Închide meniul
VIDEO

Catanzaro – Brescia 2-3 și Sampdoria – FeralpiSalo 2-3 au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Serie B

Alex Ioniță Publicat: 23 decembrie 2023, 19:15

Reclamă
Catanzaro – Brescia 2-3 și Sampdoria – FeralpiSalo 2-3 au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Serie B

Catanzaro - Brescia (16:00) și Sampdoria - FeralpiSalo (17:15) LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Jucătorii de la Catanzaro / Profimedia

Meciurile Catanzaro – Brescia 2-3 și Sampdoria – FeralpiSalo 2-3 au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duelurile au contat pentru etapa cu numărul 18 a sezonului din eșalonul secund al fotbalului italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul duel al zilei a fost cel dintre Catanzaro și Brescia. În primul meci al zilei de pe AntenaPLAY, Catanzaro a condus cu 2-0 la pauză, după golurile marcate Ambrosino şi Vandeputte în minutele 10 şi 13. După pauză, Brescia a revenit şi a marcat prin Bjarnason şi Bisoli, în minutele 47 şi 58. În prelungiri, lovitura de graţie a fost de Bianchi, cel care a adus toate cele trei puncte pentru oaspeţi.

VEZI AICI MECIURILE DIN SERIE B

Catanzaro – Brescia 2-3 și Sampdoria – FeralpiSalo 2-2 LIVE VIDEO în AntenaPLAY

În al doilea meci de pe AntenaPLAY am avut parte de o surpriză uriaşă. FeralpiSalo, ultima clasată, s-a impus cu 3-2, pe terenul celor de la Sampdoria. Oaspeţii au condus cu 20, după golurile lui Bergonzi şi Butic, din minutele 13 şi 22, dar Esposito Se a redus din diferenţă în minutul 27. Cinci minute mai târziu, echipa lui Andrea Pirlo a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Kasami. Cu toate acestea, Sampdoria a restabilit egalitatea în minutul 54, prin Murru.

FeralpiSalo nu a cedat şi a preluat din nou conducerea în minutul 81, prin Zennaro. În minutul 90, Esposito Se a trimis pentru a doua oară balonul în poartă, dar reuşita sa a fost anulată de VAR pentru un fault, astfel încât FeralpiSalo a plecat cu toate cele trei puncte.

Reclamă

Fluier final în Sampdoria – FeralpiSalo 2-3! Surpriză uriaşă la Genoa! Ultima clasată a învins echipa lui Andrea Pirlo cu 3-2. 

Min. 81 în Sampdoria – FeralpiSalo 2-3! Zennaro a readus ultima clasată în avantaj.

Min. 54 în Sampdoria – FeralpiSalo 2-2! În inferioritate numerică, gazdele au restabilit egalitatea prin Murru, după o eroare în apărarea oaspeţilor.

Reclamă 4 / 0/3

Fluier final în Catanzaro – Brescia 2-3! Oaspeţii au reuşit o revenire de senzaţie şi au marcat golul victoriei în prelungiri.

Min. 90+1 în Catanzaro – Brescia 2-3! Revenire de senzaţie a oaspeţilor! Introdus în minutul 85, Bianchi a marcat în prelungiri după o eroare uriaşă în apărarea gazdelor.

Min. 27 în Sampdoria – FeralpiSalo 1-2! Gazdele au redus din diferenţă prin Esposito Se.

Min. 22 în Sampdoria – FeralpiSalo 0-2! Surpriză uriaşă la Genoa! Ultima clasată a majorat diferenţa prin Butic.

Min. 13 în Sampdoria – FeralpiSalo 0-1! Ultima clasată a deschis scorul pe terenul echipei antrenate de Andrea Pirlo.

Min. 1: A început meciul Sampdoria – FeralpiSalo.

Min. 58 în Catanzaro – Brescia 2-2! Bisoli a restabilit egalitatea cu un şut superb.

Reclamă

Min. 47 în Catanzaro – Brescia 2-1! Bjarnason a redus din diferenţă.

Min. 13 în Catanzaro – Brescia 2-0! Vandeputte a majorat diferenţa după doar trei minute.

Min. 10 în Catanzaro – Brescia 1-0! Ambrosino a deschis scorul pentru gazde.

Min. 1: A început duelul dintre Catanzaro şi Brescia!

Catanzaro – Brescia, echipele de start:

Catanzaro: Fulignati – Scognamillo, Brighenti, Krajnic – Katseris, Verna, Ghion, Vandeputte – Sounass, Ambrosino, Biasci

Brescia: Andrenacci – Adorni, Cistana, Mangraviti – Dickmann, Bertagnoli, Bisoli, Jallow – Galazzi, Borrelli, Bjarnasson

Caranzaro primește vizita celor de la Brescia după ce, în etapa precedentă, a pierdut duelul cu cei de la Ascoli, scor 0-1. De cealaltă parte, oaspeții de astăzi au învins-o pe Como, cu scorul de 2-0, în etapa cu numărul 17 a sezonului de Serie B.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în anul 2006. La momentul respectiv, Brescia se impunea cu scorul de 2-0.

Sampdoria – FeralpiSalo, echipele probabile:

SAMPDORIA (4-3-2-1): Stankovic; Depaoli, Gonzalez, Ghilardi, Murru; Kasami, Yepes, Giordano; Verre, Esposito; De Luca.

FERALPISALO (3-5-2): Pizzignacco; Balestrero, Ceppitelli, Martella; Letizia, Kourfalidis, Fiordilino, Di Molfetta, Felici; Butic, Compagnon.

Echipa lui Andrea Pirlo primește vizita „lanternei roșii” din Serie B după ce, în etapa precedentă, a învins-o pe Reggiana, cu scorul de 2-1. De cealaltă parte, oaspeții de astăzi au câștigat duelul cu Cremonese, fosta echipă a lui Vlad Chiricheș, cu scorul de 1-0.

Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc în anul 2018. La momentul respectiv cluburile au jucat un meci amical care s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Gigi Becali, decizie surprinzătoare în legătură cu Malcom Edjouma

Gigi Becali a luat o decizie surprinzătoare! Patronul FCSB-ului îl vrea înapoi pe Malcom Edjouma, mijlocaşul pe care l-a împrumutat la Bari.

Becali vrea să îl încerce şi pe acesta atacant central, cum a făcut cu Dorin Rotariu. Edjouma e jucătorul lui Bari până în vara anului viitor şi poate fi urmărit în competiţia transmisă exclusiv în AntenaPLAY, Serie B.

”Se întoarce doar dacă vreau să-l iau, pentru că el are până în vară (n.r. împrumutul). Eu vreau să-l iau, care e treaba. Un jucător în plus strică?

Dacă se întoarce îl bag direct atacant, numai atacant îl bag. Dă cu capul, apare în fața porții și dă goluri. Se lipește mingea de el, are magnet la picior.

Trebuie să ai lot numeros, trebuie să fie concurență. Eu acum trebuie să mă pregătesc de Champions League. Mai e încă o etapă, stai”, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și