Închide meniul
VIDEO

Catanzaro – Palermo 1-1 a fost în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu a jucat tot meciul la oaspeţi

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2024, 23:25

Reclamă
Catanzaro – Palermo 1-1 a fost în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu a jucat tot meciul la oaspeţi

Catanzaro - Palermo 1-1 a fost în AntenaPLAY

Ionuţ Nedelcearu, în timpul unui meci pentru Palermo/ Profimedia Images

Catanzaro – Palermo 1-1 a fost în AntenaPLAY. Duelul din etapa a 22-a din Serie B a fost LIVE VIDEO şi pe AS.ro. Echipa lui Ionuţ Nedelcearu a avut parte de un duel încins cu „vecina” de clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de acest meci, Palermo ocupa locul şase în clasament, având 35 de puncte, după 21 de runde disputate. Catanzaro se clasa pe şapte, cu 33 de puncte. Catanzaro a deschis scorul în minutul 29, dar Palermo a reuşit să egaleze în a doua repriză, în minutul 50. Ionuţ Nedelcearu a jucat tot meciul la oaspeţi.

Catanzaro – Palermo 1-1 a fost în AntenaPLAY

Min. 90+4: Fluier final! Catanzaro – Palermo s-a încheiat 1-1 

Min. 50: Catanzaro – Palermo 1-1! Segre a restabilit egalitatea.

Min. 46: A început a doua repriză!

Reclamă

Pauză!

Min. 29: Catanzaro – Palermo 1-0! Biasci a deschis scorul!

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start pentru duelul dintre Catanzaro și Palermo: 

Catanzaro:  Fuilgnati – Veroli, Brighenti, Scorganamillo, Situm – Vandeputte, Pompetti, Verna, Sounas – Iemmello, Biasci

Palermo: Pigliacelli – Jensen, Nedelcearu, Ceccaroni, Lund – Ranocchia, Gomes, Segre – Di Mariano, Brunori, Di Francesco

Palermo a obţinut o victorie, în ultima etapă de Serie B. Formaţia lui Ionuţ Nedelcearu a învins-o pe Modena, cu scorul de 4-2. Fundaşul român a fost integralist, iar după meci, a fost notat cu şapte.

De cealaltă parte, Catanzaro a suferit un eşec în ultima rundă de campionat. Catanzaro a fost învinsă categoric în deplasarea de la Feralpisalo, scor 0-3. În partida tur, Catanzaro a învins-o pe Palermo la limită, scor 2-1.

Ionuţ Nedelcearu a revenit în primul 11 al lui Palermo, în ultimele meciuri. După ce în prima parte a sezonului, fundaşul român a fost mai mult rezervă, acesta a fost titularizat în ultimele patru dueluri ale echipei sale, cu Como, Cremonese, Cittadella şi Modena.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă fac show în Serie B

Dennis Man şi Valentin Mihăilă fac show la Parma. Cei doi au marcat în succesul de pe terenul Sampdoriei, 3-0, exclusiv în AntenaPLAY. Fostul jucător de la FCSB i-a oferit assist-ul lui Mihăilă, după ce înscrisese din penalty.

Reclamă

Dacă Man a marcat deja 11 goluri în acest sezon, Mihăilă a atins şi el cota doi. Cei doi speră să rămână în atenţia lui Edi Iordănescu, dar şi să promoveze cu Parma în Serie A.

„Suntem fericiți, am făcut un meci grozav. Știam că este un meci greu, dar suntem fericiți. Vreau să dau mai mult în fiecare meci și să ajut echipa, sunt mulțumit de asta. Este calea cea bună, lucrăm împreună în fiecare zi: antrenorul are încredere în noi. Suntem fericiți și vrem să continuăm așa.

Pecchia m-a ajutat foarte mult, are încredere în mine și vorbește cu mine în fiecare zi. Acest lucru îmi dă încredere și îmi dă ideea că pot face mai mult. Mihăilă? Mă bucur pentru el, avea nevoie de gol. Acum să continuăm așa, lucrăm în fiecare zi pentru asta”, a spus Man, citat de parmalive.com.

Cei de la sofascore.ro i-au acordat lui Dennis Man cea mai mare notă. Internaţionalul român a fost notat cu 8,6 după meciul cu Sampdoria. De cealaltă parte, Mihăilă a primit şi el o notă mare. Fostul jucător al Universităţii Craiova a primit nota 7,6. Atât Man, cât şi Mihăilă au fost schimbaţi în repriza a doua după ce au rezolvat meciul cu Sampdoria.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și