Închide meniul
Video

Matteo Cotali, assist de efect în Frosinone – Reggina! Mijlocaşul italian a centrat pentru Borelli, care a deschis scorul! Frosinone – Reggina a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 1 mai 2023, 22:28 / Actualizat: 1 mai 2023, 23:57

Matteo Cotali, assist de efect în Frosinone - Reggina

Matteo Cotali într-un meci din Serie B / Profimedia Images

Matteo Cotali a fost autorul unui assist de efect în Frosinone – Reggina. Italianul a centrat în minutul 31 pentru Gennaro Borelli, care a înscris superb, cu capul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borelli a finalizat imparabil centrarea foarte bună a lui Matteo Cotali.

Matteo Cotali, assist de efect în Frosinone – Reggina

Matteo Cotali a centrat în minutul 31 pentru Gennaro Borelli, care a finalizat imparabil. E al patrulea gol al lui Borelli pentru Frosinone.

În victoria lui Frosinone cu Reggina, 3-1, Daniel Boloca a jucat tot meciul.

Daniel Boloca a jucat tot meciul în Frosinone – Reggina 3-1. Românul a promovat în Serie A!

În vârstă de 24 de ani, Daniel Boloca are dublă cetăţenie, română şi italiană.

Reclamă

El evoluează din 2020 pentru Frosinone, liderul din Serie B.

Daniel Boloca are 75 de prezenţe în tricoul lui Frosinone, pentru care a marcat şi două goluri.

Daniel Boloca evoluează ca mijlocaş pentru formaţia antrenată de Fabio Grosso. Frosinone e lider în Serie B.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man a marcat în Benevento – Parma! Al doilea meci consecutiv în care românul înscrie

Dennis Man a marcat în Benevento – Parma, partidă care contează pentru etapa a 35-a din Serie B. Înaintea acestui meci, „cruciații” se aflau pe locul 6 în Serie B, cu 51 de puncte obținute.

Pentru Dennis Man, este al doilea meci consecutiv în care marchează.

În minutul 42, la scorul de 1-0 pentru Parma, Dennis Man a marcat cu poarta goală, după o pasă perfectă primită din partea lui Adrian Benedyczak.

Dennis Man este unul dintre cei mai în formă jucători ai Parmei. Internaționalul român și-a trecut numele pe tabela de marcaj și în etapa trecută, când „cruciații” s-au impus în fața celor de la Cagliari cu scorul de 2-1. În actualul sezon, Man a dat cinci goluri și două pase decisive, pentru Parma.

Parma a plătit 13 milioane de euro, celor de la FCSB, pentru a-l transfera pe Dennis Man, în ianuarie 2021.

Golul lui Dennis Man, ales cel mai frumos al etapei din Serie B

Golul lui Dennis Man, din partida Parma – Cagliari, 2-1, a fost ales cel mai frumos al etapei cu numărul 34 din Serie B, după cum au anunţat oficialii competiţiei, pe conturile oficiale de socializare.

Pentru acest premiu, Dennis Man a concurat cu Albert Gudmundsson, jucătorul celor de la Genoa, care de asemenea a avut o execuţie frumoasă în duelul cu Citadella.

Reclamă

Pe lângă faptul că golul său a fost ales cel mai frumos al etapei, Dennis Man a fost inclus în echipa ideală a rundei cu numrăul 34 din Serie B.

Reacţia lui Dennis Man, după golul magnific marcat în Parma – Cagliari 2-1

Reacţia lui Dennis Man, după golul magnific marcat în Parma – Cagliari 2-1, nu a întârziat să apară. Man a marcat golul victoriei pentru Parma, după o cursă fabuloasă.

„E frumos că am marcat pentru că mi-am putut ajuta echipa. Sezonul acesta a fost puţin dificil pentru mine pentru că nu am avut continuitate, iar asta s-a văzut pe teren.

Mă antrenez zilnic, iar când antrenorul mă bagă în teren sunt fericit şi determinat. Mă bucur că am făcut un meci grozav până la final şi că mi-am ajutat echipa. Îmi pare rău că Mihăilă nu a marcat, a vrut să tragă el. Suntem determinaţi, se vede asta pe teren. Dăm totul, chiar şi cei care nu joacă”, a declarat Dennis Man, pentru Sky Italia.

Recomandări
  • Matteo Cotali, assist de efect pentru Gennaro Borelli
  • Italianul a centrat la golul de 1-o în Frosinone-Reggina

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” Vezi toate știrile
Citește și