Închide meniul

România – Kosovo LIVE VIDEO | Mihai Stoichiţă a vorbit despre primele pe care le vor lua tricolorii pentru calificarea la EURO

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 septembrie 2023, 22:45

Reclamă
România – Kosovo LIVE VIDEO | Mihai Stoichiţă a vorbit despre primele pe care le vor lua tricolorii pentru calificarea la EURO

Mihai Stoichiță și Edi Iordănescu, în timpul unui conferințe

Mihai Stoichiţă are încredere în naţionala lui Edi Iordănescu | Hepta

România – Kosovo LIVE VIDEO  Mihai Stoichiţă a vorbit despre primele pe care le vor lua tricolorii pentru calificarea la EURO. România – Kosovo va fi marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mhai Stoichiţă nu a avansat nicio sumă, âînsă a dat asigurări că primele pentru jucătorii lui Edi Iordănescu vor fi consistente. România se află pe locul al doilea după primele 5 etape din preliminarii, cu 9 puncte.

România – Kosovo LIVE VIDEO | Mihai Stoichiţă a vorbit despre primele pe care le vor lua tricolorii pentru calificarea la EURO

„Cum să nu aibă primă? Sigur că au, sunt multe nu se pot devoala. Bineînțeles că au primă jucătorii. În orice caz sunt bani destul de mulți. Nu umblu la cifre, nu lucrez la contabilitate”, a dezvăluit Mihai Stoichiță la fanatik.ro.

Edi Iordănescu nu renunţă la luptă: „Suntem pe loc calificabil!”

Edi Iordănescu nu renunţă la luptă. Selecţionerul României a vorbit după remiza de pe Arena Naţională cu Israel, scor 1-1, din etapa a cincea a preliminariilor EURO 2024.

România a ajuns la al treilea rezultat de egalitate în campania de calificare pentru turneul final din Germania, după ce a remizat în luna iunie şi în meciurile din Kosovo şi Elveţia. „Tricolorii” au nevoie de toate cele trei puncte în meciul cu Kosovo, care va fi marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

„Îmi doresc mult, îmi doresc mult mai mult. Din păcate, atât putem să producem acum. E datoria mea să mulţumesc publicului. Echipa a dat nişte semnale că vrea, că luptă, că îşi doreşte, că e disponibilă. Ne-am clasat pe un loc 2 care a stârnit atenţia publicului, semnalele au fost imediat receptate de public. Tocmai de asta mi-aş fi dorit să le putem oferi mai mult. E adevărat că, dacă am fi câştigat, am fi vorbit altfel şi am fi luat o opţiune importantă pentru calificare.

Trebuie să o ducem până la capăt, trebuie să luptăm joc cu joc, suntem pregătiţi pentru asta. Încrederea mea în grupul de jucători este intactă.

Eu pot să spun că prima repriză a fost bună din anumite puncte de vedere. Am avut organizare de joc bună, am acoperit bine spaţiile, am fost reactivi când a trebuit şi am reuşit să marcăm. În a doua repriză, dacă ar fi fost povestea întreagă a jocului, aş fi spus că eram destul de mulţumit… dar din păcate repriza a doua am gestionat-o foarte prost.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-aş fi dorit mai mult curaj, mai multă încredere, mai multă circulaţie a mingii. Dacă gestionam bine un 1-0, puteam să ne gândim că puteam să câştigăm meciul, însă în acelaşi timp trebuie să fim realişti, puteam să îl pierdem. Cum puteam şi prin situaţia lui George să aducem punctele. Este un rezultat echitabil, dar trebuie să fim obiectivi să analizăm că am avut un adversar cu multă calitate individuală, care joacă la nivel foarte bun.

Eu nu am vrut să continuăm să nu avem mingea. Am dorit să introducem jucători proaspeţi şi cu calitate individuală. Toate, absolut toate schimbările au fost ofensive”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și