Închide meniul

Adrian Ilie, ironie devastatoare după România – Israel 1-1: „Florinel Coman mi s-a părut cel mai bun fundaș stânga”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 septembrie 2023, 16:29

Reclamă
Adrian Ilie, ironie devastatoare după România – Israel 1-1: „Florinel Coman mi s-a părut cel mai bun fundaș stânga

Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul

Adrian Ilie, în timpul unui meci / Hepta

Adrian Ilie a lansat  o ironie devastatoare după România – Israel 1-1. Fostul internaţional român a taxat jocul tricolorilor şi a spus, ironic, că Florinel Coman a fost „cel mai bun fundaş stânga„.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Ilie crede că România trebuia să joace mult mai ofensiv în partida cu Israel şi să nu se lase dominată. Totuşi, fostul internaţional a precizat că rezultatele naţionalei României sunt foarte bune. România îşi poate lua revanşa în partida cu Kosovo, care va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, marţi, de la 21:45.

Adrian Ilie, ironie devastatoare după România – Israel 1-1

„Florinel Coman mi s-a părut cel mai bun fundaș stânga. Eu cu el aș juca fundaș stânga de-acum încolo. Are viteză, unu la unu e bun. Stanciu băga alunecări în careu la un moment dat, recupera mingea.

Ca organizare de joc nu este posibil așa ceva, nu este posibil ca Bancu să ia mingea de la margine și să o arunce la ei cu mâna. După două minute recuperăm și prima pasă a noastră de la fundașul central e la ei și iar vin peste noi. În primele 17 minute nu am vrut să le creăm niciun fel de problemă, nici la presing. Rezultatele sunt foarte bune până în momentul de față, dar ca organizare de joc… Dacă jucăm acasă cu Israelul, hai să împingem puțin lucrurile. Hai puțin mai sus, de ce să-i lăsăm pe ei să ne domine?”, a spus Adrian Ilie la fanatik.ro.

Cum arată clasamentul în grupa României, după egalul cu Israel

România rămâne pe locul al doilea în Grupa I din preliminariile EURO 2024, după rezultatul de egalitate înregistrat pe Arena Naţională cu Israel, scor 1-1. Echipa lui Edi Iordănescu a ajuns la 9 puncte după primele 5 meciuri din această campanie de calificare.

Reclamă

„Tricolorii” rămân la un punct în faţa adversarilor de sâmbătă seară de pe Arena Naţională. După meciul cu România, Israel rămâne pe locul 3, cu 8 puncte.

Elveţia a remizat în Kosovo, scor 2-2, la fel ca în meciul cu România. Echipa lui Murat Yakin a fost egalată în prelungirile partidei şi rămâne pe primul loc, cu 11 puncte, cu doar două puncte peste România şi trei puncte peste Israel.

Clasament Grupa I

Reclamă 4 / 0/3

1. Elveţia 11p
2. România 9p
3. Israel 8p
4. Belarus 4p
5. Kosovo 4p
6. Andorra 2p

Nicolae Stanciu avertizează: „Meciul cu Kosovo a devenit vital”

Nicolae Stanciu, căpitanul naţionalei României, a oferit primele declaraţii după rezultatul de egalitate al „tricolorilor” din meciul cu Israel. Echipa lui Edi Iordănescu a ajuns la trei remize consecutive în preliminariile EURO 2024.

Am condus, în prima repriză am jucat destul de bine, în a doua am suferit destul de mult. La cum s-a jucat cel puţin în a doua repriză, cred că rezultatul este echitabil. Clasamentul a rămas la fel, ne aşteaptă un meci greu cu Kosovo. Ne doream foarte mult să câştigăm în această seară şi să facem aceşti oameni minunaţi fericiţi. Din păcate nu s-a putut. Trebuie să ne mulţumim cu un egal şi să luptăm până la capăt ca să ajungem la Campionatul European.

Nu ştiu, poate am început să cedăm teren şi involuntar, oarecum să încercăm să apărăm acel 1-0. E un rezultat fragil, toată lumea ştie. Am intrat doar cu gândul să câştigăm. În a doua repriză am început să cedăm teren. Asta este. Un punct este un punct, ne continuăm drumul. Peste 3 zile ne aşteaptă un meci cu Kosovo pe care trebuie să-l câştigăm, dacă vrem să ajungem la EURO.

Normal că e vital! A devenit vital meciul cu Kosovo, nu îţi mai permiţi paşi greşiţi. Dacă nu câştigăm cu Kosovo, jocul rezultatelor poate să te ducă pe locul 3″, a declarat Nicolae Stanciu pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și