Închide meniul
VIDEO

Shandong Taishan – Kawasaki 2-3 a fost în AntenaPLAY! Spectacol total în primul meci din optimile Ligii Campionilor Asiei

Alex Masgras Publicat: 13 februarie 2024, 14:00

Reclamă
Shandong Taishan – Kawasaki 2-3 a fost în AntenaPLAY! Spectacol total în primul meci din optimile Ligii Campionilor Asiei

Shandong Taishan - Kawasaki 2-3 a fost în AntenaPLAY! Primul meci din optimile Ligii Campionilor Asiei

Jucătorii lui Kawasaki / Profimedia

Shandong Taishan – Kawasaki 2-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! După ce Cupa Asiei s-a încheiat, cu succesul ţării gazdă Qatar, pentru a doua oară la rând, Liga Campionilor a revenit cu un meci extrem de spectaculos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shandong Taishan (China) şi Kawasaki (Japonia) s-au întâlnit în primul meci al optimilor de finală, într-un meci . Meciurile din Liga Campionilor Asiei sunt LIVE în AntenaPLAY.

VEZI AICI MECIUL DIN LIGA CAMPIONILOR ASIEI DINTRE SHANDONG TAISHAN ŞI KAWASAKI

Shandong Taishan – Kawasaki 2-3 se joacă ACUM în AntenaPLAY

Update 14:00: Fluier final în Shangong – Kawasaki 2-3! Japonezii s-au impus în manşa tur a optimilor de finală a Ligii Campionilor Asiei.

Min. 86: Shangong – Kawasaki 2-3! Jadson a înscris şi Kawasaki are din nou un avantaj de un gol.

Reclamă

Min. 79: Shangong – Kawasaki 1-3! Ienaga a refăcut avantajul de două goluri pentru japonezi.

Min. 67: Shandong – Kawasaki 1-2! Gazdele au redus din diferenţă prin Fernandinho, care a înscris cu un şut din afara careului.

Min. 33: Shandong – Kawasaki 0-1! Marcinho a majorat diferenţa cu o lovitură de cap.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 27: Shandong – Kawasaki 0-1! Erison a deschis scorul după ce a marcat de la 11 metri.

Min. 1: A început meciul din optimile Ligii Campionilor Asiei dintre Shandong Taishan şi Kawasaki.

Shandong Taishan s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei după ce a încheiat pe locul 2 Grupa G, cea mai echilibrată grupă a competiţiei. Formaţia din China a încheiat grupa cu 12 puncte, la fel ca liderul Yokohama M., liderul grupei, dar şi cu Icheon, echipa care s-a clasat pe locul 3.

Shandong Taishan a terminat pe locul 2 şi campionatul din China, în luna noiembrie 2023, la 5 puncte în spatele liderului Shanghai Port. Formaţia din China nu a mai jucat un meci oficial de pe 13 decembrie, de la ultimul meci din faza grupelor, înfrângera de pe terenul lui Yokohama M.

De partea cealaltă, Kawasaki a câştigat Grupa I, cu 16 puncte, la 6 puncte de ocupanta locului secund, Ulsan HD.

La fel ca în China, sezonul pe plan intern s-a încheiat la finalul anului trecut, iar Kawasaki s-a clasat doar pe locul 8 în sezonul 2023 al campionatului din Japonia.

Programul meciurilor din Liga Campionilor Asiei în AntenaPLAY

Reclamă

Marţi, 13 februarie

Miercuri, 14 februarie

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și