Închide meniul

Nicuşor chiar a devenit Nicolae! Transformarea uluitoare a lui Stanciu: "Antrenorul îmi trimite mereu statisticile"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iunie 2020, 10:32

Nicuşor chiar a devenit Nicolae! Transformarea uluitoare a lui Stanciu: "Antrenorul îmi trimite mereu statisticile"

Zuma Press / Edith Geuppert via Hepta

Nicolae Stanciu joacă la Slavia Praga

Stanciu a recunoscut că stă mult mai bine fizic de când a venit la Slavia Praga. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cu antrenorul meu am discutat de la condiție fizică până la faptul că am un procentaj de dueluri câștigate foarte mare, pentru un tip ca mine. Orice duel la cap, la înălțimea mea e considerat duel pierdut.

Am învățat să mă apăr mult mai bine, să lucrez mult mai mult pentru echipă și pentru mine lucrurile astea sunt mult mai importante decât un gol sau o pasă de gol. Nu știu până la ce vârstă voi juca, sper cât mai mult, sper să joc în continuare la fel, sa ne pregătim bine.

Antrenorul îmi trimite după fiecare meci statisticile și cred că în ultimele etape din Cehia, și noi suntem o echipă care are mingea, suntem mereu după fiecare etapă echipa cu cei mai mulți kilometri alergați. Alerg cam 12 kilometri sau 12 și jumătate", a declarat Nicolae Stanciu la Digisport

EXCLUSIV | Nicolae Stanciu a anunţat unde va juca în sezonul viitor! 

Nicolae Stanciu a anunţat că va rămâne, cu siguranţă, la Slavia Praga şi în sezonul viitor. În trecut, presa a vorbit chiar despre posibilitatea revenirii în Liga 1, la CFR. Totuşi, acesta neagă informaţia.

Reclamă

"Nu m-am gândit niciodată la transfer. Sunt foarte recunoscător celor de aici şi antrenorului, datorită lui sunt aici, avem o relaţie extroardinară. Am o relaţie fantastică cu toti colegii şi nu mă gândesc la un transfer.

Tot ce ne dorim acum e să primim trofeul, să ne bucurăm şi să sperăm la fel ca anul trecut. Să câştigăm play-off-ul de Ligă şi să ajungem din nou în grupele Ligii, pentru că ceea ce am trăit sezonul trecut de Liga Campionilor cu meciurile pe care le-am avut, a fost ceva unic", a spus Stanciu, pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și