Închide meniul

„Seacă Dunărea dacă nu batem!” Adrian Ilie, avertisment teribil înainte de România – Andorra

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 octombrie 2023, 16:29

Reclamă
„Seacă Dunărea dacă nu batem! Adrian Ilie, avertisment teribil înainte de România – Andorra

Antrenorul din Liga 1 care l-a cucerit pe Adrian Ilie:

Adrian Ilie, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Ilie a lansat un avertisment teribil înainte de România – Andorra. Fostul mare internaţională român a spus că ar fi un adevărat dezastru dacă naţionala României nu va câştiga cu Andorra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România este condamnată să câştige partida cu Andorra, mai ales după ce a pierdut două puncte uriaşe în lupta pentru calificare. România – Andorra va fi duminică, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Adrian Ilie, avertisment teribil înainte de România – Andorra

„Încep cu o glumă… A fost fără spectatori, gazon prost. Bine că suntem neînvinși, am văzut o declarație, nu ne bate nimeni deocamdată, suntem în cărțile pentru locul doi, dar jocul suferă foarte mult.

Deja aud că suntem neînvinși, da, corect, suntem unde trebuie, în momentul de față, suntem calificați, suntem unde trebuie. Însă jocul suferă. Dacă nu jucăm nimic, doar stăm și suferim cu Elveția sau cu Israel.

Au câte 15 ocazii de gol. Normal că suntem neînvinși, dar trebuie să stăm acolo. Jucăm la 0-0 și vedem, să ne calificăm așa. Păi nu vezi că se poate? Facem 0-0 și cu Andorra, se poate, totul e posibil. Seacă și Dunărea dacă nu batem”, a spus Adrian Ilie la fanatik.ro.

Reclamă

Edi Iordănescu rămâne optimist după Belarus – România 0-0

Edi Iordănescu rămâne optimist şi a făcut o analiză realistă după Belarus – România 0-0. Selecţionerul României spune că naţionala este condamnată să câştige meciul cu Andorra.

Selecţionerul Edi Iordănescu a spus că jucătorii României sunt pregătiţi să joace până în ultima clipă pentru calificare.

Sunt extrem de supărat, pentru că ne-am dorit extrem de mult, dar la fel de optimist. Am încredere că acest grup are capacitatea şi împreună vom fi la European. Ne-am dorit foarte mult şi s-a văzut, atât în abordare, cât şi în cele mai multe momente ale jocului.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate nu am reuşit să ducem acasă toate cele 3 puncte. Ştiam că dăm de un adversar foarte incomod şi drept dovadă şi contracandidata noastră directă Israel a reuşit să câştige două jocuri în minutele 91 şi 93, iar Kosovo a pierdut aici. Din păcate ducem acasă un singur punct, dar trebuie să ne ridicăm rapid pentru că peste 3 zile avem de pus obligatoriu 3 puncte la clasament.

Eu nu am ce să reproşez echipei din punct de vedere al atitudinii, din punct de vedere al efortului, al spiritului. Trebuie să fim foarte corecţi şi să fim obiectivi. Am controlat jocul total! Adversarul a încercat să se apere cu multă densitate, cu agresivitate.

Singurul lucru care ne-a făcut să plecăm cu un singur punct consider că a fost ultima pasă şi ultima execuţie. Am pus foarte multe mingi la careu, dar din păcate nu am fost inspiraţi.

Eu v-am spus că nu va fi uşor, nu sunt meciuri dinainte câştigate. Important e să ne ridicăm, suntem cu 3 jocuri înainte de finalul campaniei şi nu am pierdut niciun meci. Nu am marcat, am marcat în alte meciuri în care am avut mai puţină consistenţă. O calificare e făcută din mai mulţi paşi. Ăsta a fost un pas. Dacă trebuie să jucăm până în ultima secundă, eu am zis că suntem pregătiţi”, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și