Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO | Avertismentul lui Răzvan Lucescu, înaintea meciurilor cu Andorra şi Belarus: „Trebuie să fii atent!” Ce a spus despre Ianis Hagi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 martie 2023, 19:04

Andorra – România LIVE VIDEO | Avertismentul lui Răzvan Lucescu, înaintea meciurilor cu Andorra şi Belarus: „Trebuie să fii atent! Ce a spus despre Ianis Hagi

Răzvan Lucescu a tras concluziile, după ce a încheiat anul pe primul loc cu PAOK

Captură AntenaSport

  • Avertismentul lui Răzvan Lucescu, înaintea meciurilor cu Andorra şi Belarus
  • Ce a spus şi despre neconvocarea lui Ianis Hagi

Avertismentul lui Răzvan Lucescu dat chiar înaintea meciurilor cu Andorra şi Belarus. România debutează în preliminariile pentru EURO 2024, iar obiectivul este unul singur: calificare. Andorra – România este pe 25 martie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu spune că astfel de meciuri trebuie să fie tratate cu maximă atenţie. Mai mult, fostul selecţioner spune că, din cauza acestor meciuri, se pot pierde calificări.

Avertismentul lui Răzvan Lucescu, înaintea meciurilor cu Andorra şi Belarus

Să se califice. Nu să te temi, dar fiecare meci prezintă dificultăţi. Fotbalul a devenit foarte complicat, echipele mici sunt pregătite foarte bine defensiv, trebuie să fii foarte atent. La echipa naţională nu este timpul necesar pentru a da o organizare de joc, pentru a crea nişte relaţii de joc. Lucrurile se pot complica. Nu trebuie să ne fie frică, dar trebuie meciurile să fie tratate cu maximă atenţie. Acesta meciuri te pot face să pierzi o calificare sau să te califici.

Reclamă

Nu îi rămâne decât să aibă noroc, să aibă rezultate şi să schimbe lucrurile în felul acesta„,a spus Răzvan Lucescu la sosirea în România.

Antrenorul celor de la PAOK a vorbit şi despre neconvocarea lui Ianis Hagi şi despre polemica dintre Gică Hagi şi Edi Iordănescu. Lucescu Junior a oferit un răspuns elegant.

Reclamă

„Am auzit astăzi că este o polemică între Gică şi Edi. Nu cunosc situaţia lui Ianis, nu cunosc gândurile echipei naţionalei şi nu mă pot pronunţa. Ce pot să spun e că Ianis este este un jucător talentat şi are viitorul în faţa lui. Are viitorul în faţă şi că va creşte cu răbdare şi ambiţie. Dincolo, este un antrenor care şi-a programat o pregătire pentru meciuri şi are o responsabilitate”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Lotul României pentru meciurile cu Andorra și Belarus

EURO 2016, precedentul turneu final pentru tricolori

România vrea să ajungă din nou la un turneu finală, după 8 ani de așteptare. La EURO 2016, România termina pe ultimul loc grupa din care mai făceau parte Franța, Elveția și Albania. Singurul punct al echipei conduse atunci de Anghel Iordănescu era obținut împotriva echipei din Țara Cantoanelor, 1-1.

Tricolorii ajungeau atunci în Hexagon după ce terminau pe locul 2 o grupă din care au mai făcut parte Irlanda de Nord, Grecia, Ungaria, Finlanda şi Insulele Feroe.

Reclamă 4 / 0/3

Primul meci al tricolorilor din preliminariile EURO 2024, Andorra – România, se va desfășura pe 25 martie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Edi Iordănescu, reacţie fabuloasă după Columbia - România: "Dacă erau mai multe minute, câştigam"
AntenaPLAY • 27 mart., 10:37
Edi Iordănescu, reacţie fabuloasă după Columbia – România: „Dacă erau mai multe minute, câştigam”