Închide meniul
VIDEO

Meciuri încinse în Liga Campionilor Asiei! Buriram – Kofu 2-3 şi Ulsan Hyundai – Kawasaki 2-2, în AntenaPLAY

Viviana Moraru Publicat: 12 decembrie 2023, 14:00

Reclamă
Meciuri încinse în Liga Campionilor Asiei! Buriram – Kofu 2-3 şi Ulsan Hyundai – Kawasaki 2-2, în AntenaPLAY

Programul zilei de marţi din Liga Campionilor Asiei

Duel în partida dintre Kawasaki şi Ulsan/ Profimedia

Au fost meciuri încinse în Liga Campionilor Asiei. Trei meciuri au putut fi urmărite în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-au marcat 11 goluri în cele trei confruntări din grupele I şi H. A fost show total atât în Buriram – Kofu 2-3, cât şi Ulsan Hyundai – Kawasaki 2-2.

Meciuri încinse în Liga Campionilor Asiei

Update 14.00: Ulsan Hyundai – Kawasaki 2-2! Final de meci. Kawasaki a încheat Grupa I pe primul loc, cu 16 puncte. A fost umrată de Ulsan Hyundai (10 puncte), Jahor (9 puncte) şi Pathum United (0 puncte).

Update 13.30: Buriram – Kofu 2-3 şi Melbourne City – Zhejiang 1-1! S-au încheiat partidele din grupa H. Kofu este lider, cu 11 puncte. I-a suflat in extremis primul loc lui Melbourne City.

Min. 90+9: Melbourne City – Zhejiang 1-1. Incredibil. Mushekwin a egalat la ultima fază!

Reclamă

Min. 55: Buriram – Kofu 2-3! Gazdele încep să spere la o răsturnare spectaculoasă de scor. Casiuc a punctat din penalty.

Min. 54: Melbourne City – Zhejiang 1-0. Arslan a marcat, din pasa lui Ugarkovic!

Min. 53: Ulsan Hyundai – Kawasaki 2-2. Adam a restabilit egalitatea din penalty.

Min. 48: Buriram – Kofu 1-3! Boondjinda a redus din diferenţă imediat după pauză. A finalizat o acţiune superbă cu un şut printre picioarele portarului advers.

Reclamă 4 / 0/3
Min. 44: Ulsan Hyundai – Kawasaki 1-2. Adam a dat lovitura chiar înaintea pauzei. Fază reuşit de oaspeţi cu care au luat prin surprindere toată apărarea adversă.

Min. 43: Buriram – Kofu 0-3! Utaka a reuşit imediat „dubla”. Kofu s-a distanţat pe tabelă.

Min. 38: Buriram – Kofu 0-2! Utaka a înscris cu un şut din interiorul careului.

Min. 31: Ulsan Hyundai – Kawasaki 0-2. A marcat şi Seko, din pasa lui Myogan!
Min. 17: Ulsan Hyundai – Kawasaki 0-1. Tono a reuşit să deschidă scorul.

Update 12.00: A început şi partida Ulsan – Kawasaki, care poate fi urmărită tot în AntenaPLAY.

Min. 24: Buriram – Kofu 0-1! Hasegawa a deschis scorul pentru oaspeţi. Execuţie spectaculoasă

Update 11.30: Au început partidele Buriram – Kofu şi Melbourne – Zhejiang.

Primul meci al zilei se va disputa de la ora 11:30. Buriram, formaţie din Thailanda, se va duela cu Kofu, formaţie din Japonia. Japonezii au două puncte avans în grupă, şi au nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru calificarea în play-off.

De la aceeaşi oră se va disputa şi duelul dintre Melbourne City şi Zhejiang, cele două echipe fiind în aceeaşi grupă cu Kofu şi Buriram. Melbourne are opt puncte, la egalitate cu Kofu, în timp ce Zhejiang are şase puncte, la egalitate cu Buriram, astfel că se anunţă un final disputat în Grupa H din Liga Campionilor Asiei.

Reclamă

De la ora 12:00, se va disputa duelul dintre Ulsan Hyundai, adversara lui Dan Petreswcu din Coreea de Sud, şi Kawasaki, formaţie din Japonia. Japonezii sunt deja calificaţi în play-off-ul competiţiei, având şase puncte avans faţă de sud-coreeni, care ocupă locul secund în grupă.

Programul zilei de marţi din Liga Campionilor Asiei

Decizia luată de Jeonbuk după ce Dan Petrescu a ratat calificarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor Asiei

Decizia luată de Jeonbuk după ce Dan Petrescu a ratat calificarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor Asiei a fost ca românul să rămână antrenorul echipei şi în stagiunea viitoare.

Eşecul cu liderul Ulsan, 0-1, i-a interzis lui Dan Petrescu locul 2, care asigură prezenţa la cea mai importantă competiţie inter-cluburi, Liga Campionilor Asiei, transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Astfel, şefii echipei din Coreea de Sud i-au transmis lui Dan Petrescu că este aşteptat la echipă şi pentru cantonamentul care va debuta după 10 ianuarie, în contextul în care existau informaţii care îl dădeau pe tehnicianul nostru pe banca CFR-ului, începănd cu această iarnă.

Până atunci, Dan Petrescu luptă pentru play-off-ul din acest an al Ligii Campionilor Asiei. Jeonbuk e pe 2 în Grupa A şi va evolua contra liderului Bangkok United, pe 13 decembrie, de la ora 12:00, exclusiv în AntenaPLAY.

Chiar dacă nu mai poate prinde primul loc, echipa lui Dan Petrescu poate fi una dintre cele trei echipe cu cel mai bun punctaj de pe locul secund, care de asemenea obţin biletele către fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor Asiei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și