Închide meniul
EXCLUSIV

Andorra – România LIVE VIDEO | Jucătorii naționalei, deranjați de atacurile lui Gică Hagi! „Regele” îi poate „face rău”, involuntar, lui Ianis Hagi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 martie 2023, 11:24

Andorra – România LIVE VIDEO | Jucătorii naționalei, deranjați de atacurile lui Gică Hagi! „Regele îi poate „face rău, involuntar, lui Ianis Hagi

Gică Hagi l-a criticat pe Edi Iordănescu pentru neconvocarea lui Ianis Hagi

Gică Hagi l-a criticat pe Edi Iordănescu pentru neconvocarea lui Ianis Hagi / Hepta

Andorra – România LIVE VIDEO | Jucătorii naționalei au fost deranjați de atacurile lui Gică Hagi. Din informațiile Antena Sport, „tricolorilor” prezenți la lotul primei reprezentative nu le-au picat deloc bine declarațiile date de „Rege”. Acesta și-a continuat seria de atacuri la adresa lui Edi Iordănescu, pentru că nu l-a convocat pe Ianis Hagi. Mai mult, Gică Hagi i-a atacat, involuntar, și pe jucătorii convocați de selecționer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România debutează în preliminariile EURO 2024 pe terenul Andorrei. Meciul „tricolorilor” se va disputa sâmbătă, de la ora 21:45, și va fi transmis în direct și în exclusivitate la Antena 1 și în AntenaPLAY, precum și LIVE VIDEO pe AS.ro.

Andorra – România LIVE VIDEO | Jucătorii naționalei, deranjați de atacurile lui Gică Hagi!

Managerul de la Farul Constanța susține că fiul său este singurul fotbalist român care evoluează la o echipa de prim rang, lucru care nu le-a picat deloc bine celorlați jucători.

Din informațiile AS.ro, „tricolorii” selecționați de Iordănescu comentau declarațiile „Regelui”, care spune că fiul său ar fi meritat să fie la națională, deși acesta a evoluat extrem de puțin, fiind accidentat mai mult de un an.

Prin aceste ieșiri publice, Hagi i-ar putea „face rău” fiului său, în relația cu ceilalți colegi. Aceștia nu privesc cu ochi buni declarațiile lui Gică, mai ales că majoritatea au trecut pe la clubul „Regelui”.

Reclamă

De asemenea, „tricolorii” par dezamăgiți de atitudinea oamenilor de fotbal și se așteptau la mai multă susținere, mai ales că începe o nouă campanie.

Gică Hagi, revoltat după declarația lui Edi Iordănescu

Gică Hagi a revenit cu o nouă declarație categorică, după ce Edi Iordănescu a decis să nu-l cheme pe fiul său, Ianis Hagi, la echipa națională.

„Regele” s-a arătat nemulțumit din cauză că selecționerul a decis să-i dea vestea lui Ianis printr-un mesaj text, abia după ce a anunțat lotul final.

Reclamă 4 / 0/3

Managerul de la Farul Constanța consideră că este inadmisibil ca un jucător de nivelul lui Ianis să fie tratat astfel, chiar dacă mijlocașul a revenit recent după o accidentare îndelungată.

“S-au trimis mesaje. Nu confundați a sta de vorbă cu a trimite mesaje. Ca fotbalist, să văd că nu sunt pe lista de convocare a stranierilor este un șoc. Am fost jucător, e un șoc. După ce a anunțat lista, i-a dat mesaj. Asta e inadmisibil, pentru că a declarat că Ianis lipsește.

Cum lipsește Ianis? Nu e dorit. Dacă era dorit, era acolo, el e sănătos. Ianis a făcut antrenamente cu noi trei zile, am văzut foarte bine. Sută la sută nu are cum sa fie, dar Ianis e un jucător foarte important, minim 30 de minute poate să joace.

Un jucător important, într-o campanie de calificare, într-o luptă, când merge sănătos și e pe teren, trebuie să facă parte minim pe lista preliminară, nu vorbesc de a fi convocat. Dacă Ianis nu e convocat în lista stranierilor…

Cu tot respectul, Ianis joacă la cel mai mare club, la cel mai titrat club. E cel mai bun tânăr jucător de acolo. El e pe teren, e sănătos”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Edi Iordănescu a explicat neconvocarea lui Ianis Hagi la națională

Edi Iordănescu susține că lipsa minutelor de joc, la Rangers, dar și faptul că vine după o accidentare de durată, l-au determinat să nu-l convoace pe Ianis Hagi la națională.

„La momentul când am anunțat lotul lărgit, Ianis avea 64 de minute jucate în toate competițiile după 13 luni de pauză. Primul lucru pe care l-am făcut și primul jucător cu care am comunicat după ce am anunțat lotul lărgit, exact în aceeași zi, a fost Ianis Hagi.

Reclamă

În toată această perioadă am ținut legătura constant cu el, cum am făcut cu toți jucătorii care au traversat sau traversează perioade mai dificile. Am comunicat cu el și am transmis că, din punctul nostru de vedere, încă nu este la capacitate maximă. Nu este în toată puterea ca să vină și să ajute echipa națională.

Noi considerăm, văzându-i toate minutele jucate de la revenire, că încă mai are nevoie de timp, sprijin, iar noi suntem alături de el total. Avem încredere mare în revenirea lui și o așteptăm cu nerăbdare. Dar are nevoie de puțină continuitate la echipa de club, pentru a avea 0 riscuri când îl aducem și pentru el, și pentru echipa medicală”, a declarat Edi Iordănescu, pentru FRF TV.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și