Închide meniul

Englezii şi-au amintit de „sperietoarea” România când au alcătuit „grupa morţii” de la EURO 2024: „Poate fi un coşmar!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2023, 18:40

Englezii şi-au amintit de „sperietoarea România când au alcătuit „grupa morţii de la EURO 2024: „Poate fi un coşmar!

Englezii şi-au amintit de "sperietoarea" România când au alcătuit "grupa morţii" de la EURO 2024

România a învins Anglia la Mondialul din 1998 şi la EURO 2000 / Colaj Getty Images

Englezii şi-au amintit de „sperietoarea” România după ce s-au calificat la EURO 2024 şi şi-au asigurat primul loc în Grupa C. Jurnaliştii de la The Sun au alcătuit „grupa morţii” în care poate ajunge reprezentativa antrenată de Gareth Southgate şi nu au uitat de turneul final din anul 2000.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala Angliei va fi repartizată, cu siguranţă, în prima urnă la tragerea la sorţi care va avea loc pe 2 decembrie, la Hamburg. Finalista ultimei ediţii este printre marile favorite la ridicarea trofeului în Germania.

Englezii şi-au amintit de „sperietoarea” România

Anglia nu a mai fost eliminată de la EURO, în faza grupelor, din anul 2000. Atunci a fost în grupă cu Portugalia, România și Germania„, a subliniat thesun.co.uk.

La Europeanul de atunci, Anglia încheia pe locul 3, sub România. Tricolorii reuşeau o victorie uriaşă împotriva englezilor, în ultima etapă a grupelor. Chivu, Dorinel Munteanu şi Ionel Ganea reuşeau să marcheze într-un succes epic!

Cum au arătat echipele de start:

Reclamă

Anglia: Martyn – G. Neville, Campbell, Keown, P. Neville – Beckham, Scholes, Paul Ince, Wise – Shearer, Owen

România: Stelea – Contra, Filipescu, Popescu, Chivu – D. Petrescu, Gâlcă, Munteanu, Ad. Ilie – Moldovan, Mutu

România a învins-o pe Anglia şi la Mondialul din 1998, tot în faza grupelor. Moldovan şi Petrescu înscriau golurile tricolorilor.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliştii de la The Sun le-au transmis fanilor care ar putea fi cea mai uşoară grupă şi „grupa morţii” de la EURO 2024. Jucătorii lui Edi Iordănescu nu se regăsesc în cele două scenarii. Englezii se tem de scenariul în care dau de Danemarca, Olanda şi Italia: „Putem întâlni trei foste campioane europene. Ar fi un coşmar!

  • Grupa uşoară: Anglia, Albania, Slovenia, Kazahstan
  • Grupa „morţii”: Anglia, Danemarca, Olanda, Italia

Cum arată acum urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024.

Urna 1

  • Germania, Portugalia, Franţa, Spania, Belgia, Anglia

Urna 2

  • Ungaria, Turcia, Danemarca, Albania, România, Austria

Urna 3

  • Olanda, Scoţia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Croaţia

Urna 4

  • Italia, Serbia, Elveţia, 3 echipe din play-off-ul

Florin Răducioiu crede că România va face performanță la EURO 2024

Florin Răducioiu crede că România va face performanță la EURO 2024! Fostul mare atacant al echipei naționale este pe părere că „tricolorii” lui Edi Iordănescu vor face o figură bună la turneul final din Germania.

Reclamă

Acesta a vorbit despre și despre Generația de Aur care, la Campionatul European din 1996 nu au obținut niciun punct, într-o grupă cu Franța, Bulgaria și Spania. Răducioiu a transmis acum că „tricolorii” vor face o figură mult mai bună la acest turneu final.

La Campionatul European se pot întâmpla multe lucruri. Într-o grupă de 4 este de ajuns să câștigi un meci, să faci un egal și ai mari șanse să te califici mai departe.

Echipa asta a României este foarte periculoasă, nu are nimic de pierdut, este o echipă tânără care vrea să se afirme, lipsind de mult timp de la un Campionat European. Atenție mare la România!

Sincer, îmi aduc aminte de Europeanul din ’96, care a fost un dezastru pentru noi… eu sunt convins că acești băieți vor face mai mult de un punct la Campionatul European”, a spus Florin Răducioiu, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și