Închide meniul
VIDEO

Rezultatele zilei din Liga Campionilor Asiei! Al Nassr s-a calificat în play-off-ul competiţiei

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2023, 18:00 / Actualizat: 5 decembrie 2023, 20:18

Reclamă
Rezultatele zilei din Liga Campionilor Asiei! Al Nassr s-a calificat în play-off-ul competiţiei

Programul zilei din Liga Campionilor Asiei

Jucătorii de la Al Nassr, în timpul unui meci/ Profimedia

Rezultatele zilei de 4 decembrie din Liga Campionilor Asiei. Cele mai tari meciuri au fost  LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Al Nassr s-a calificat în optimile de finală, în ultima etapă a grupelor remizând cu Istiklol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a fost menajat pentru meciul din Liga Campionilor Asiei. Starul portughez în vârstă de 38 de ani are 3 goluri în cele 5 partide jucate în competiţie. Şi-a ajutat echipa să încheie pe primul loc în Grupa E. Calificarea în faza următoare a fost asigurată cu două etape înainte de finalul grupelor.

Rezultatele zilei din Liga Campionilor Asiei

Rezultatele zilei

Final! Istiklol – Al Nassr 1-1 şi Persepolis – Al-Duhail 1-2! Trupa lui Cristiano Ronaldo s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei.

Min. 83: Persepolis – Al-Duhail 1-2! Olunga a reuşit să-şi ducă echipa în avantaj, marcând din pasa lui Aymen!

Reclamă

Min. 50: Istiklol – Al Nassr 1-1! Ghareeb a reuşit să egaleze pentru formaţia lui Cristiano Ronaldo!

Min. 32: Istiklol – Al Nassr 1-0! Dzhalilov a deschis scorul pentru gazde.

Min. 9: Persepolis – Al-Duhail 1-1! Muntari a reuşit să egaleze, la doar două minute distanţă după ce echipa sa a încasat gol.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 7: Persepolis – Al-Duhail 1-0! Gazdele au reuşit să deschidă scorul repede în meci, prin Zahedi!

Update 18:00: A început meciurile Persepolis – Al Duhail şi Istiklol – Al Nassr!

Final! Pakhtakor – Al Feiha 1-4 şi Ahal – Al-Ain 1-2! Al-Ain a încheiat grupa pe primul loc şi s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei!

Min. 90+4: Pakhtakor – Al Feiha 1-4! Sakala a reuşit „dubla”!

Min. 85: Pakhtakor – Al Feiha 1-3! Onyekuru a marcat şi el şi a majorat diferenţa de pe tabelă pentru echipa sa.

Min. 47: Pakhtakor – Al Feiha 1-2! Mandash a reuşit să-şi ducă echipa în avantaj, marcând imediat după ieşirea de la vestiare.

Min. 40: Pakhtakor – Al Feiha 1-1! Sakala a reuşit să egaleze, marcând din pasa lui Al Khalaf.

Reclamă

Min. 35: Ahal – Al-Ain 1-2! Tagayev a redus din diferenţă pentru oaspeţi, după ce a marcat din pasa lui Abdurahmanov.

Min. 32: Ahal – Al-Ain 0-2! Atzili a majorat diferenţa, după ce a executat perfect un penalty.

Min. 13: Ahal – Al-Ain 0-1! Rahimi a reuşit să deschidă scorul din penalty!

Min. 10: Pakhtakor – Al Feiha 1-0! Erkinov a reuşit să deschidă scorul pentru gazde.

Update 16.00: Au început primele meciuri ale zilei din Liga Campionilor Asiei!

Startul îl dă Al Ain, care îl are pe Hernan Crespo pe bancă. Gruparea din Emirate este pe primul loc în Grupa A şi are duel, de la ora 16:00, cu Agak. După, îşi fac apariţia starurile fostului antrenor de la PSG, Christophe Galtier. Al Duhail îi are în lot pe Philippe Coutinho, Diallo, Edmilson, Muntari şi Olunga.

Al Duhail îşi încearcă forţele cu Persepolis. În celălalt meci al grupei, Cristiano Ronaldo poate da recital în FC Istiklol – Al Nassr.

Meciurile zilei, care se văd în AntenaPLAY:

Cosmin Olăroiu a ratat dramatic calificarea în optimile Ligii Campionilor Asiei

Al-Faisaly – Al-Sharjah 2-1! Partida a contat pentru ultima etapă din Grupa B a Ligii Campionilor Asiei și a fost în format LIVE VIDEO pe AS.ro.

Jucătorii lui Olăroiu au condus cu 1-0 până în minutul 90, dar a urmat un final dramatic pentru ei. Mai întâi Banihani a egalat cu o execuţie de excepţie. În al 4-lea minut de prelungiri, Kamaregi a înscris, iar echipa românului a fost eliminată din competiție!

După acest rezultat, dar și rezultatele înregistrate în grupă, echipa lui Cosmin Olăroiu a fost eliminată din Liga Campionilor Asiei, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY! Formația românului, Al-Sharjah, a încheiat grupa pe poziția a 3-a.

Iată clasamentul final al Grupei B din Liga Campionilor Asiei:

Nasaf FC – 11 puncte
Al-Sadd – 8 puncte
Al-Sharjah – 8 puncte
Al-Faisaly – 6 puncte

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și