Închide meniul

Cristiano Ronaldo a atins o nouă bornă istorică. Performanță fabuloasă în partida cu Islanda

Alex Ioniță Publicat: 20 iunie 2023, 22:31

Reclamă
Cristiano Ronaldo a atins o nouă bornă istorică. Performanță fabuloasă în partida cu Islanda

Cristiano Ronaldo a atins o nouă bornă istorică

Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo a atins o nouă bornă istorică. Starul lusitan a reușit o performanță incredibilă la partida cu Islanda, din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2024. Cristiano a reușit să ajungă la impresionantul număr de 200 de prezenţe în tricoul echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul legitimat la Al-Nassr a devenit astfel singurul fotbalist din istorie care să atingă 200 de meciuri pentru echipa națională. De la debutul lui pentru Portugalia au trecut 19 ani și 304 zile.

Cristiano Ronaldo a atins o nouă bornă istorică

Cristiano Ronaldo se află la selecția cu numărul 200 la echipa națională a Portugaliei. Starul lusitan a devenit singurul jucător din istorie care a ajuns la acest număr de selecții.

„Eu nu voi renunţa niciodată să vin aici (la echipa Portugaliei), pentru că este întotdeauna un vis. Să atingi 200 de meciuri internaţionale nu este pentru oricine.

Reclamă

Asta demonstrează dragostea pe care o am pentru ţară şi pentru echipa noastră. Ar fi spectaculos să marchez al 200-lea meci pentru naţională cu un gol”, a spus Cristiano Ronaldo, înaintea meciului din Islanda.

La începutul partidei de la Rejkjavik, Ronaldo a primit și un certificat de Cartea Recordurilor, pentru borna atinsă.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo: „Eu nu urmăresc recordurile”

„Eu nu urmăresc recordurile, alții o fac. Sunt fericit, pentru că acest lucru face parte din motivaţia mea, de a continua la cel mai înalt nivel la echipa naţională. Este o performanţă pe care nu mi-am imaginat niciodată că o voi realiza”, a adăugat fotbalistul lui Al-Nassr.

În cei 19 ani pretrecuți la echipa națională, Cristiano Ronaldo a adunat 200 de selecții și 122 de goluri.

Cristiano Ronaldo, despre transferul lui Benzema la Al-Ittihad: „De aceea am spus că Arabia Saudită va fi în top 5 ligi”

Cristiano Ronaldo a vorbit despre transferul lui Benzema la Al-Ittihad. Starul portughez care evoluează la Al-Nassr se va reîntâlni cu atacantul francez, fostul său coechipier de la Real Madrid, în campionatul din Arabia Saudită.

Karim Benzema a semnat cu Al-Ittihad un contract valabil pe două sezoane, cu opţiune de prelungire. Atacantul francez va fi adversarul lui Ronaldo în Arabia Saudită. Al-Nassr, echipa portughezului, a terminat în spatele lui Al-Ittihad în acest sezon.

La doar 6 luni de la sosirea sa în Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo este convins că transferul lui Benzema este doar începutul. Portughezul a declarat recent că ştia de faptul că fostul său coechipier va semna cu Al-Ittihad şi că acesta a fost motivul pentru care a spus că Arabia Saudită va face parte din top 5 ligi în câţiva ani.

Ştiam că Benzema va veni în Arabia Saudită şi de aceea am spus că liga din Arabia Saudită va face parte din top 5 ligi în viitor. Urmează să mai vină jucători. În viitor mi-ar plăcea să deţin un club, nu scot din calcul această variantă”, a declarat Cristiano Ronaldo, citat de onzemondial.com.

Cristiano Ronaldo nu se gândeşte la retragere. Ajuns la 38 de ani, starul portughez este convins că mai poate evolua câteva sezoane, înainte de a îşi încheia cariera. Ronaldo a făcut acest anunţ la Madrid, acolo unde şi-a lansat un brand de apă.

Reclamă

Sunt mereu bucuros să revin la Madrid. Mi-ar plăcea să mai joc fotbal 2-3 ani. Când mă voi retrage, voi veni să locuiesc la Madrid”, a mai spus portughezul.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului Vezi toate știrile
Citește și