Închide meniul
Video

Ce notă a primit Dennis Man în Brescia – Parma 0-2! Românul, prestaţie de excepţie în Serie B

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 26 decembrie 2023, 18:09

Parma a luat decizia finală în privinţa vânzării lui Dennis Man

Dennis Man, după ce a înscris în Brescia - Parma / Twitter Parma

Ce notă a primit Dennis Man în Brescia – Parma! Internaţionalul român a fost din nou decisiv pentru echipa sa, care a obţinut toate cele trei puncte după ce a câştigat deplasarea de la Brescia cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a pasat decisiv la primul gol, atunci când a executat lovitura de la colţ din care a marcat Adrian Bernabe, după care a fost autorul golului secund, la capătul unei faze superbe. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY.

Ce notă a primit Dennis Man în Brescia – Parma!

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, amândoi titulari la Parma, au fost înlocuiţi în minutul 69. Potrivit sofascore.com, pentru prestaţia sa, Dennis Man a fost notat cu 8,5, fiind şi cea mai mare notă primită de jucătorii din Brescia – Parma. O notă bună a primit şi Valentin Mihăilă, cel care a fost notat cu 7,2.

Prestaţia excelentă a lui Dennis Man o duce pe Parma la 41 de puncte. Liderul din Serie B este la 6 puncte în faţa celor de la Venezia şi Como, echipele de pe locurile 2 şi 3.

Pentru Parma urmează acum o pauză, următorul meci din Serie B fiind programat abia pe 14 ianuarie. În etapa cu numărul 20, echipa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă va primi vizita celor de la Ascoli, formaţie care se află pe penultimul loc în Serie B.

Reclamă

Dennis Man, spectacol total în Brescia – Parma!

Dennis Man a avut parte de un debut perfect de partidă la Brescia. Internaţionalul român a început recitalul în minutul 18, atunci când a executat cornerul din care a marcat Adrian Bernabe Garcia. Spaniolul de 24 de ani a înscris cu un şut superb, la vinclu.

Şase minute mai târziu, Parma a majorat diferenţa chiar prin Dennis Man. Românul a combinat superb cu Bernabe. Mai întâi, românul i-a trimis o pasă cu călcâiul, iar spaniolul l-a imitat câteva secunde mai târziu.

Dennis Man a câştigat apoi un duel cu un adversar la marginea careului, pe partea dreaptă, după care a driblat un al doilea adversar şi a intrat în careu, acolo unde l-a învins pe portarul celor de la Brescia pentru a majora diferenţa.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start pentru duelul dintre Brescia și Parma:

Brescia (4-4-2): Lezzerini; Karacic, Cistana(C), Adorni, Mangraviti; Benali, Viviani, Van De Looi, Ndoj; Moreo, Ayé.
Rezerve : Andrenacci; Pace, Papetti, Jallow; Galazzi, Nuamah, Labojko, Olzer; Whites.

Parma (4-3-3): Chichizola; Osorio, Balogh, Del Prato, Valenti; Estevez, Bernabè, Juric; Vazquez, Tutino, Man.
Rezerve : Santurro, Corvi, Bonny Ange, Hainaut, Coulibaly, Circati, Zagaritis, Kiala.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și