Închide meniul
VIDEO

Modena – Parma 1-1. Meci spectacol în Serie B! Dennis Man şi Valentin Mihăilă, foarte periculoşi în a doua repriză! Meciul a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 aprilie 2023, 23:00

Modena – Parma 1-1. Meci spectacol în Serie B! Dennis Man şi Valentin Mihăilă, foarte periculoşi în a doua repriză! Meciul a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Dennis Man, gol superb în Cremonese - Parma

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Modena – Parma 1-1 într-un meci din etapa 33 din Serie B. Meciul a fost live exclusiv în AntenaPLAY, de la ora 21:30. De asemenea, duelul a fost și în format live video, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man și Valentin Mihăilă, cei doi români de la Parma, au intrat în a doua repriză şi au fost foarte periculoşi. Parma a avut mai multe ocazii cu cei doi români în teren. Atât Man, cât şi Mihăilă au fost aproape să înscrie.

Modena – Parma, 1-1 LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Min.94: Final de meci! Modena – Parma se încheie 1-1

Min. 92: Mihăilă trage din nou periculos, dar balonul trece peste poartă!

Min. 87: Mihăilă trage spre poartă! Balonul trece însă departe de poartă.

Reclamă

Min. 73: Intră şi Mihăilă la Parma!

Min. 56: Fază bună pentru Man! Românul a driblat doi adversari şi a şutat pe poartă. Portarul Modenei a prins însă fără probleme balonul.

Min. 46: S-a reluat partida! Dennis Man a fost introdus în teren de antrenorul Pecchia

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: Pauză! Se intră la cabine cu scorul de 1-1

Min. 34: Bară Parma! Estevez trage, balonul e deviat de Camara şi mingea se opreşte în bară!

Min. 16: Parma egalează! Benedyczak înscrie cu un voleu de efect!

Min. 14: Modena deschide scorul după un corner! D. Diaw înscrie după un assist al lui Tremolada

Min. 1: A început meciul! Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt rezerve la Parma. Antrenorul Fabio Pecchia a decis să îi lase pe bancă pe cei doi români.

Duelul dintre Modena și Parma se va vedea AICI, de la ora 21.30.

Parma ocupă locul 7 înaintea rundei cu numărul 33 din Serie B, loc care asigură prezența la barajul pentru promovarea în Serie A. Trupa lui Fabio Pecchia are moral bun înaintea confruntării cu Modena, înregistrând două victorii în ultimele două etape, cu Palermo și cu Cittadella.

Reclamă

De cealaltă parte, Modena este pe locul 10, cu 42 de puncte, la cinci lungimi distanță de Parma. În ultima rundă, Modena a obținut și ea o victorie, 1-0 pe terenul celor de la Perugia.

În partida din tur, Modena s-a impus pe terenul celor de la Parma, scor 2-1.

Valentin Mihăilă ar putea reveni pe teren în duelul cu Modena. Internaționalul român s-a recuperat după accidentarea suferită la începutul lunii februarie, și a stat pe bancă la duelurile din ultimele două runde.

De cealaltă parte, Dennis Man a bifat 24 de minute pentru Parma, în ultimul meci, cu Cittadella.

Situația lui Valentin Mihăilă de la Parma, analizată în presa din Italia

Situația lui Valentin Mihăilă de la Parma a fost analizată în presa din Italia. Jurnaliștii din Peninsulă sunt de părere că internaționalul român a avut un ghinion teribil în acest sezon la echipa de Serie B, deoarece a fost măcinat de accidentări.

Jurnaliștii din Italia susțin că Valentin Mihăilă nu a reușit să-și mențină forma bună arătată la începutul sezonului. Internaționalul român a avut și mare ghinion, deoarece nu a bifat prea multe minute din cauza accidentărilor care l-au ținut departe de teren o bună parte din timp.

„Enigma Mihăilă: un mister între ghinion si regrete. Situația legată de Mihăilă rămâne învăluită în mister… După explozia de la începutul sezonului, când a fost timp de 5 meciuri la rând titular, fotbalistul român a dispărut aproape complet.

A jucat puțin peste 120 de minute din 11 septembrie 2022 și până astăzi. O statistică negativă pentru un jucător care a demonstrat că poate schimba fața echipei în timpul unui meci. Din păcate pentru el însă, în acești ani petrecuti la Parma a fost poate cel mai afectat jucător din lot, din cauza accidentărilor. S-a confruntat cu recidive și diverse alte probleme.

Cu Palermo și Citadella a rămas pe bancă, dar, cine știe, poate în următoarele meciuri va putea să redevină protagonist și să găsească acea vervă de care Pecchia are atât de multă nevoie”, notează cei de la parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și