Închide meniul

Ce se întâmplă în cantonamentul naţionalei României, înaintea duelului cu Kosovo. Câţi jucători are Edi Iordănescu la dispoziţie

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iunie 2023, 12:24

Ce se întâmplă în cantonamentul naţionalei României, înaintea duelului cu Kosovo. Câţi jucători are Edi Iordănescu la dispoziţie

Ce se întâmplă în cantonamentul naţionalei României, înaintea duelului cu Kosovo

Edi Iordănescu a început antrenamentele / AntenaSport

Ce se întâmplă în cantonamentul naţionalei României, înaintea duelului cu Kosovo, din Grupa I a preliminariilor EURO 2024, care va pe 16 iunie, de la 21:45, exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Jucătorii convocaţi de Edi Iordănescu au început antrenamentele la Mogoşoaia şi trag tare pentru o nouă victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

26 de fotbalişti a chemat Edi Iordănescu la prima reprezentativă, dar aceştia puteau fi lăsaţi de cluburi începând cu data de 10 iunie, când este data oficială FIFA. Totuşi, selecţionerul are deja aproape tot lotul la dispoziţie.

Ce se întâmplă în cantonamentul naţionalei României, înaintea duelului cu Kosovo

Opt jucători au furat startul şi au ajuns în cantonament încă de pe 30 mai! Au renunţat la vacanţă şi se pregătesc zi de zi alături de staff-ul primei reprezentative.

Între timp, la antrenamentele conduse de Edi Iordănescu au ajuns 22 dintre cei 26 de „tricolori” convocaţi. Pentru că au jucat sâmbătă în barajul pentru promovarea în Serie A, Parma – Cagliari, Dennis Man şi Valentin Mihăilă se pregătesc în sală, separat de grup. Din informaţiile AS.ro, alături de ei este şi Mario Camora, fundaşul de la CFR Cluj care s-a confruntat cu mai multe probleme medicale pe finalul acestui sezon.

Singurul jucător care încă nu a venit în cantonamentul de la Mogoşoaia este Nicolae Stanciu. Edi Iordănescu a încercat să îi convingă pe oficialii de la Wuhan Three Towns să îl lase pe mijlocaş să vină mai repede la lot, dar nu a avut câştig de cauză. Chinezii i-au transmis lui Edi Iordănescu că Nicolae Stanciu va ajunge în cantonamentul naţionalei României pe data de 10 iunie, cu doar 6 zile înaintea meciului cu Kosovo. Wuhan Three Towns are programat un meci în campionat cu Shandong Taishan, pe 9 iunie.

Reclamă

Cum arată lotul definitiv al României pentru meciurile cu Kosovo și Elveția

Edi Iordănescu are probleme de lot. Pe lista accidentaților sunt cinci nume importante: Florin Niță, Ionuț Radu, Razvan Marin, Florin Tănase și Vlad Chiricheș.

Portari

Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (Farul Constanța, 0/0), Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 1/0)

Reclamă 4 / 0/3

Fundași

Andrei RAȚIU (Huesca | Spania, 11/1), Cristian MANEA (CFR Cluj, 21/2), Andrei BURCĂ (CFR Cluj, 17/1), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 5/0), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 24/2), Adrian RUS (Pisa | Italia, 17/1), Mario CAMORA (CFR Cluj, 9/0), Raul OPRUȚ (Hermannstadt, 3/0)

Mijlocași

Marius MARIN (Pisa | Italia, 10/0), Tudor BĂLUȚĂ (Farul Constanța, 11/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 0/0), Darius OLARU (FCSB, 10/0), Nicolae STANCIU (Wuhan Three Towns | China, 58/12), Alexandru CICÂLDĂU (Ittihad Kalba | EAU, 29/4), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 24/2), Deian SORESCU (FCSB, 10/0), Olimpiu MORUȚAN (Pisa | Italia, 7/1), Florinel COMAN (FCSB, 5/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 18/6), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 10/1)

Atacanți

George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 34/10), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 29/3), Louis MUNTEANU (Farul Constanța, 0/0)

Chiar dacă ne lipsesc jucători importanți din cauze medicale iar istoricul recent al primei reprezentative în partidele disputate în această perioadă a anului nu e unul prea fericit, ne-am pregătit pentru a găsi soluții și nu alibiuri. Tocmai de-aceea am început acest drum: ca să schimbăm lucrurile și să obținem calificări la turnee finale, nu pentru a ne raporta la trecut și la contexte.

Reclamă

Încrederea mea în fiecare dintre tricolori și în toți ca grup, așa cum ne-am consolidat în ultima vreme, este totală. Simt că maturizarea lor fotbalistică vine în același timp cu o coeziune pe care ne-am dorit-o, dincolo de potențialul lor evident„, a spus Edi Iordănescu.

Recomandări
  • Edi Iordănescu are probleme de lot înainte de „dubla” cu Kosovo şi Elveţia
  • Ce se întâmplă în cantonamentul de la Mogoşoaia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și