18 goluri în meciurile zilei din Liga Campionilor Asiei

Programul meciurilor din grupele Ligii Campionilor Asiei a adus 5 meciuri. Ziua nu a fost una fericită pentru Cosmin Olăroiu, care a părăsit cea mai importantă competiție de pe continentul asiatic.

După aceste rezultate, echipa lui Cosmin Olăroiu a fost eliminată din Liga Campionilor Asiei, după ce a pierdut cu Al-Faisaly, scor 1-2, după ce a condus cu 1-0. Al-Sharjah a încheiat grupa pe locul al 3-lea. Meciurile zilei au adus totuși un spectacol de senzație. În aceaste partide s-au marcat 18 goluri, un număr incredibil pentru doar 5 partide care s-au văzut exclusiv în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3

După aceste meciuri, o singură echipă și-a asigurat prezența în optimi. Este vorba despre Nasaf FC, care a remizat cu Al-Sadd, scor 2-2. De asemenea, aceștia au profitat și de eșecul formației lui Cosmin Olăroiu care a pierdut dramatic, în prelungiri, cu Al-Faisaly, scor 1-2, după ce a condus cu 1-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și