Închide meniul
Video

Ce nota a primit Ionuţ Nedelcearu, după ce a marcat în Palermo – Cremonese 3-2! Românul a înscris primul gol al sezonului

Alex Masgras Publicat: 26 decembrie 2023, 22:42

Reclamă

Ce nota a primit Ionuţ Nedelcearu

Ionuţ Nedelcearu, în timpul meciului Palermo - Cremonese / Profimedia

Ce nota a primit Ionuţ Nedelcearu, după ce a marcat în Palermo – Cremonese 3-2! Fundaşul român de 27 de ani a înscris pentru prima oară în acest sezon, în victoria dramatică a echipei sale din etapa cu numărul 19 din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Palermo şi Cremonese a fost transmisă LIVE în AntenaPLAY.

Ce nota a primit Ionuţ Nedelcearu, după ce a marcat în Palermo – Cremonese 3-2!

Palermo s-a impus cu 3-2 în meciul cu Cremonese chiar la ultima fază a partidei, în minutul 90+7. Echipa lui Ionuţ Nedelcearu a fost condusă de Cremonese cu 1-0 şi 2-1, dar a reuşit să pună mâna pe toate cele trei puncte.

Nedelcearu a marcat primul gol al echipei sale în minutul 20, atunci când a marcat cu o lovitură de cap din centrarea lui Henderson şi a restabilit egalitatea.

Pentru prestaţia din meciul cu Cremonese, Ionuţ Nedelcearu a primit nota 7,3, a treia cea mai bună notă din echipa lui Palermo. Roberto Insigne a primit 7,9, în timp ce Federico Di Francesco a primit 7,6.

Reclamă

După această victorie, Palermo a egalat-o în clasament pe Cremonese, ambele având câte 32 de puncte. Cremonese a rămas însă pe locul 5, în timp ce Palermo este pe locul 6.

Ce notă a primit Dennis Man în Brescia – Parma!

Ce notă a primit Dennis Man în Brescia – Parma! Internaţionalul român a fost din nou decisiv pentru echipa sa, care a obţinut toate cele trei puncte după ce a câştigat deplasarea de la Brescia cu 2-0.

Dennis Man a pasat decisiv la primul gol, atunci când a executat lovitura de la colţ din care a marcat Adrian Bernabe, după care a fost autorul golului secund, la capătul unei faze superbe. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, amândoi titulari la Parma, au fost înlocuiţi în minutul 69. Potrivit sofascore.com, pentru prestaţia sa, Dennis Man a fost notat cu 8,5, fiind şi cea mai mare notă primită de jucătorii din Brescia – Parma. O notă bună a primit şi Valentin Mihăilă, cel care a fost notat cu 7,2.

Prestaţia excelentă a lui Dennis Man o duce pe Parma la 41 de puncte. Liderul din Serie B este la 6 puncte în faţa celor de la Venezia şi Como, echipele de pe locurile 2 şi 3.

Pentru Parma urmează acum o pauză, următorul meci din Serie B fiind programat abia pe 14 ianuarie. În etapa cu numărul 20, echipa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă va primi vizita celor de la Ascoli, formaţie care se află pe penultimul loc în Serie B.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și