Închide meniul
Foto

Mihai Stoica l-a făcut praf pe ‘Gogoaşă’ după scandalul de la meciul cu Kosovo: „Un neica nimeni!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 septembrie 2023, 22:11

Reclamă
Mihai Stoica l-a făcut praf pe ‘Gogoaşă’ după scandalul de la meciul cu Kosovo: „Un neica nimeni!”

Mihai Stoica l-a făcut praf pe 'Gogoaşă'

Colaj Hepta - As.RO

Mihai Stoica l-a făcut praf pe ‘Gogoaşă’ după scandalul de la meciul cu Kosovo. Andrei Preda a fost în mijlocul scandalului din cauza căruia partida dintre România şi Kosovo a fost suspendată 50 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gruparea „Uniţi sub tricolor” a afişat un banner din cauza căruia arbitrul a decis să suspende partida şi să trimită echipele la vestiare. Mihai Stoica l-a făcut praf pe Andrei Preda, cel care este cunoscut şi sub numele de „Gogoaşă”.

Mihai Stoica l-a făcut praf pe ‘Gogoaşă’ după scandalul de la meciul cu Kosovo

E teoria conspiraţiei că cineva vrea să nenorocească echipa naţională. Eu îi ştiu pe ăştia. Unul dintre ei e Gogoaşă, cel tatuat cu sâni, un neica nimeni, care vrea să capete şi el un prestigiu în mintea lui. Dacă a ajuns Gogoaşă să oprească meciul naţionalei..te doare capul! Când te cheamă Gogoaşă, e gata, lasă-ne în pace, Gogoaşă”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cine este „Gogoaşă”, ultrasul care a fost în centrul incidentelor din România – Kosovo

S-a aflat cine este „Gogoaşă”, ultrasul care a fost în centrul incidentelor din România – Kosovo. Andrei Preda, pe numele său real, este liderul galeriei celor de la FC U Craiova 1948, şi a mai fost protagonistul a doua incidente, în acest an.

Suporterii români din peluza „Uniţi sub tricolor” au început să arunce cu torţe pe teren în minutul 18. Ulterior, aceştia au afişat mesaje împotriva statului Kosovo, şi au început să scandeze „Serbia, Serbia„.

Reclamă

Nicolae Stanciu şi jandarmii au mers să-i liniştească pe suporteri, iar în centrul fanilor „tricolori” se afla Andrei Preda. Cel supranumit „Gogoaşă” era extrem de nervos, şi a declarat că meciul de pe Arena Naţională nu ar fi trebuit să se joace.

„Gogoaşă” a fost implicat în alte două incidente în acest an. În martie, la meciul dintre Andorra şi România, Andrei Preda a fost în centrul scandalului din peluza „tricolorilor”. Acesta se pare că a declanşat bătaia din sectorul dedicat fanilor români.

De asemenea, acesta a mai fost implicat şi într-o bătaie din luna mai. Mai exact, fanii celor de la FC U Craiova 1948 şi ai celor de la Universitatea Craiova s-au aflat într-un scandal de proporţii într-un bar, înaintea partidei directe. „Gogoaşă” a fost şi atunci în centrul acţiunii.

Reclamă 4 / 0/3

România – Kosovo, întrerupt din cauza torţelor şi a mesajelor afişate de fanii români

Duelul dintre România şi Kosovo a fost întrerupt din cauza torţelor şi a mesajul afişate de suporterii români! Fanii „tricolorilor” au aruncat materiale pirotehnice pe teren, şi au început să scandeze împotriva kosovarilor.

În minutul 18 al partidei de pe Arena Naţională, fanii naţionalei României au început să arunce torţe pe teren. Arbitrul a luat imediat decizia de a întrerupe partida.

Suporterii „tricolorilor” au afişat mesaje împotriva statului Kosovo şi au început să scandeze „Serbia, Serbia”, cu privire la disputa dintre cele două ţări.

Mesajul cu conotaţie puternică pentru statul Kosovo a rămas afişat în peluza României, astfel că arbitrul a luat decizia de a trimite jucătorii la tribune, după câteva minute de întrerupere.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și