Închide meniul

Dennis Man, propunere în direct pentru Olimpiu Moruţan: „Poate vine şi el la Parma, să înscriu mai mult!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 martie 2023, 13:58

Dennis Man, propunere în direct pentru Olimpiu Moruţan: „Poate vine şi el la Parma, să înscriu mai mult!

Dennis Man, propunere în direct pentru Olimpiu Moruţan

Dennis Man, bucuria de după golul din Andorra / Profimediaimages

Dennis Man a făcut o propunere în direct pentru Olimpiu Moruţan, după meciul Andorra – România, scor 0-2, din preliminariile EURO 2024. Cei doi jucători din Serie B au colaborat la golul cu care tricolorii au deschis scorul, în minutul 34. Partida a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man a primit o centrare perfectă de la Moruţan şi l-a învins pe portarul advers cu o lovitură năprasnică de cap. A pus astfel capăt unei perioade de „secetă” şi a înscris primul său gol din 2023.

Dennis Man, propunere în direct pentru Olimpiu Moruţan

Atacantul în vârstă de 24 de ani a glumit şi a anunţat că şi-ar dori să colaboreze cu Moruţan şi la Parma. Cei doi au mai jucat împreună la FCSB, între 2018 şi 2021.

Am urmărit mingea, Moruțan a pus o minge foarte bună acolo și asta a fost. Fac și o glumă acum, poate vine și el la Parma, așa înscriu și eu mai mult”, a spus Dennis Man, citat de primasport.ro.

Dennis Man şi Olimpiu Moruţan au fost adversari luna trecută, în Parma – Pisa 0-1. Amândoi au fost titulari în confruntarea din etapa a 27-a a ligii secunde din Italia, care a putut fi urmărită LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă

După 30 de etape, Parma este în afara locurilor de play-off. Ocupă locul 9, primul sub linie. Totuşi, poate continua să spere la promovarea în Serie A. Echipa lui Moruţan şi Adrian Rus, Pisa, este pe poziţia a 5-a şi are numai patru puncte în plus. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd în AntenaPLAY.

Ce a spus Dennis Man accidentarea din Andorra – România 0-2

Dennis Man a oferit primele declaraţii după accidentarea din Andorra – România 0-2. Jucătorul Parmei a fost lovit dur în finalul primei reprize de un adversar.

În minutul 40, Man a fost faultat de Llovera şi a rămas întins pe gazon. Arbitrul partidei nu i-a arătat nici cartonaşul galben jucătorului din Andorra, care ar fi fost astfel eliminat.

Reclamă 4 / 0/3

Ştiam că întâlnim un adversar incomod, ne bucurăm că am luat cele trei puncte. Ştiam că va fi un meci închis, dar e bine că am marcat în prima repriză şi ne-am făcut meciul mai uşor. Eu cred că toţi simţit că suntem mai uniţi, suntem o familie.

Ne bucurăm că suntem împreună. Sperăm să continuăm forma bună şi peste trei zile. Nu mă gândesc la titlul de golgheter. Vreau să intru cât mai bine şi mă bucur că am reuşit să marchez. Nu îmi place să dau pronosticuri pentru meciurile următoare. Vom pregăti meciul cât putem de bine şi sperăm că vom câştiga.

Trebuie puţin sacrificiu. Sunt bine, sunt ok, ştiam că va fi un meci dur, cu adversari incomozi, care caută să şicaneze. Ne-am simţit ca acasă, pot să spun. Vrem să le mulţumim fanilor că sunt alături de noi şi că vin după noi. Mă bucur că nu am dezamăgit azi”, a spus Man, în exclusivitate pentru Antena 1.

Grație victoriei cu Andorra, România se clasează pe locul 2 în Grupa I, în spatele Elveției. Primele 2 locuri din grupă merg direct la Campionatul European din 2024, găzduit de Germania.

Recomandări
  • Dennis Man, marcator în România – Andorra 0-2
  • Cele mai tari meciuri ale românilor din Serie B se pot vedea în exclusivitate în AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și