Închide meniul

Partida Andorra – România, transmisă aseară de Antena 1, lider detaşat de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 martie 2023, 9:50

Partida Andorra – România, transmisă aseară de Antena 1, lider detaşat de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public

Partida Andorra – România, lider detaşat de audienţă

Dennis Man a marcat pentru România / Hepta

  • Partida Andorra – România lider detaşat de audienţă
  • Meciul din preliminariile EURO 2024 a fost LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Primul meci din drumul spre EURO al naţionalei, Andorra – România, transmis aseară, de la 21:45, în direct, de Antena 1, s-a impus ca lider incontestabil de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Naţionala condusă de Edi Iordănescu a început cu dreptul campania pentru EURO, Dennis Man şi Denis Alibec fiind cei care au adus victoria tricolorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare aseară primii paşi pe drumul naţionalei cătrei EURO 2024. Disputa Andorra – România, transmisă în direct de Antena 1 aseară, de la 21:45, a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani cu un rating mediu de 10.3 puncte şi 34.3% cota de piaţă, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra atunci doar 5.7 puncte de rating şi 19.1% cota de piaţă.

Partida Andorra – România, lider detaşat de audienţă

Şi la oraşe, victoria tricolorilor a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 9.5 puncte de rating și 27.5% cotă de piață, Pro Tv situându-se tot pe locul secund, cu 4.4 puncte de rating și 12.7% cotă de piață. Şi la nivel întregii ţări, partida Andorra – România s-a impus ca lider detaşat de audienţă, cu un rating mediu de 8.7 puncte şi 25,7% cota de piaţă, urmată fiind de Pro TV, cu 4.7 puncte de rating şi 14.1% cota de piaţă.

Reclamă

Înainte şi după meci, Adrian Mutu, specialistul Antena 1, a analizat în direct şansele României din preliminarii în grupă cu Elveţia, Israel, Belarus, Kosovo şi Andorra. Sub sloganul „Hai, România! În fiecare zi”, Antena 1 transmite meciurile echipei naţionale ale României până în 2028, preliminarii EURO si Mondial şi ediţii Nations League.

Adrian Mutu, prima reacţie după Andorra – România 0-2

Adrian Mutu, prima reacţie după Andorra – România 0-2. Expertul Antena 1 a lăudat evoluţia naţionalei României în partida cu Andorra. Dennis Man şi Denis Alibec au marcat golurile victoriei. Andorra – România 0-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

A fost un meci foarte bun din partea noastră. Andorra mi s-a părut o echipă foarte slabă. A încercat să facă un joc murdar. Băieții noștri au intrat îm jocul lor în primele 30 de minute. Am părut puțin disperați să dăm primul gol. Ăsta a fost singurul lucru negativ.

Scorul este unul bun. Cred că Man, Alibec şi Drăguşin au fost cei mai buni jucători de la noi. Andorra a fost o echipă extrem de slabă, nu au ajuns la poarta noastră în primele 70 de minute. Se vede că joacă şi că a căpătat o şmecherie fotbalistică. Am văzut unele lucruri care mi-au plăcut la Dărguşin.

Man s-a descurcat foarte bine pe un post care nu e al lui. Ambele goluri au fost frumoase. Şi al lui Alibec. Răzvan Marin a dat o pasă frumoasă. Ei nu au făcut nimic altceva decât să distrugă meciul„, a spus Adrian Mutu în exclusivitate la Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin, mândru că a fost titular în premieră la naţionala României

Radu Drăguşin s-a declarat mândru că a fost titular în premieră la naţionala României. Fundaşul central în vârstă de 21 de ani a impresionat la debutul tricolorilor în campania de calificare la EURO 2024.

Vizibil emoţionat la finalul partidei, Drăguşin a ţinut să precizeze că este mândru că i-a cântat imnul şi că a îmbrăcat din nou tricoul naţionalei României.

Cu siguranţă a fost o seară specială pentru mine. Prima oară titular, sunt foarte fericit şi datorită acestui rezultat pozitiv. Am început cu bine această campanie şi suntem foarte încrezători. Eu o să dau totul pe teren şi rămâne la decizia selecţionerului (n.r. dacă va rămâne titular).

Per total ne-am făcut treaba foarte bine, am luat cele 3 puncte acasă şi mergem mai departe. A fost o atmosferă foarte bună pentru noi, ne-a dat un stimul în plus. Le mulţumesc tuturor celor care au venit din România să ne suţină.

(Reporter: Emoţionat la imn din postura de titular pentru prima dată?) A fost o piele de găină pe care mi-am dorit să o simt cât mai repede. A fost un moment foarte special pentru mine. De când am început să vin la naţionalele României, de la U15 până acum, a fost un moment pe care l-am aşteptat foarte mult. Am muncit foarte mult pentru acest moment şi m-am bucurat pe deplin. Eu nu comentez decizia altora (n.r. de a refuza să vină la naţionala României), eu ştiu că vreau să vin aici cu toată inima şi o să dau totul pe teren.

Bineînţeles (n.r. dacă şi-a dorit de la început să vină la echipa naţională a României). De mic cred că este visul oricărui român care joacă fotbal în faţa blocului. Este o mândrie şi o responsabilitate foarte mare (n.r. să îmbrace tricoul naţionalei) pe care trebuie să ştii să o gestionezi. Este un grup foarte unit, dornic să facă performanţe şi să ducem România la EURO„, a declarat Radu Drăguşin după România – Andorra 0-2.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”