Închide meniul
VIDEO

Dennis Man a revenit cu gol la Parma! Românul i-a răsplătit încrederea lui Fabio Pecchia

Alex Ioniță Publicat: 17 septembrie 2023, 18:55

Reclamă
Dennis Man a revenit cu gol la Parma! Românul i-a răsplătit încrederea lui Fabio Pecchia

Dennis Man a revenit cu gol la Parma

Dennis Man a deschis scorul în Catanzaro - Parma / Profimediaimages

Dennis Man a revenit cu gol la Parma! Atacantul formației din Serie B a deschis scorul în duelul echipei sale din etapa a 5-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător de la FCSB a marcat primul gol în Catanzaro – Parma, exclusiv în AntenaPLAY. Reușita a venit după o fază construită excelent de jucătorii lui Fabio Pecchia.

Dennis Man a revenit cu gol la Parma! Execuția atacantului

În minutul 18 al meciului dintre Catanzaro și Parma, elevii lui Fabio Pecchia au construit o fază excelentă, care s-a terminat cu reușita lui Dennis Man. Totul a plecat chiar de la jucătorul român, care a găsit un spațiu în apărarea adversarilor și i-a pasat lui Bonny.

După ce francezul de la Parma a primit balonul, Dennis Man a înaintat în careu, iar Bonny i-a trimis balonul chiar în apropierea porții apărate de Andrea Fulignati. După ce a primit balonul, jucătorul român a trimis mingea inițial în bară, dar apoi balonul s-a oprit în plasa porții.

După acest gol, Dennis Man i-a răsplătit practic încrederea lui Fabio Pecchia, care a decis să îl titularizeze direct după ce a revenit în planurile echipei, după accidentare.

Reclamă

Această reușită a reprezentat primul gol marcat de Dennis Man în noul sezon de Serie B. Acesta a lipsit la ultimele meciuri jucate de către echipa pregătită de Fabio Pecchia din cauza unei accidentări suferite la finalul lunii august.

De când a ajuns la Parma, jucătorul crescut de UTA Arad a reușit să marcheze 12 goluri și să ofere 75 de pase decisive pentru italieni, înafara partidei cu Catanzaro.

În momentul de față, atacantul român este cotat la suma de 3,2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Noul director de la Parma are încredere în Valentin Mihăilă şi Dennis Man

Roel Vaeyens a fost instalat recent în funcţia de director sportiv la Parma. Acesta a oferit declaraţii despre cei doi români de la echipa din Serie B.

Oficialul Parmei a declarat că atât Valentin Mihăilă, cât şi Dennis Man, au fost măcinaţi de accidentări, încă de la transferurile în Serie B. Vaeyens a declarat însă că are mare încredere în potenţialul celor doi, şi susţine că se întâmplă des ca jucătorii tineri să traverseze forme oscilante.

„Nu întotdeauna obținem imediat rezultatele dorite. Sunt jucători transferați care ajung și sunt la un nivel înalt, cum ar fi Begic, la care nu ne așteptam să aibă un astfel de impact. Man și Mihăilă au calități excelente, iar dacă mă întrebați de ce nu sunt încă la cei mai înalt nivel este pentru că au avut mai multe probleme fizice.

Dacă nu ar fi apărut aceste probleme, Parma, echipă din Serie B, ar fi avut doi jucători în naționala României. Se întâmplă ca jucătorii tineri cu potențial să înregistreze o cădere, poate pentru câteva săptămâni sau luni. Am mare încredere în ei, vor reprezenta o valoare adăugată pentru Parma în acest sezon”, a declarat Roel Vaeyens, conform parmalive.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și