Închide meniul

Marius Niculae vrea să se revadă cu Cristiano Ronaldo, la 20 de ani distanță de când jucau împreună la Sporting! Ce plan are

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 noiembrie 2023, 14:13 / Actualizat: 27 noiembrie 2023, 9:46

Marius Niculae vrea să se revadă cu Cristiano Ronaldo, la 20 de ani distanță de când jucau împreună la Sporting! Ce plan are

Marius Niculae vrea să se revadă cu Cristiano Ronaldo, la 20 de ani distanță de când jucau împreună la Sporting

Instagram Marius Niculae

Marius Niculae vrea să se revadă cu Cristiano Ronaldo, al 20 de ani distanță de când jucau la Sporting. „Săgeată” a dezvăluit că a ținut legătura cu apropiații starului lusitan, însă cu el nu a mai putut vorbi. Fostul internațional își dorește să-l revadă pe fostul său coechipier la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Niculae s-a arătat extrem de bucuros de performanța României, care s-a calificat la EURO 2024, după ce a câștigat Grupa I. „Tricolorii” își vor afla adversarele din grupa de la European pe 2 decembrie, atunci când este programată tragerea la sorți.

Marius Niculae vrea să se revadă cu Cristiano Ronaldo, la 20 de ani distanță de când jucau împreună la Sporting

Marius Niculae a fost întrebat despre adversarele pe care le dorește pentru România în grupa de la EURO. Acesta visează ca „tricolorii” să înfrunte Portugalia, pentru a se reîntâlni cu fostul său coleg, Cristiano Ronaldo. Românul și CR7 au împărți același vestiar timp de un sezon, întrei 2002 și 2003.

„Săgeată” a mai declarat că nu are altă preferință, sperând ca „tricolorii” să aibă șansă în privința adversarelor care vor veni din urnele trei și patru.

Mă bucur că am terminat pe locul 1, fără nicio înfrângere. Am avut cea mai bună apărare din grupă, nu cred că cineva, la începutul campaniei, credea așa ceva. Se construiește o echipă. Nu sunt jucători care să iasă în evidență la fiecare meci.

Reclamă

Aș vrea să picăm cu Portugalia, ca să mă întâlnesc cu Cristiano Ronaldo. Presupun că va fi ultimul lui turneu final și aș vrea să-l văd din nou în carne și oase. Am ținut legătura cu el numai prin oamenii de lângă el. A ajuns la un nivel la care nu poate fi deranjat decât de familie.

Celelalte două echipe… nu am preferințe, o Slovenie, o Scoție și, probabil, una din baraj. Elvețienii, dacă își schimbă antrenorul, s-ar putea să devină periculoși. Dacă nu-și schimbă antrenorul, prefer să-i batem din nou”, a declarat Marius Niculae, conform playsport.ro.

Cristiano Ronaldo, gol uluitor pentru Al Nassr

Cristiano Ronaldo a marcat un gol uluitor în duelul dintre Al Nassr şi Al Akhoud. Florin Tănase şi Andrei Burcă au fost martorii unei execuţii de clasă a starului lusitan.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a reuşit să marcheze golul superb în minutul 80. Starul lusitan a înscris cu un şut magistral de la 30 de metri, la care portarul advers nu a avut nicio şansă.

Cu trei minute înaintea marcării golului superb, Ronaldo reuşise să înscrie din interiorul careului. Atacantul de 38 de ani a preluat superb şi l-a executat pe portar cu un şut la colţul scurt. Scorul a fost deschis în meci de către Al Naji, în minutul 13.

Atât Florin Tănase, cât şi Andrei Burcă au fost titulari pentru Al Akhoud, formaţie care a rămas pe locurile direct retrogradabile după înfrângerea cu Al Nassr. Trupa românilor are zece puncte, acumulate după 14 runde disputate. De cealaltă parte, Al Nassr se clasează pe locul secund, la două puncte distanţă de şliderul Al-Hilal.

Graţie golurilor marcate în această etapă, Cristiano Ronaldo a ajuns la cifre fabuloase, în acest sezon. În cele 18 partide bifate, starul lusitan a reuşit să marcheze 18 goluri, şi să ofere şi nouă pase decisive.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și