Închide meniul
EXCLUSIV

Cristiano Bergodi, avertisment pentru Edi Iordănescu: „Să aibă grijă cu Rrahmani cu Kosovo! Are ‘sânge rece’ în faţa porţii”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 septembrie 2023, 23:37

Reclamă
Cristiano Bergodi, avertisment pentru Edi Iordănescu: „Să aibă grijă cu Rrahmani cu Kosovo! Are sânge rece în faţa porţii

Cristiano Bergodi, avertisment pentru Edi Iordănescu înaintea dublei cu Israel şi Kosovo

Captură AntenaSport

Cristiano Bergodi i-a transmis un avertisment pentru Edi Iordănescu, înaintea „dublei” de foc cu Israel şi Kosovo. România – Kosovo este pe 12 septembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, iar unul dintre marile pericole ar putea să vină de la Albion Rrahmani, atacantul de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani a avut un debut de vis la Rapid. În doar două meciuri, atacantul din Kosovo a marcat de patru ori. Bergodi a glumit pe seama formei bune a atacantului său şi a spus că „s-a liniştit” la echipa de club.

Cristiano Bergodi, avertisment pentru Edi Iordănescu

Naţionala României trebuie să aibă grijă la Rrahmani cu Kosovo, pentru că este un jucător foarte bun. Nu ştiu dacă va juca Albion. Normal că îi ţin pumnii lui Edi Iordănescu şi sper să ducă naţionala să ajungă la Campionatul European.

A dat deja goluri pentru noi, a dat două şi cu Dinamo. . E bine că s-a liniştit. Să le păstreze pentru campionat şi să nu dea împotriva României. Sunt mulţumit de el şi s-a integrat foarte bine. Are sânge rece în faţa porţii. Aş fi ipocrit să spun că mă aşteptam să explodeze aşa de repede. Dar se vede că la antrenament caută mereu poartă. A explodat foarte bun şi nu mă aşteptam să dea 4 goluri în două meciuri„, a spus Cristiano Bergodi în exclusivitate la AntenaSport.

Antrenorul italian al Rapidului va ţine pumnii naţionalei lui Edi Iordănescu să se califice la EURO 2024. Meciurile cu Israel şi Kosovo pot duce naţionala României foarte aproape de turneul final din 2024. Bergodi a mai spus că şi-ar dori ca Horaţiu Moldovan să fie titular în cele două meciuri.

Reclamă

Mă bucur pentru că Horaţiu Moldovan a trecut peste greşeli. Am vorbit cu el şi trece peste aceste greşeli. Poate greşi, dar trece peste ele. Mă bucur că este la naţională şi sper să îl vedem pe teren în aceste două meciuri importante pentru naţională.

Mă bucur pentru că a trecut peste această perioadă. Normal că ţin cu România.Normal că îi ţin pumnii lui Edi Iordănescu şi sper să ducă naţionala să ajungă la Campionatul European. E foarte important să câştige cu Israel pentru că se duce la 7 puncte. Şi cu Kosovo va fi bună şi o remiză. Edi a reuşit să creeze o echipă omogenă. Cu Israel cred că are mai multe şanse„, a mai spus Cristiano Bergodi.

Lotul României pentru meciurile cu Israel şi Kosovo

PORTARI

Reclamă 4 / 0/3

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 3/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0)

FUNDAȘI

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 11/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 23/2), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 19/1), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 7/0), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 10/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2)

MIJLOCAȘI

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 12/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 11/0), Darius Olaru (FCSB, 11/0), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 30/4), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 60/12), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 46/2), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 12/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 9/1), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 26/2), Florinel Coman (FCSB, 7/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 12/3)

ATACANŢI

George Pușcaș (Genoa | Italia, 36/10), Denis Alibec (Muaither | Qatar, 31/3), Daniel Bîrligea (CFR Cluj, 0/0)

Reclamă

Edi Iordănescu, mesaj clar despre convocările de la echipa naţională

Edi Iordănescu a explicat convocările de la echipa naţională, pentru „dubla” din această lună. Selecţionerul a declarat că nu vrea să repete greşelile din trecut, şi a ales să apeleze la jucătorii experiementaţi.

De asemenea, Iordănescu Jr. a oferit declaraţii şi despre jucătorii convocaţi în premieră, Bogdan Racoviţan şi Daniel Bîrligea. Selecţionerul a declarat că aşteaptă că aceştia să vină cu entuziasm la echipa naţăională.

„Mă declar mulțumit doar la final. E o poziție calificabilă, dar drumul e în continuare important. La final, să fim la European și mă voi putea declara mulțumit în totalitate. Ne aflăm în momentul reconfirmărilor. Trebuie să corectăm ce e mai puțin bun. Invitabil facem și calcule, dar concentrarea maximă e la ce facem noi. Coeziunea, spiritul și forța grupului reprezintă valori fundamentale și eu spun că suntem pe drumul corect, mult mai bine față de acum un an și jumătate.

Am mers pe continuitate, dar și pe o experiență suplimentară. Am mizat pe jucători care au mai trecut prin astfel de momente. Trebuie să învățăm din greșeli.

Așteptăm ca Racovițan și Bîrligea să vină cu energie bună, cu încredere. Sunt tineri pe care vrem să-i câștigăm. E un proces de durată, sunt niște etape pe care ei trebuie să le parcurgă. Trebuie să se obișnuiască cu noi, iar noi trebuie să îi integrăm în familie. Sunt sigur că va fi o experiență fantastică pentru ei și ne dorim ca în viitorul apropiat să ne răsplătească cu fapte. Avem suficientă experiență în grup, chiar dacă e destul de tânăr. Putem să îmbinăm și să devenim o echipă competitivă”, a declarat Edi Iordănescu, pentru FRF TV.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și