Închide meniul
VIDEO

Kylian Mbappe, gol de senzaţie la antrenamente! A luat-o la fugă spre vestiare după reuşita extraordinară

Bogdan Stănescu Publicat: 17 octombrie 2023, 10:06

Reclamă
Kylian Mbappe, gol de senzaţie la antrenamente! A luat-o la fugă spre vestiare după reuşita extraordinară

Kylian Mbappe, gol de senzaţie la antrenamente! A luat-o la fugă spre vestiare după reuşita extraordinară

Kylian Mbappe, la antrenamentele Franţei / Hepta

Kylian Mbappe a reuşit un gol de senzaţie la antrenamente. Atacantul naţionalei Franţei a marcat din foarfecă şi a luat-o la fugă spre vestiare după execuţia perfectă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golul a apărut pe contul de Twitter al naţionalei Franţei. Naţionala Franţei va disputa în această seară, de la ora 22:00, un amical cu Scoţia.

Kylian Mbappe, gol de senzaţie la antrenamente

Aflată în grupa B de calificare la EURO 2024, Franţa s-a calificat deja la Campionatul European. Naţionala „Cocoşului galic” are maximum de puncte după 6 etape disputate.

În ultima partidă disputată în grupa B, Franţa a învins-o în deplasare pe Olanda, cu 2-1, prin „dubla” lui Mbappe. Atacantul naţionalei şi al lui PSG a marcat în minutele 7 şi 53.

Franţa mai are de disputat două meciuri în această campanie, cu Gibraltar acasă şi cu Grecia în deplasare.

Reclamă

Olanda şi Grecia îşi dispută locul 2 în grupa B, care duce la Campionatul European din Germania.

Franţa, Portugalia şi Belgia, primele 3 echipe din preliminarii care s-au calificat la EURO 2024! Mbappe şi Ronaldo, decisivi

Franţa, Portugalia şi Belgia sunt primele 3 echipe din preliminarii care s-au calificat la EURO 2024! Kylian Mbappe şi Cristiano Ronaldo au făcut show în Olanda – Franţa 1-2 şi Portugalia – Slovacia 3-2.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe a devenit al 4-lea cel mai bun marcat din istoria reprezentativei Franţei. A marcat 42 de goluri şi mai este depăşit doar de Olivier Giroud (54), Thierry Henry (51) şi Antoine Griezmann (44).

Cristiano Ronaldo a fost şi el decisiv în partida care a calificat-o pe Portugalia la turneul final din Germania. Ronaldo a reuşit şi el o dublă de senzaţie în victoria pe care naţionala lui Roberto Martinez a obţinut-o cu Slovacia.

Cristiano Ronaldo a ajuns la 125 de goluri marcate la naţionala Portugaliei. A reuşit această performanţă în 201 de meciuri. Are şi 44 de pase decisive la prima reprezentativă. În total CR7 a ajuns la 857 de goluri. Portughezii au declanşat deja sărbătoarea calificării.

Belgia este a treia naţională care s-a calificat la EURO 2024. Belgienii s-au impus cu 3-2 în deplasarea din Austria şi au obţinut deja calificarea. Lukaku a reuşit să marcheze un gol în victoria din Austria.

Motivul pentru care Kylian Mbappe trebuie să își găsească rapid un impresar. Ce problemă are starul francez

S-a aflat motivul pentru care Kylian Mbappe trebuie să își găsească rapid un impresar. Până în momentul de față, starul francez a fost reprezentat de către mama sa, Fayza Lamari, dar acest lucru se va schimba în viitorul apropiat.

Unul dintre cei mai „curtați” fotbaliști ai momentului trebuie să își găsească un alt om care să îl reprezinte, din cauza ultimelor schimbări apărute în Regulamentul FIFA, legate de situația impresarilor. Astfel, situația starului de la PSG pare că se complică, având în vedere zvonurile potrivit cărora acesta ar dori să se transfere, din vara viitoare, la Real Madrid.

Potrivit informațiilor oferite de publicația spaniolă marca.com, mama lui Kylian Mbappe nu își mai poate reprezenta fiul în lumea fotbalului, având în vedere faptul că aceasta nu deține licența de impresar, potrivit listei de Agenți FIFA.

Reclamă

Astfel, Fayza Lamari nu mai poate negocia niciun fel de contract și nici să primească sume de bani din eventualele înțelegeri ale fiului său. Momentan, mama lui Mbappe nu își poate obține licența de impresar din parte FIFA, deoarece examenele pentru obținerea acesteia sunt programate abia în luna mai a anului viitor. În cazul în care Fayza va continua să îl reprezinte pe Mbappe, fără licență, cele două părți vor primi amenzi uriașe din partea oficialilor internaționali, anunță sursa citată anterior.

Pentru ca o persoană să devină eligibilă pentru o nouă licență de impresar, conformă cu noile regulamente FIFA, aceasta trebuie să suțină un examen sau să fi avut o licență valabilă de dinainte de anul 2015.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și