Închide meniul

Xherdan Shaqiri, după Elveția – România 2-2: ”Nu știu exact ce s-a întâmplat. Nu am pierdut meciul, dar se simte ca un eșec”

Dan Roșu Publicat: 20 iunie 2023, 8:30

Reclamă
Xherdan Shaqiri, după Elveția – România 2-2: ”Nu știu exact ce s-a întâmplat. Nu am pierdut meciul, dar se simte ca un eșec”

Xherdan Shaqiri, după Elveția - România 2-2

Xherdan Shaqiri, în timpul meciului Elveția - România 2-2 / Profimedia Images

Xherdan Shaqiri a vorbit după Elveția – România 2-2 și a părut șocat de rezultatul final, ținând cont de felul în care gazdele au dominat partida de la Lucerna, în primele 89 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au urmat două contraatacuri fulger pe ruta Moruțan – Mihăilă care au făcut praf defensiva elvețienilor. S-a terminat 2-2, un scor pe care fostul jucător al lui Liverpool cu greu îl poate explica.

Xherdan Shaqiri, după Elveția – România 2-2

„Este extrem de dezamăgitor să pierdem un avans de două goluri. Nu avea voie să ni se întâmple așa ceva, mai ales acasă. Nu știu exact ce s-a întâmplat, însă am fost prinși pe contraatac de două ori. Nu trebuia să se întâmple așa ceva.

Ce s-a întâmplat nu are nicio legătură cu schimbările făcute. Până la urmă, la echipa națională joacă cei mai buni fotbaliști, deci nu contează cine a intrat. Trebuie să performezi când intri pe teren. A fost vina noastră că am pierdut avansul de două goluri, le-am făcut un cadou adversarilor.

Totuși, am făcut un joc bun, mai ales în prima repriză. Suntem în continuare pe drumul cel bun și trebuie să luăm ce este pozitiv din acest joc, iar în viitor să ne îmbunătățim. Obiectivul este Germania. Nu am pierdut meciul, dar se simte ca un eșec”, a declarat Shaqiri, citat de eurosport.ro.

Reclamă

Shaqiri a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren. Mjlocașul de 31 de ani a oferit un assist de vis, la golul de 2-0 marcat de Zeki Amdouni.

Edi Iordănescu, euforic după nebunia de la Lucerna

Edi Iordănescu a fost euforic după nebunia de la Lucerna. Elveţia a condus cu 2-0 până în minutul 89. Atunci, Valentin Mihăilă a marcat o dublă de senzaţie.

Selecţionerul naţionalei României a fost extrem de fericit după minunea din Elveţia. Iordănescu a lăudat faptul că elevii săi au crezut până la final într-un rezultat pozitiv în deplasarea infernală din Elveţia.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ştiu dacă m-am mai bucurat vreodată aşa. Am întâlnit o echipă superioară nouă, asta ştiam… cu mulţi jucători cu multă calitate. Am gândit într-un fel strategia, ne-a ieşit din păcate puţin din ce am gândit. A fost şi timpul foarte scurt. Am vrut să acoperim mai bine terenul.

Ce nu ne-a ieşit, momente de tranziţie voiam mai multe. Ne-au lipsit în prima repriză momentele noastre de atac poziţional. Există foarte multă calitate individuală, multă omogenitate.

Prima repriză nu ne-a ieşit aşa de mult cum am vrut, dar echipa a arătat suflet, a arătat spirit, caracter imens. Cine crede până la final de multe ori e răsplătit. Şi aş mai vrea să spun ceva, clar că azi echipa Elveţiei foarte valoroasă. Putea să câştige fără doar şi poate jocul. Dar o echipă cu o inimă foarte mare a reuşit să revină, ar o echipă cu o inimă foarte mare a reuşit să revină.

Şi să aducă un punct la clasament, dar şi foarte mult moral pentru perspectivă. Îmi felicit toţi jucătorii, dar să ştiţi că Mihăilă a dat golul 2 cu ruptură musculară.

Pot să spun că am mizat mult pe credinţa noastră în continuare, Dumnezeu ne-a răsplătit pentru muncă. V-am spus că nu mai avem nimic de pierdut, că trebuie să arătăm mai mult. Putem şi noi să construim, să arătăm mai multă încredere şi personalitate în joc.„, a spus Edi Iordănescu. în exclusivitate pentru AS.ro, după Elveţia – România 2-2.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
Vezi toate știrile
Citește și