Închide meniul
Video

Karim Benzema, autogol incredibil în Liga Campionilor Asiei! Portarul lui Al-Ittihad nu a putut face nimic în faţa francezului

Alex Masgras Publicat: 22 februarie 2024, 19:06

Reclamă

Karim Benzema, autogol incredibil în Liga Campionilor Asiei! Portarul lui Al-Ittihad nu a putut face nimic în faţa francezului

Karim Benzema, după autogolul din Al-Ittihad - Navbahor, din optimile Ligii Campionilor Asiei / Captură Antena Sport

Karim Benzema a fost autorul unui autogol incredibil în Liga Campionilor Asiei! După ce a ratat partida tur din Uzbekistan, din cauza unei accidentări, fostul atacant al lui Real Madrid a fost trimis încă din primul minut al partidei retur din optimile Ligii Campionilor Asiei. Meciul dintre Al-Ittihad şi Navbahor se vede LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenirea francezului în Liga Campionilor Asiei nu a fost însă cea mai plăcută. Atacantul francez, care nu a mai marcat de mai bine de două luni, a trimis mingea în propria poartă.

Karim Benzema, autogol incredibil în Liga Campionilor Asiei

Navbahor a beneficiat de o lovitură liberă de pe partea dreaptă în minutul 25 al partidei. Iskanderov a executat foarte bine lovitura liberă, iar balonul l-a găsit pe Karim Benzema. Starul francez a încercat să respingă balonul, dar a trimis fix în poarta celor de la Al-Ittihad, fără vreo şansă pentru portarul Al Muaiouf.

Situaţia este una extrem de complicată pentru campioana sezonului trecut din Arabia Saudită. Meciul tur din Uzbekistan s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, iar autogolul francezului se poate dovedi decisiv la finalul partidei. În prelungirile primei reprize, atacantul francez şi-a luat revanşa şi şi-a trecut în cont o pasă de gol, la reuşita lui Hamdallah,

Adus la Al-Ittihad vara trecută, din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de Real Madrid, Karim Benzema a marcat 12 goluri şi a oferit 5 pase de gol în 21 de partide disputate în toate competiţiile.

Reclamă

În Liga Campionilor Asiei, Karim Benzema a jucat doar în două partide în faza grupelor, nereuşind să înscrie până acum vreun gol.

Cristiano Ronaldo, scandal monstru în meciul din Liga Campionilor Asiei

Cristiano Ronaldo a făcut un scandal monstru în timpul meciului lui Al Nassr, din Liga Campionilor Asiei! Starul lusitan şi-a ieşit din minţi şi a început să strige la arbitru, după ce a primit cartonaş galben.

În prelungirile primei reprize, Cristiano Ronaldo l-a călcat pe gleznă pe Al Khalaf şi a văzut imediat cartonaşul galben. Starul lusitan a fost nemulţumit de decizia centralului şi a început să gesticuleze nervos.

Reclamă 4 / 0/3

Şi antrenorul lui Al Nassr, Luis Castro, şi-a ieşit din minţi după ce Cristiano Ronaldo a primit cartonaş galben. Tehnicianul lusitan a început să se certe cu arbitrul, motiv pentru care şi el a fost avertizat de acesta.

Cristiano Ronaldo nu s-a liniştit prea uşor. Starul lusitan a început să strige la arbitru, în momentul în care acesta aştepta ca jucătorul faultat de CR7 să revină în joc.

În drumul spre vestiare, la pauză, Cristiano Ronaldo a fost surprins de camere strigând şi înjurând către arbitru: „Trezeşte-te! Trezeşte-te!”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și