Închide meniul

Asediu la Lucerna, în startul meciului Elveţia – România. Tricolorii nu au ieșit din propria jumătate

Alex Ioniță Publicat: 19 iunie 2023, 22:25 / Actualizat: 17 iulie 2023, 19:27

Reclamă
Asediu la Lucerna, în startul meciului Elveţia – România. Tricolorii nu au ieșit din propria jumătate

Marea surpriză pregătită de Edi Iordănescu pentru Israel - România

Edi Iordănescu, în timpul unui meci / Hepta

A fost asediu la Lucerna, în startul meciului Elveţia – România, din grupa I a preliminariilor EURO 2024. Tricolorii au fost dominaţi total de către elvețieni. Elevii lui Edi Iodănescu nu au reușit să iasă din propria jumătate, în primele 10 minute ale partidei. De asemenea, tricolorii au reușit să atingă foarte rar mingea, iar, de cele mai multe ori, jucătorii români au degajat mingea la întâmplare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Elveția și România a început dificil pentru jucătorii lui Iordănescu. În primelele 10 minute ale partidei tricolorii au fost asediați de către elvețieni, iar orice ocazie a acestora poate deveni un pericol imens pentru apărarea noastră.

Asediu la Lucerna, în startul meciului Elveţia – România. Elvețienii au avut 80% posesie, în primele 10 minute

Echipa națională a Elveției a dominat începutul partidei de la Lucerna. Selecționata condusă de Edi Iordănescu nu a reușit să iasă din propria jumătate în primele minute ale meciului. Elvețienii au reușit, în primele 10 minute ale meciului, să obțină o posesie de 80%.

De asemenea, Shaqiri și coechipierii săi au reușit să își creeze nu mai puțin de 9 atacuri, dintre care 2 au dat emoții mari fundașilor tricolori.  Nici restul informațiilor din statistică nu sunt prea bune pentru jucătorii români. Elvețienii ne bat la toate capitolele, de la procentajul paselor bune, până la recuperări și cornere.

Reclamă

Elveția – România. Surprize uriaşe pregătite de Edi Iordănescu

Selecționerul echipei naționale a alcătuit echipa de start, pentru meciul cu Elveția. Edi Iordănescu nu dorește să riște nimic, iar primul 11 al României este unul foarte defensiv. România va începe partida cu Elveţia într-un sistem cu 5 fundași.

În compartimentul defensiv se va putea alătura și Screciu, astfel, mai mult de jumătate din titularii din această seară joacă pe poziții defensive. Faţă de meciul cu Kosovo, Edi Iordănescu a făcut 5 modificări în echipa de start.

Echipa de start a României din meciul cu Elveția

ROMÂNIA: 12. Moldovan – 4. Manea, 5. Nedelcearu, 15. Burcă, 3. Drăgușin, 23. Sorescu – 11. Hagi, 22. Screciu, 10. Stanciu-cpt., 19. Coman – 7. Alibec.

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: 1. Târnovanu, 16. Aioani – 2. Țicu, 6. Băluță, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 13. Mihăilă, 14. M. Marin, 17. Rus, 18. Olaru, 20. Man, 21. Moruțan

Echipa de start a României din meciul cu Kosovo

ROMÂNIA: 12. Moldovan – 4. Manea, 3. Drăgușin, 15. Burcă, 22. Camora – 6. Băluță, 14. M. Marin, 10. Stanciu-cpt. – 20. Man, 9. Pușcaș, 17. Coman

Rezerve: 1. Târnovanu, 16. Aioani – 2. Rațiu, 5. Nedelcearu, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 11. Hagi, 13. Mihăilă, 18. Olaru, 19. Screciu, 21. Moruțan, 23. Sorescu

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe selecţionerul Edi Iordănescu. Ce spune fostul internațional despre sistemul ales de selecționer

Ilie Dumitrescu a lăudat alegerea făcută de Edi Iordănescu, pentru partida din această seară. România va începe meciul de la Lucerna într-un sistem cu 5 fundași, care vor încerca să oprească atacurile elvețienilor. Înainte de start-ul partidei ambele selecționate sunt neînvinse, astfel partida se anunță a fi una extrem de interesantă.

„Este clar că întâlnim cel mai puternic adversar din grupă, e important să fie densitate în zona de mijloc. Sunt cinci pe linia de fund, Hagi și Coman trebuie să asigure benzile.

Screciu e un jucător extrem de interesant în fața fundașilor centrali, el are o tehnică superioară, face bine legătura între compartimente. Cred că se va completa foarte bine cu Stanciu, un jucător cu rază mare de acțiune și cu o tehnică foarte bună. Coman și Hagi, doi jucători care vor apărea între linii. Sistemul ăsta va fi un 3-4-3 pe faza ofensivă.

Este important ca purtătorul de balon să aibă soluție. Din punctul meu de vedere, este un sistem foarte bine ales de Edi Iordănescu. Îmi aduc aminte că am mai jucat cu cinci pe linia de fund, în Germania, și am făcut o repriză foarte bună.

Reclamă

Există foarte multă calitate. Alibec a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la Farul. Îl ai pe Coman, care a fost decisiv pentru FCSB în multe momente. Screciu, un jucător foarte bun. Stanciu, un lider incontestabil. Avem premise să punem și noi probleme”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj Vezi toate știrile
Citește și