Închide meniul
Video

Karim Benzema, autogol incredibil în Liga Campionilor Asiei! Portarul lui Al-Ittihad nu a putut face nimic în faţa francezului

Alex Masgras Publicat: 22 februarie 2024, 19:06

Reclamă

Karim Benzema, autogol incredibil în Liga Campionilor Asiei! Portarul lui Al-Ittihad nu a putut face nimic în faţa francezului

Karim Benzema, după autogolul din Al-Ittihad - Navbahor, din optimile Ligii Campionilor Asiei / Captură Antena Sport

Karim Benzema a fost autorul unui autogol incredibil în Liga Campionilor Asiei! După ce a ratat partida tur din Uzbekistan, din cauza unei accidentări, fostul atacant al lui Real Madrid a fost trimis încă din primul minut al partidei retur din optimile Ligii Campionilor Asiei. Meciul dintre Al-Ittihad şi Navbahor se vede LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenirea francezului în Liga Campionilor Asiei nu a fost însă cea mai plăcută. Atacantul francez, care nu a mai marcat de mai bine de două luni, a trimis mingea în propria poartă.

Karim Benzema, autogol incredibil în Liga Campionilor Asiei

Navbahor a beneficiat de o lovitură liberă de pe partea dreaptă în minutul 25 al partidei. Iskanderov a executat foarte bine lovitura liberă, iar balonul l-a găsit pe Karim Benzema. Starul francez a încercat să respingă balonul, dar a trimis fix în poarta celor de la Al-Ittihad, fără vreo şansă pentru portarul Al Muaiouf.

Situaţia este una extrem de complicată pentru campioana sezonului trecut din Arabia Saudită. Meciul tur din Uzbekistan s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, iar autogolul francezului se poate dovedi decisiv la finalul partidei. În prelungirile primei reprize, atacantul francez şi-a luat revanşa şi şi-a trecut în cont o pasă de gol, la reuşita lui Hamdallah,

Adus la Al-Ittihad vara trecută, din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de Real Madrid, Karim Benzema a marcat 12 goluri şi a oferit 5 pase de gol în 21 de partide disputate în toate competiţiile.

Reclamă
Reclamă 4

În Liga Campionilor Asiei, Karim Benzema a jucat doar în două partide în faza grupelor, nereuşind să înscrie până acum vreun gol.

Cristiano Ronaldo, scandal monstru în meciul din Liga Campionilor Asiei

Cristiano Ronaldo a făcut un scandal monstru în timpul meciului lui Al Nassr, din Liga Campionilor Asiei! Starul lusitan şi-a ieşit din minţi şi a început să strige la arbitru, după ce a primit cartonaş galben.

În prelungirile primei reprize, Cristiano Ronaldo l-a călcat pe gleznă pe Al Khalaf şi a văzut imediat cartonaşul galben. Starul lusitan a fost nemulţumit de decizia centralului şi a început să gesticuleze nervos.

Reclamă

Şi antrenorul lui Al Nassr, Luis Castro, şi-a ieşit din minţi după ce Cristiano Ronaldo a primit cartonaş galben. Tehnicianul lusitan a început să se certe cu arbitrul, motiv pentru care şi el a fost avertizat de acesta.

Cristiano Ronaldo nu s-a liniştit prea uşor. Starul lusitan a început să strige la arbitru, în momentul în care acesta aştepta ca jucătorul faultat de CR7 să revină în joc.

În drumul spre vestiare, la pauză, Cristiano Ronaldo a fost surprins de camere strigând şi înjurând către arbitru: „Trezeşte-te! Trezeşte-te!”.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 5 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!” 6 „E un fenomen!” Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB
Citește și