Închide meniul

Cristiano Ronaldo, bucurie nebună după ce VAR-ul i-a validat golul cu Islanda. Cifrele uriașe ale starului portughez

Alex Ioniță Publicat: 21 iunie 2023, 0:14

Reclamă
Cristiano Ronaldo, bucurie nebună după ce VAR-ul i-a validat golul cu Islanda. Cifrele uriașe ale starului portughez

Cristiano Ronaldo bucurie nebună

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci pentru Portugalia/ Profimedia

Cristiano Ronaldo, bucurie nebună după ce golul i-a fost confirmat de VAR. Starul lusitan a marcat în partida cu Islanda, în finalul meicului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul lui Al-Nassr a ajuns astfel la o serie de cifre uriașe. După partida din Islanda, Cristiano Ronaldo a devenit fotbalistul cu cele mai multe selecții într-o echipă națională:200.

Cristiano Ronaldo, bucurie nebună după ce VAR-ul a confirmat golul. Lusitanul a intrat în istoria fotbalului

Cristiano Ronaldo a marcat golul cu numărul 123 pentru naţionala Portugaliei. Bucuria lui Ronaldo a fost una uriaşă, după ce arbitrajul video i-a verificat și validat reușita din partida cu Islanda. Așteptarea verificării a fost una lungă, iar, după aceasta, Ronaldo s-a bucurat ca și cum abia ar fi marcat golul.

După ce a aflat chiar lângă arbitru că golul îi este validat, Cristiano Ronaldo a luat-o la fugă spre colţul terenului, acolo unde s-a bucurat în stilul caracteristic.

Ronaldo a spus că nu vânează recorduri la echipa naţională

„Eu nu voi renunţa niciodată să vin aici (la echipa Portugaliei), pentru că este întotdeauna un vis. Să atingi 200 de meciuri internaţionale nu este pentru oricine.

Reclamă

Asta demonstrează dragostea pe care o am pentru ţară şi pentru echipa noastră. Ar fi spectaculos să marchez al 200-lea meci pentru naţională cu un gol”, a spus Cristiano Ronaldo, înaintea meciului din Islanda.

La începutul partidei de la Rejkjavik, Ronaldo a primit și un certificat de Cartea Recordurilor, pentru borna atinsă.

Cristiano Ronaldo, despre transferul lui Benzema la Al-Ittihad: „De aceea am spus că Arabia Saudită va fi în top 5 ligi”

La doar 6 luni de la sosirea sa în Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo este convins că transferul lui Benzema este doar începutul. Portughezul a declarat recent că ştia de faptul că fostul său coechipier va semna cu Al-Ittihad şi că acesta a fost motivul pentru care a spus că Arabia Saudită va face parte din top 5 ligi în câţiva ani:

Reclamă 4 / 0/3

„Ştiam că Benzema va veni în Arabia Saudită şi de aceea am spus că liga din Arabia Saudită va face parte din top 5 ligi în viitor. Urmează să mai vină jucători. În viitor mi-ar plăcea să deţin un club, nu scot din calcul această variantă”, a declarat Cristiano Ronaldo, citat de onzemondial.com.

Cristiano Ronaldo nu se gândeşte la retragere. Ajuns la 38 de ani, starul portughez este convins că mai poate evolua câteva sezoane, înainte de a îşi încheia cariera. Ronaldo a făcut acest anunţ la Madrid, acolo unde şi-a lansat un brand de apă:

„Sunt mereu bucuros să revin la Madrid. Mi-ar plăcea să mai joc fotbal din de 2-3 ani. Când mă voi retrage, voi veni să locuiesc la Madrid”, a mai spus portughezul.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:45 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și