Închide meniul

Dennis Man a impresionat pe toată lumea în Serie B! Antrenorul de la Brescia l-a analizat pe român: „Un jucător superior”

Alex Ioniță Publicat: 27 decembrie 2023, 17:35

Reclamă
Dennis Man a impresionat pe toată lumea în Serie B! Antrenorul de la Brescia l-a analizat pe român: Un jucător superior”

Dennis Man a impresionat pe toată lumea în Serie B

Dennis Man / Profimedia

Dennis Man a impresionat pe toată lumea în Serie B! Românul legitimat la Parma a fost lăudat de tehnicianul celor de la Brescia, după meciul direct din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Brescia și Parma s-a încheiat cu victoria „cruciaților”, cu scorul de 2-0. În cadrul acestui meci, Dennis Man a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Dennis Man a impresionat pe toată lumea în Serie B! Mesajul tehnicianului de la Brescia

După ce echipa sa a fost învinsă de Parma, Rolando Maran a vorbit despre evoluția lui Dennis Man, dar și despre alți jucători din lotul „cruciaților”.

Antrenorul de la Brescia este de părere că atacantul român are evoluții foarte bune și în meciurile cu alte echipe și că este un jucător superior.

„Toată lumea încearcă să-l oprească, dar când o faci Bernabe sau altcineva se eliberează. Sunt o echipă cu mari valori și a trebuit să ne adaptăm acestei situații. Am încercat și noi să-l oprim, nu a fost ușor.

Reclamă

Chiar și cu alte echipe Man face jocuri grozave pentru că este un jucător superior”, a fost mesajul lui Rolando Maran, citat de parmalive.com.

Dennis Man a reușit să ofere 3 pase decisive și să înscrie 2 goluri în ultimele 2 partide jucate la Parma. În prezent, cota de piață a românului a crescut la 5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

De la startul acestui sezon de Serie B, Dennis Man a reușit să înscrie 8 goluri la Parma în cele 15 partide jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Ce notă a primit Dennis Man în Brescia – Parma!

Internaţionalul român a fost din nou decisiv pentru echipa sa, care a obţinut toate cele trei puncte după ce a câştigat deplasarea de la Brescia cu 2-0.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, amândoi titulari la Parma, au fost înlocuiţi în minutul 69. Potrivit sofascore.com, pentru prestaţia sa, Dennis Man a fost notat cu 8,5, fiind şi cea mai mare notă primită de jucătorii din Brescia – Parma. O notă bună a primit şi Valentin Mihăilă, cel care a fost notat cu 7,2.

Prestaţia excelentă a lui Dennis Man o duce pe Parma la 41 de puncte. Liderul din Serie B este la 6 puncte în faţa celor de la Venezia şi Como, echipele de pe locurile 2 şi 3.

Pentru Parma urmează acum o pauză, următorul meci din Serie B fiind programat abia pe 14 ianuarie. În etapa cu numărul 20, echipa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă va primi vizita celor de la Ascoli, formaţie care se află pe penultimul loc în Serie B.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și