Închide meniul

Anamaria Prodan i-a lăsat un mesaj genial lui Stanciu pe telefon, înainte să dea gol cu Andorra: „Rar o să se mai nască aşa ceva”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 octombrie 2023, 17:57

Reclamă
Anamaria Prodan i-a lăsat un mesaj genial lui Stanciu pe telefon, înainte să dea gol cu Andorra: „Rar o să se mai nască aşa ceva

Anamaria Prodan i-a lăsat un mesaj genial lui Stanciu pe telefon, înainte să dea gol cu Andorra

Captură AntenaSport

Anamaria Prodan i-a lăsat un mesaj genial lui Stanciu pe telefon, înainte să dea gol cu Andorra. Agentul căpitanului echipei naţionale a României a dezvăluit ce mesaj i-a lăsat pe telefon înainte să deschidă scorul cu Andorra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a spus că a ştiu înainte ca Nicolae Stanciu să tragă că va fi gol. Stanciu a deschis scorul în victoria pe care România a obţinut-o cu Andorra, scor 4-0.

Anamaria Prodan i-a lăsat un mesaj genial lui Stanciu pe telefon, înainte să dea gol cu Andorra

„Eram cu telefonul în mână când am pus mingea şi i-am scris felicitări. Ştiam că o să dea gol înainte să şuteze. Fabulos. Stanciu e fabulos. Rar o să se mai nască un aşa fotbalist”, a spus Anamaria Prodan.

Nicolae Stanciu, mesaj pentru contestatari după România – Andorra 4-0

Nicolae Stanciu, mesaj pentru contestatari după România – Andorra 4-0. Nicolae Stanciu a avut un discurs euforic după ce a marcat un gol fabulos în România – Andorra 4-0. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a marcat cu o execuţie magnifică pe Arena Naţională, în faţa a peste 20.000 de fani.

Cel mai selecţionat jucător din naţionala lui Edi Iordănescu a ratat din toate poziţiile în remiza cu Belarus, scor 0-0, dar nu a iertat-o şi pe ultima clasată din grupă. Decarul reprezentativei tricolore a deschis scorul din lovitură liberă. După victoria cu Andorra, România a trecut pe primul loc.

Reclamă

„E bine. Am zis că suntem acelaşi grup, suntem la fel cum am fost înainte de începutul acestei campanii. Ne gândim să fim sănătoşi şi să vină mai repede luna noiembrie şi să ajungem acolo unde ne dorim. Din punctul meu de vedere, la naţională nu avem cui să dăm replici sau palme. Păreri şi critici pot avea toţi. Noi trebuie să ne facem treaba cât mai bine.

Jucăm pentru ţara noastră. Nimeni din echipă nu are nimic de răspuns pentru cineva. Nu toţi oamenii pot să fie de aceeaşi părere. Dacă reuşim să ne calificăm, sunt sigur că acei oameni care nu au crezut în noi vor fi bucuroşi. Am mai multe goluri marcate din cea poziţie. Îmi place să dau de acolo, portarii se aşteaptă să centrez. La naţională am ratat câteva, şi acum e normal ca altcineva să bată. Vreau să depindem de noi, nu îmi place să ajungem în situaţia să aşteptăm de la alte echipe. Noi trebuie să câştigăm meciul nostru. Sper, dacă se poate, să ne calificăm fără înfrângere. Sau, dacă se poate, să ne calificăm şi cu o înfrângere la European„, a spus Nicolae Stanciu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și