Închide meniul
EXCLUSIV

Kosovo – România LIVE VIDEO | Mesajul lui Gică Hagi pentru Denis Alibec: „Să scoatem românii în stradă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 iunie 2023, 13:56

Kosovo – România LIVE VIDEO | Mesajul lui Gică Hagi pentru Denis Alibec: „Să scoatem românii în stradă

Kosovo - România LIVE VIDEO | Mesajul lui Gică Hagi pentru Denis Alibec

Gică Hagi şi Denis Alibec / Hepta

Kosovo – România LIVE VIDEO | Mesajul lui Gică Hagi pentru Denis Alibec, înaintea dublei cu Kosovo şi Elveţia spune totul despre cât de importantă a rămas echipa naţională a României pentru liderul „Generaţiei de Aur”. Kosovo – România e exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 16 iunie, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Aioani, Tudor Băluţă, Louis Munteanu şi Denis Alibec sunt cei patru jucători ai campioanei Farul convocaţi de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Kosovo şi Elveţia. Ultimul a dezvăluit ce i-a transmis Hagi înainte de plecarea spre cantonamentul de la Mogoşoaia.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Mesajul lui Gică Hagi pentru Denis Alibec

„Să mergem cu sufletul la echipa naţională, cum a fost şi el şi să dăm totul pe teren. Să scoatem românii în stradă. Sper ca fanii să fie în număr cât mai mare alături de noi în cele două meciuri. Promitem că vom da totul pe teren ca să câştigăm.

Elveţia este echipa favorită a grupei, da, dar nu trebuie să ne temem. Trebuie să mergem acolo şi să dăm totul pe teren şi să jucăm de la egal la egal cu ei”, a spus Denis Alibec, pentru Antena Sport.

Gică Hagi şi Edi Iordănescu nu vorbesc de peste un an

Pe de altă parte, Gică Hagi a dezvăluit faptul că ultima discuţie pe care a avut-o cu Edi a fost în momentul în care acesta a preluat naţionala, în ianuarie 2022.

Reclamă

Relaţia dintre Hagi şi Iordănescu s-a deteriorat şi înaintea dublei din preliminariie Euro 2024 cu Andorra şi Belarus, din această primăvară. Hagi a fost scos din minţi de faptul că Ianis nu a prins lotul preliminar.

Ianis de-abia revenise la Rangers după o lungă accidentare şi selecţionerul nu l-a cooptat nici în lotul preliminar, ţinând cont de importanţa primelor două dueluri din Grupa I de calificare la Euro 2024.

„E tânăr şi o să-i treacă. Trebuie să-i treacă, altfel nu e bine. La fotbal se zic multe. (n.r. – Aţi vorbit cu el de când a devenit selecţioner?) La început puţin şi atât. Prin nea Jerry Ganea (n.r. – secundul), să ne vadă.

Reclamă 4 / 0/3

E ocupat, probabil (n.r. – Edi Iordănescu). Are prea multă treabă. Cu Rădoi am vorbit din când în când, cu Contra, da, cu Daum, da”, a spus Hagi, citat de orangesport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și